Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Imacemo sad dobru kontru, Iturbe, Coman, Tevez, Morata sigurno ce ubrzati igru 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moze li sad iko napisat´ kakvo je stanje sa igracima i ugovorima. Oni koje smo prodali, kupili, poslali na posudbu ili vratili sa posudbe. Igraci tipa Gabbiadini, Berardi, Pasquato, De Ceglie, Motta i ostali.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Pa to je otprilike ovako ako ga Real bude htio vratiti nazad mi ćemo biti dobri 17-18M , a ako ostane kod nas za stalno mi dajemo najviše 22M (18+4) . Kad se pogleda sve na kraju nije ovo nikako loš posao, dobro je Marotta sredio transfer. Što je još pozitivno ove sezone će dati samo 2M + ono ostalo u ratamaSissoko je napisao/la:La opción de recompra por Morata será de 35 millones
Real Madrid y Juventus acuerdan el traspaso del delantero por 18 millones de euros. A su vez el club blanco y el jugador negocian cinco años de contrato.
Prema AS-u

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Di Marzio:
Evra definitivno dolazi, sutra će se postići definitivan dogovor između klubova. Unitedu 2 miliona €. Evra je razgovarao i sa Paraticiem i nakon odmora dolazi na pripreme.
Morata je iduće sedmice u Italiji. Real će idućeg ljeta imati opciju da ga otkupe za 30, onog tamo za 35 miliona € a 2017. godine će imati tzv. prelazione, tj. prioritet ako ga eventualno budemo prodavali (tako sam razumio).
United nije pitao za Vidala tokom razgovora sa našima.
Evra definitivno dolazi, sutra će se postići definitivan dogovor između klubova. Unitedu 2 miliona €. Evra je razgovarao i sa Paraticiem i nakon odmora dolazi na pripreme.
Morata je iduće sedmice u Italiji. Real će idućeg ljeta imati opciju da ga otkupe za 30, onog tamo za 35 miliona € a 2017. godine će imati tzv. prelazione, tj. prioritet ako ga eventualno budemo prodavali (tako sam razumio).
United nije pitao za Vidala tokom razgovora sa našima.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Romeo Agresti
#Juventus e #Verona chiudono per #Iturbe e discutono di #Romulo, #Marrone, #Padoin e #DeCeglie. Domani i dettagli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Celo se bori na sve nacine da spusti koji euro ! Nevjerovatan je, slomit ce ih na kraju, kad ovo vidis, onda samo mozes da skontas koliko smo daleko bili od alexisa, jedno 1/2 LP dodatnih 50miliona to je ono sto nam hitno treba!!Andrej je napisao/la:Romeo Agresti
#Juventus e #Verona chiudono per #Iturbe e discutono di #Romulo, #Marrone, #Padoin e #DeCeglie. Domani i dettagli
Max Allegri
- masteRofPoker
- Kontakt:
Tacno je lud ovaj Marota, pa kako mu ne dosadi vise te rate te igraci dodatni te smanji kes te bonusi te buy-back klauzule, kakav je gigant Marota, ludak nad ludacima. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Evra je kriza bio ove sezone, utopio se u to sivilo Uniteda. Nadam se da ce mu prijati promjena sredine.
Alessandro Del Piero !
Juventus F.C.
Dobar posao Beppea, nisam ni sumnjao. Na dobitku smo kako god okrenete.
Podmladjivanje, rjesavanje skarta, jasne ideje, ne stedi se.
Cujem i Marrone bi mogao biti na pripremama. Svi znaju koliko volim tog momka i vjerujem u njega. Moze itekako imati ulogu u rotaciji. Sasvim sigurno bolje nego dati bruku para za Pereyru koji je prosjek.
Podmladjivanje, rjesavanje skarta, jasne ideje, ne stedi se.
Cujem i Marrone bi mogao biti na pripremama. Svi znaju koliko volim tog momka i vjerujem u njega. Moze itekako imati ulogu u rotaciji. Sasvim sigurno bolje nego dati bruku para za Pereyru koji je prosjek.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 jul 2014, 03:04, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Contentissimo
- Kontakt:
Ma Marotta je Chuck 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Znaci Sanchez plus njegova plata je tu negdje sa Morata, Iturbe i Evra. Mislim da je za nas klub s obzirom na roster i finansijsku situaciju ovo mnogo bolje nego da smo pljunuli pare za Cileanca.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Apsolutno.
Promjena formacije zahtijeva ne samo jednog igraca. Krilo, bek i napadac su svakako trebali i naravno da je bolje 3 igraca nego 1.
A tu se nece stati. Najmanje jos trojica ce doci.
Promjena formacije zahtijeva ne samo jednog igraca. Krilo, bek i napadac su svakako trebali i naravno da je bolje 3 igraca nego 1.
A tu se nece stati. Najmanje jos trojica ce doci.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Samo da je jos malo oboriti taj prosjek godina sa pojacanjima kao sto su Murru i Rabiot, bilo bi idealno.
Onda se jos rijesiti Padoina, Quagliarelle i moguce i Isle i to je to.
Golmani: Buffon, Storari, Rubinho
Stoperi: Barzagli, Chiellini, Bonucci, Ogbonna
Bekovi: Licht, Caceres, Evra, Murru
Vezni: Pirlo, Marchisio, Vidal, Pogba, Rabiot, Asamoah
Krila: Iturbe, Giovinco, Coman, Tevez
Napadaci: Llorente, Morata
To su 23 igraca + jos Marrone i Sorensen koji ce vjerovatno opet ici negdje. Ovo sve sam pisao za formaciju 4-3-3...
Onda se jos rijesiti Padoina, Quagliarelle i moguce i Isle i to je to.
Golmani: Buffon, Storari, Rubinho
Stoperi: Barzagli, Chiellini, Bonucci, Ogbonna
Bekovi: Licht, Caceres, Evra, Murru
Vezni: Pirlo, Marchisio, Vidal, Pogba, Rabiot, Asamoah
Krila: Iturbe, Giovinco, Coman, Tevez
Napadaci: Llorente, Morata
To su 23 igraca + jos Marrone i Sorensen koji ce vjerovatno opet ici negdje. Ovo sve sam pisao za formaciju 4-3-3...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bilo bi Idealno al' kakvi smo mi uzet ćemo još jednog napadača tipa Denis onaj, je l iz Atalante ili možda nekog sa pravom otkupa, Marotta gigant!
Ovaj sastav bi bio odličan samo još Murua dovest. Ne znam, ali nam lijevi bek treba da se Asa ne guši dole. Ubi ga lijeva strana.
Ovaj sastav bi bio odličan samo još Murua dovest. Ne znam, ali nam lijevi bek treba da se Asa ne guši dole. Ubi ga lijeva strana.
Allegri je gospodin!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja i dalje racunam na Kwadwa na beku u ozbiljnim Evropskim utakmicama. Ako nista zbog odbrane.
Skeptican sam oko Evre jako sto se tice Evrope...
Skeptican sam oko Evre jako sto se tice Evrope...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ja nešto vjerujem u Evru, ne znam zašto. Samo da ga povrede zaobiđu.
Nadam se još jednom lijevom beku, Kolašinac. Aa, ljudi bi svršavali ovdje
Nadam se još jednom lijevom beku, Kolašinac. Aa, ljudi bi svršavali ovdje

Allegri je gospodin!
Kaže Moggi neće Evra doći 
Zna li se ko je Kolumbijac sa kojim je sve dogovoreno?

Zna li se ko je Kolumbijac sa kojim je sve dogovoreno?

Ja te volim, volim Željo..