Džeko fantastiš, što rek'o kolega sa njemačke televizije
Majstor ostaje majstor
Gdje su oni sto su govorili da je edinu prosla sezona se posrecila ..
Kakav smo mi narod u pm
Nemozes nam nikako ugodit
Zar je i takvih bilo
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Ma gol manje vise ali kako lav ulazi u poziciji desnog krila kod onog treceg gola.Odnese ''coek''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta je ovo, nigdje nikoga... dzeko do sada odlican, nadam se da ce zabiti danas..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
''Nije masio vec pogodio stativu'' pitaj boga koja po redu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:''Nije masio vec pogodio stativu'' pitaj boga koja po redu.
Dobro je , šteta ne mogu baš 100% pratit jer streamam a stream je ko kar1na , ako ima ko kakav bolji link neka postavi. A inače, se raspucao? Ako jest, ući će valjda jedna.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 feb 2010, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu