Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Evil Genius II

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evil Genius II » 04 jul 2014, 21:04

@gringo - na argumente odgovaram argumentima, a na glupost prdnem i prodjem pored :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 jul 2014, 21:10

Evil Genius II je napisao/la:@gringo - na argumente odgovaram argumentima, a na glupost prdnem i prodjem pored :mrgreen:
:rol:
1946

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jul 2014, 21:15

Evil Genius II je napisao/la:@gringo - na argumente odgovaram argumentima, a na glupost prdnem i prodjem pored :mrgreen:
Prdnuo si a nisi prosao dalje, konfuzija...?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 jul 2014, 23:00

Gringo, pošalji nam razglednicu iz RMU Banovići :bow:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 jul 2014, 09:19

Gringo, luzeru, svako se tebi i tvojim "argumentima" smije.

Smrad se fakat uvjerio da je u pravu jer ocigledno ima neku iracionalnu mrznju prema Miralemu. :lol: Misli ono da ozbiljnu diskusiju imamo i da predstavlja neki validan argumenat, a jedino sto svako vidi su **** po ekranu kad god on napravi post u ovoj temi.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 jul 2014, 01:40

DonCorleone je napisao/la:Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nalazi se na vrhu liste najboljih nogometaša dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva prema izboru portala “Whoscored.com”.

Pjanić se po rejtingu najbolje individualne prosječne ocjene nastupa na Svjetskom prvenstvu nalazi na šestom mjestu sa prosječnom ocjenom 8.2.

Bolje od njega trenutnuo kotiraju Di Maria, Neymar, James Rodriguez, Robben i Messi koji je najbolji do sada sa fantastičnom 9.2 ocjenom od maksimalne “desetke”.

Podsjetimo, Miralem Pjanić je postigao jedan gol u tri nastupa na Svjetskom prvenstvu. Kada je u pitanju uspješnost realiziranih pasova i tu je Pjanić među najboljima sa prosjekom od 88.9%.
Ma dzaba ovo stavljas..kad "neko" :geek: zna ono sto niko ne zna,taj "neko" :geek: je uvijek onaj "anamo" sto zna da najbolje zna,od svih ostalih sto ne znaju a misle da znaju od "onoga" :geek: "anamo" sto najbolje zna...

Hajde sad prevedite najbolje sto znate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS.naravno,nisam mislio na gringa,samo da se zna,iako se ne zna :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 jul 2014, 05:35

Miralem pod hitno mora promijeniti klub ako misli napredovat.Npr ne mora u Barsu ili PSg,moze Man.u,Chel,Juve.
Treba mu bolji trener i bolja ekipa da pokaze sta BAS zna uraditi s loptom.
Trebamo biti ponosni sto imamo igraca kao sto je Pjanic :bih: samo mislim da on mora malo poraditi na tome da nabaci koju kilu i malo ide u gym.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 08:35

MuhamedTM je napisao/la:Miralem pod hitno mora promijeniti klub ako misli napredovat.Npr ne mora u Barsu ili PSg,moze Man.u,Chel,Juve.
Treba mu bolji trener i bolja ekipa da pokaze sta BAS zna uraditi s loptom.
Trebamo biti ponosni sto imamo igraca kao sto je Pjanic :bih: samo mislim da on mora malo poraditi na tome da nabaci koju kilu i malo ide u gym.
Juve je ko narucen za Pjanica. U Barsu je zakasnio ( Rakitic ) a u PSG-u i Chelsea nebi bio standardan zato jer su najjaci na njegovim pozicijama. Jedini problem koji ja ovdje vidim je veliko rivalstvo Juventusa i Rome. Jer Juve ce sigurno kupiti vrhunskog igraca. Jer i Pogba i Vidal su jako blizu prodaje i to za ogromne pare. Tako da je realno ocekivati da se bar jedan proda. I eto mjesta za Pjanica kao standardnog igraca.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 jul 2014, 10:56

pjanic moze igrati i za slogu iz tojsica i opet pokazati sta BAS zna uraditi s loptom, a u veci klub ce preci iskljucivo ako s romom i dalje ne uspije osvojiti nista (cilj je scudetto i zapazenija rola u LP u narednih par sezona) ili ako odluci podebljati novcanik. do tad mu je ostanak u rimu gdje ga navijaci obozavaju, trener bazira igru na njemu a dvije najvece zvijezde kluba pricaju u superlativima o njegovim sposobnostima najbolji moguci potez. sto se tice juventusa, prije cu ja zaigrati u bijelo-crnom dresu nego miralem :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 jul 2014, 11:39

Pjaniću je očito lijepo u Romi, tamo je prezadovoljan, cijene ga, poštuju...Ne znam zašto se potencira toliko da ide iz Rome? Kada dođe konkretna ponuda nekog velikana, onda će i otići. Ovako, zadovoljan on, zadovoljni oni.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 06 jul 2014, 12:26

Ma ne znam zasto al u ovom svemu me podsjetilo na rekreativce. Mislim da me ne shvatite pogresno momak je davao uvijek sve od sebe i za tim i repku al nekako mi se cini da gleda na fudbal drugim ocima nego dto mu mi zelimo. Niti je previse zaludjen platom niti zudi da bude najbolji ili igra u najboljem klubu. On je nasao neki klub gdjemu je fino i to je to. Taman da igra u evropa ligu iduce godine a ne ligu prvaka isto bi se osjecao. Cak vrlo vjerovatno i da ne igra evropska takmicenja uopce.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 jul 2014, 19:12

Đe je onaj sakati pljuvač?

Valja li whoscored ?

Mi nismo ni svjesni koju igračinu imamo, a dokaz za to su ovi pljuvači.

slika

U objašnjenju za izbor Pjanića navedeno je da je naš veznjak imao 66 pasova po utakmici i tačnost od 88,9 posto. Samo je Xherdan Shaqiri stvorio šansi više od njega.

Suck it losers! :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 jul 2014, 21:19

*p!p!t@* je napisao/la:Đe je onaj sakati pljuvač?

Valja li whoscored ?

Mi nismo ni svjesni koju igračinu imamo, a dokaz za to su ovi pljuvači.

[img]http://3.bp.****.com/-zh4K3QvKdOk/U767VU0U9qI/AAAAAAAAKjI/J-D5O54buD8/s1600/Clip.jpg[/img]

U objašnjenju za izbor Pjanića navedeno je da je naš veznjak imao 66 pasova po utakmici i tačnost od 88,9 posto. Samo je Xherdan Shaqiri stvorio šansi više od njega.

Suck it losers! :kafa:
Ama bolan pricas ko da nas Bosnje ne znas. :D :D Malo je na vrhu, pa ga popljujemo da bude na dnu, pa ga opet u zvijezde zakujemo, pa opet popljujemo i to tako ide dok se ne oprosti od repke. Onda dodu neki novi klinci i ozezi po njima. Ko nas ne zna, skupo bi nas platio. :kafa: :kafa: :kafa: Cast izuzetcima naravno. Al Bosnjo nebi bio Bosnjo da nebi opsovao, popljuvao i unakazio sve sto s Bosnom ikakve veze ima. I onda se pitamo sto nam je vako? Jos nam je i dobro kako smo zasluzili. ;) ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 jul 2014, 02:04

Novo veliko priznanje zaslugom odličnih nastupa na Svjetskom prvenstvu zaradio je naš reprezentativac Miralem Pjanić koji je prema izboru portala “Whoscored.com” uvršten u idealnu postavu Mundijala u Brazilu.

Urednici portala Whoscored su u obrazloženju uvrštenja Pjanića u idealan tim Mundijala naveli kako je on jedan od igrača koji je zaslužio da ode dalje od gupne faze.

“Njegove igre zaslužile su nokaut fazu. On je vukao konce u reprezentaciji BiH sa 66 pasova po utakmici i tačnošću od 88,9 posto. Samo je Xherdan Shaqiri stvorio šansi više od njega. Ovaj 24-godišnjak jedan je od igrača koji je zaslužio da ode dalje od grupne faze”.

Osim Pjanića u najboljih 11 uvršteni su još: Howard, R. Rodriguez, S. de Vrij, Aurier, Vlaar, Robben, Muller, J. Rodriguez, Neymar i Messi.

Ponovo jedan veliki samar svim pljuvacima. Pjanic medju najboljim :opaopa: . Koje pljuske ovaj momak samo djeli, strahota :bow: . To je to, Müller, Robben, Messi, Neymar, Pjanic itd. To je ta krema svjetskog fudbala :cool: . Samaraj ih dalje, ne daj Pjanke da se dizu spoda, udaraj dok kmeci po podu :bih: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 jul 2014, 02:37

DonCorleone je napisao/la:Samaraj ih dalje, ne daj Pjanke da se dizu spoda, udaraj dok kmeci po podu :bih: .
Djonom ih Pjanke :bih:

slika

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 jul 2014, 20:32

slika

slika

A Salihovic im djete cuvo :urnebes: :urnebes: :D

slika

slika

Dobra bome hanuma :thumbup: :thumbup:

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 12 jul 2014, 20:51

Kako mu se zove hanuma ? :P

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 jul 2014, 20:55

samozeljo1987 je napisao/la:Kako mu se zove hanuma ? :P
Josefa :D :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2014, 21:17

Yebla sebe, gledaj stomaka par mjeseci poslije poroda. Josefa, evo ti naklon od mene. :tokralju:

a pjanke junior presladak, baš su fina familija. :D
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Ethel, Hrammm1921, hurem, izdzezveubrazil, Kaunas, Proximic, RacioEmocionalan i 77 gostiju.