FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mene strah ako prvi zavrsimo ( sto bi jako zelio ) da cemo ispasti u prvom kolu za kval lige prvaka.. nekako mi bolje kao prosle godine da pokusamo doci do Europa Lige.. da opet dobijemo para..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- jalehordas
- Kontakt:
ma bolja jebordo_momak je napisao/la:hajmo braco malo zagrijavanja
za kosevo za sarajvo za horde zla sad pjevam ja daj goo sarajvo nama vise netreba!!!!!!!
za bordo bjele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu o sarajevo o sarajevo zauvjek samo tebi pjevacu aleo aleo
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Je li ima za sve klubove i gde se mogu videti?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
svi klubovi, sva takmičenja, po svim parametrima, za sve tekme ili samo za domaće ili samo za gostujuće...
uz jednostavno omogućeno prebacivanje grafikona kao što sam ja to sad uradio na forumu.
detaljnije ovdje: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32078.htm
za sva pitanja oko korištenja grafikona, odgovaramo na ovoj temi: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=41&t=2407

uz jednostavno omogućeno prebacivanje grafikona kao što sam ja to sad uradio na forumu.
detaljnije ovdje: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32078.htm
za sva pitanja oko korištenja grafikona, odgovaramo na ovoj temi: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=41&t=2407
bordo_momak je napisao/la:
ne razumijem ja ovo ama bas nikako
nema šta da se razumije.
x osa (po horizontali) su kola, od prvog do posljednjeg odigranog. y osa (po vertikali) je plasman na tabeli.
ovo po primljenim golovima je plasman na tabeli po primljenim golovima (na vrhu je onaj ko je primio najviše golova, na dnu je onaj ko je primio najmanje golova).
daffy je napisao/la:mene strah ako prvi zavrsimo ( sto bi jako zelio ) da cemo ispasti u prvom kolu za kval lige prvaka.. nekako mi bolje kao prosle godine da pokusamo doci do Europa Lige.. da opet dobijemo para..
vise je zrinjski dobio para za ono brukanje, nego mi za 6 tekmi, sto se BH mogla ponositi na nas
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Sutra vazna tekma,iako igramo protiv ekipe koja je prezadnja sigurno da ce ici na pobjedu,koja im je itekako potrebna.Na tabeli bolje stojimo nego oni,imamo bolji igracki kadar,kad se sve sabere favoriti smo,duplo vise bodova imamo od domacina,ali nece biti lako jer im gori pod nogama i traze tu pobjedu na otvaranju drugog dijela sezone pred svojim navijacima.Prvo kolo smo igrali 1:1 na Kosevu s njima,onaj period igranja u Europi malo kostao.Sloboda poslije tog boda kuci izgubila od laktasa i polako tonula dublje,sa druge strane mi biljezili bolje i bolje rezultate.Kako god,ovdje treba ici na pobjedu jer je vazna utakmica za nas (ali i za njih) i ocekujem dobru utakmicu,sa dva-tri gola sigurno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
maroonboy je napisao/la:- Zadali smo sebi cilj, a to je Evropa i sve smo podredili borbi za nju. Imali smo dosta dobre pripreme, igrači su spremni i vjerujem da će to potvrditi i rezultati. Uz malo sreće, ovo proljeće moglo bi biti naše - rekao je Alihodžić.
gade mi se, nisu u stanju ni postaviti titulu za cilj, kako im nije jasno da se mi ne zadovoljavamo vropom kao neki drugi kojima je evrpa san
koji moroni Bog ih ubio

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
U prvom necemo ispasti, a mislim da mi cak idemo u 2. pretkolo direktno zbog proslogodisnjih rezultata.Vise se para dobija za LP.daffy je napisao/la:mene strah ako prvi zavrsimo ( sto bi jako zelio ) da cemo ispasti u prvom kolu za kval lige prvaka.. nekako mi bolje kao prosle godine da pokusamo doci do Europa Lige.. da opet dobijemo para..

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
I kakve koristi od tih para, kada se ne upotrebljavaju za dovodjenje igraca i drugih aktivnosti vezanih za klub. Kada dodje nova uprava, onda ce nam pare biti potrebne.daffy je napisao/la:mene strah ako prvi zavrsimo ( sto bi jako zelio ) da cemo ispasti u prvom kolu za kval lige prvaka.. nekako mi bolje kao prosle godine da pokusamo doci do Europa Lige.. da opet dobijemo para..
Prvi ide u drugo pretkolo,znate da je Zrinjski prosle godine odma isao na Slovan...Butmiran je napisao/la:U prvom necemo ispasti, a mislim da mi cak idemo u 2. pretkolo direktno zbog proslogodisnjih rezultata.Vise se para dobija za LP.daffy je napisao/la:mene strah ako prvi zavrsimo ( sto bi jako zelio ) da cemo ispasti u prvom kolu za kval lige prvaka.. nekako mi bolje kao prosle godine da pokusamo doci do Europa Lige.. da opet dobijemo para..
Sad nisam siguran za dalje ako se prodje drugo pretkolo,dali porazeni u trecem pretkolu nastavljaju u pretkolima za Evropsku ligu? mislim da da ali nisam 100% siguran
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ide porazeni iz treceg pretkola,pa onda opet porazeni iz play offa.miky_hz je napisao/la:Prvi ide u drugo pretkolo,znate da je Zrinjski prosle godine odma isao na Slovan...Butmiran je napisao/la:U prvom necemo ispasti, a mislim da mi cak idemo u 2. pretkolo direktno zbog proslogodisnjih rezultata.Vise se para dobija za LP.daffy je napisao/la:mene strah ako prvi zavrsimo ( sto bi jako zelio ) da cemo ispasti u prvom kolu za kval lige prvaka.. nekako mi bolje kao prosle godine da pokusamo doci do Europa Lige.. da opet dobijemo para..
Sad nisam siguran za dalje ako se prodje drugo pretkolo,dali porazeni u trecem pretkolu nastavljaju u pretkolima za Evropsku ligu? mislim da da ali nisam 100% siguran
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nastavljajumiky_hz je napisao/la:Prvi ide u drugo pretkolo,znate da je Zrinjski prosle godine odma isao na Slovan...Butmiran je napisao/la:U prvom necemo ispasti, a mislim da mi cak idemo u 2. pretkolo direktno zbog proslogodisnjih rezultata.Vise se para dobija za LP.daffy je napisao/la:mene strah ako prvi zavrsimo ( sto bi jako zelio ) da cemo ispasti u prvom kolu za kval lige prvaka.. nekako mi bolje kao prosle godine da pokusamo doci do Europa Lige.. da opet dobijemo para..

Sutra ocekujem minimalno bod, samo se bojim sudija, da nas oni ne zaj.ebu
Eh pa eto onda nema dileme gdje je bolje poceti,znaci u pretkolima za ligu prvaka dovoljno je da se prodje samo prva prepreka da zagaranvotano imas jos 4 evropske utakmice,2 u trecem pretkolu i jos dvije u pretkolu za Evropsku ligu....plus sto je puno veca zarada ucesce u pretkolima Lige prvaka...
Sto se tice sutrasnje utakmice,bit ce klimavo..naravno uvijek se treba nadati i vjerovati u pobjedu,bod bi bio zadovoljavajuci sva tri bi znacila po meni titula
Sto se tice sutrasnje utakmice,bit ce klimavo..naravno uvijek se treba nadati i vjerovati u pobjedu,bod bi bio zadovoljavajuci sva tri bi znacila po meni titula

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- marseille_unique
- Kontakt:
hoce li biti sutra gdje tekma na tvu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- bosanac723
- Kontakt:
kao veliki navijac FKS nadam se da cemo osvojit titulu ove godine. Isto mislim da vise nije dovoljno trece pretkolo lige prvaka, vec smo jednom stigli do toga, i naredni cilj je grupna faza Lige Prvaka. Meni se nikako nesvidja "hajmo stici do treceg pretkola, pa onda cemo imati tu dvije tekme i dvije u Europa Ligi" svi znamo da to nije fazon, jer se fakticki unaprijed otpisujemo. Cilj je ako osvojimo titulu da idemo u natjecanje koje je za prvake drzava(u nekima cak i 2,3,4 plasirane ekipe). Kad bi jednom uspjeli stici do LP mnogo stvari bi rijesili, kao prvo finansijske probleme. Ako osvojimo titulu(aBd hocemo) treba se ljetos potpisat jedan kvalitetan odbrambeni igrac, i dva kvalitetna napadaca, nemoze jedan od najveci, ako ne i najveci klub trenutno u BiH da ima samo 12-13 igraca u konkurenciji za A tim. Najmanje treba 16-17 igraca.miky_hz je napisao/la:Eh pa eto onda nema dileme gdje je bolje poceti,znaci u pretkolima za ligu prvaka dovoljno je da se prodje samo prva prepreka da zagaranvotano imas jos 4 evropske utakmice,2 u trecem pretkolu i jos dvije u pretkolu za Evropsku ligu....plus sto je puno veca zarada ucesce u pretkolima Lige prvaka...
Sljedeca sezona:
..................................Alaim....................................
Rizvanovic(?).......Maksumic.........Torlak(?)........Belosevic....
Muminovic...........Dzakmic.........Hamzagic..............Hadzic..
........................???...............???.................................
Rizvanovic: Nije me bas nesta odusevio u Europa Ligi niti u Premier Ligi. Nije dobro se pokazao u zadatcima u protivnickoj polovini, cini mi se da nemoze centrirat loptu. Lako ga u odbrani prolaze krilni igraci il napadaci protivnika. Nisam gledao zadnji par kola, mozda se i stanje promijenilo...??
Torlak: Dobar u zraku i solidan u odbrani, al svi govore da nemoze izbacit iz prve brzine.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Eh eto istambura nas sloboda, sad idemo da nas istambura velez, pa ce nas prestici mnogi....pozdravimo se sa titulom, a u evropu mozda budemo isli ako budemo vitre nekome dali.Kad ne dovedes pojacanja i mislis da imas igrace vidis koliko si slab.Da nije smijesno bilo bi zalosno....jos na ljeto kad isteknu ugovori 5-6 igraca pa kad odu dzaba mozemo napraviti komediju kakvu.Al hajde nije lose pjevati uprava napolje i tako govori godinama ma bice bolje.
upravo kumeado-hz je napisao/la:Eh eto istambura nas sloboda, sad idemo da nas istambura velez, pa ce nas prestici mnogi....pozdravimo se sa titulom, a u evropu mozda budemo isli ako budemo vitre nekome dali.Kad ne dovedes pojacanja i mislis da imas igrace vidis koliko si slab.Da nije smijesno bilo bi zalosno....jos na ljeto kad isteknu ugovori 5-6 igraca pa kad odu dzaba mozemo napraviti komediju kakvu.Al hajde nije lose pjevati uprava napolje i tako govori godinama ma bice bolje.
mizerno i bjedno
HZSA87
Vidim raspravljalo se o trecem pretkolu lige prvaka,znate prvo se treba titula u svom prvenstvu osvojiti pa tek onda dolazi 2. pretkolo lige prvaka a ovom pobjedom Borca danas ,jedini kandidati ostaju oni i Siroki!
PS: Sta su vam to navijaci radili pa izpraznili tribinu?
PS: Sta su vam to navijaci radili pa izpraznili tribinu?
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, plisek, Proximic i 44 gosta.