Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

isx
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la isx » 11 jul 2014, 00:29

topnik1 je napisao/la: sponzor nam puma a kod njega kopacke NIKE koji kralj :tokralju:
Sponzorski ugovori obuće pojedinog igrača nemaju nikakve veze sa sponzorom kluba.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 11 jul 2014, 00:32

slika

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 11 jul 2014, 00:34

Ovi slim/tight fit dresovi su namijenjeni samo za igrace.Preko shopa ce se moci.nabavljati klasicni dresovi,dakle relaxed fit.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 jul 2014, 00:36

ma to ljudi buncaju zbog price od prosle godine sa bayernom i gotzeom. Samo sto mnogi mozda ne znaju, adidas je u upravljackim strukturama bayerna tako da je logicno da je bilo tih nekih problema po tom pitanju.

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 11 jul 2014, 00:46

Odlican igrač, cestitke... ;)
Manchester United!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 jul 2014, 00:46

Sanchez je hodajuci sex. :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
1946

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 jul 2014, 00:46

dobri dresovi, odlican igrac... :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 jul 2014, 00:48

Profesor da nam dovede još Khediru pa da se nadamo nečemu, Arteta znači ostaje :facepalm:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 jul 2014, 00:53

Dresovi su ćaba, yebem ti želju i travnik jel moguce da smo mi ovo dozivjeli.. :? :urnebes: :kafa: :tokralju: :opaopa:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 11 jul 2014, 00:54

bega_afc je napisao/la:Propustim ovo sve zbog termina, mrtav umoran, ulazim na fb kratko kad ono Sancez, od treme sam 4 puta pogrijesio sifru za forum....Strah me i zamislit njega i Volkota u napadu i Ezilove i Rambove lopte...ured sam pao u nesvijest...Iz postovanja prema ovom danasnjem danu nece bit nikakvog slavlja, nakon 3-4 dana cemo oplest ovdje s par numera...
upravo to,samo vam fali jedna prava 9-ka koja ce trpat sve moguce i nemoguce,Wengeru kapa dole uvijek me impresionirao znao je sta fali njegovom timu i uvijek popunjavao rupe koliko je mogao/imao novca.Ako ovi vasi uspiju smanjiti povrede uz Chelsea ste glavni kandidati za trofej EPL-a
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jul 2014, 00:56

AllGunsBlazing je napisao/la:U Wengera i trosenje sumnjaju samo ovi "noviji" navijaci. Pa covjek je taj prije sad vec 14 godina dao 16 miliona funti za Wiltorda, a prije 12 dao 100.000 platu Campbellu. Kad ima i daje, ali prije ovog perioda nije imao i morao je ekipu graditi tako kako je gradio. I dalje ce on forsirati mlade igrace, ali ce i pojacavati ekipu pravim igracima.
realno, Wenger je godinama pravi neozbiljne transfere sa dovođenjem nekakvih mladih potencijala za iz lijevih francuskih klubova i to za bagatelu....to je bila smijurija i svi su godinama smijali na dovođenja likova poput Sanogao, Diabya, Flaminia, Girouda i slicne Wengerove zemljačke zayebancije.

ali sad više nije zayebancija :nene: sad neki novi vjetrovi pušu.... jer Ozil i Alexis su ozbiljni igraci, gotovi proizvodi u najboljim godinama, to su vrlo ozbiljni transferi, prvotimci Barce i Reala - dva najveca kluba svijeta (nisu to neki škartovi ili igraci sa klupe :nene: )
Ko to tako dovodi prvotimce iz ta dva kluba, a da nisu prije toga nisu ostarii, postali grijaci klupe ili škart :?: ha

rijetko ko
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 jul 2014, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 11 jul 2014, 01:00

let3 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:U Wengera i trosenje sumnjaju samo ovi "noviji" navijaci. Pa covjek je taj prije sad vec 14 godina dao 16 miliona funti za Wiltorda, a prije 12 dao 100.000 platu Campbellu. Kad ima i daje, ali prije ovog perioda nije imao i morao je ekipu graditi tako kako je gradio. I dalje ce on forsirati mlade igrace, ali ce i pojacavati ekipu pravim igracima.
realno, Wenger je godinama pravi neozbiljne transfere sa dovođenjem nekakvih mladih potencijala za iz lijevih francuskih klubova francuske i to za bagatelu....to je bila smijurija i svi su godinama smijali na dovođenja likova poput Sanogao, Diabya, Flaminia, Girouda i slicne Wengerove zemljačke zayebancije.

ali sad više nije zayebancija :nene: sad neki novi vjetrovi pušu.... jer Ozil i Alexis su ozbiljni igraci, gotovi proizvodi u najboljim godinama, to su vrlo ozbiljni transferi, prvotimci Barce i Reala - dva najveca kluba svijeta (nisu to neki škartovi ili igraci sa klupe :nene: )
Ko to tako dovodi prvotimce iz ta dva kluba, a da nisu prije toga nisu ostarii, postali grijaci klupe ili škart :?: ha

rijetko ko
Aferim, dobar post. :clap:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 jul 2014, 01:01

let3 je napisao/la:

rijetko ko
Zdrav klub pun para, imidž na nivou , pojačanja potrebna, nije problem nikog dovest :kafa:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 11 jul 2014, 01:02

http://www.goal.com/hr/news/6949/premie ... ga%C4%91aj" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 11 jul 2014, 01:04

Prošlo predstavljanje, davno. :)

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 jul 2014, 01:05

LiverpoolREDS je napisao/la: upravo to,samo vam fali jedna prava 9-ka koja ce trpat sve moguce i nemoguce,Wengeru kapa dole uvijek me impresionirao znao je sta fali njegovom timu i uvijek popunjavao rupe koliko je mogao/imao novca.Ako ovi vasi uspiju smanjiti povrede uz Chelsea ste glavni kandidati za trofej EPL-a
Ja kakav sam konj i dalje ocekujem da Ziru proradi...Svidja mi se par stvari kod njega, samo mislim da ga Venger koristi na pogresan nacin...Ima jako dobro spustanje dugih lopti i dobru glavusu, dok mu je velika mana utrcavanje u prazan prostor jer je okretan ko FAP...Nadam se dolasku Debisija isto tako, gdje ce onda u mnogome zivnut igra po desnoj strani i gdje ce bit upotrebljivijih centarsuteva...Sanja je nazalost zadnje 2 godine nakon lomova izgubio probojnost i samo je vracao loptu nazad, a centarsutevi su zavrsavali kod Gibsa na drugoj strani...Prodorima Volkota, Aleksisa, Gibsa i Debisija nekako ocekujem da Ziru ide na oko 20ak komada ove sezone...Mozda sam blentav, al imam vjere u njega, nadam se da ce nadoc ove godine sa tom zavrsnicom...

I samo jos da dodam @letu, slobodno se izjasni ko Topnik, necemo govorit da si glorihanter... :mrgreen:

I PS 2: Ruke mi se i dalje tresu, sta je ovo vako...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 11 jul 2014, 01:06

isx je napisao/la:Prošlo predstavljanje, davno. :)
ma znam,al negdje sam procitao da neko nije gledao pa reko da postavim :zviz:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jul 2014, 01:06

nedim93 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

rijetko ko
Zdrav klub pun para, imidž na nivou , pojačanja potrebna, nije problem nikog dovest :kafa:
sve je to OK, ali ko to danas dovodi prvotimce Barce i Reala u najboljim godinama :?: mali je broj takvi, vrlo mali ;)
a treba i to znati odraditi i dovesti

nije sve u parama, jer da je tako svak' bi dovodio igrace iz ta dva kluba...a znamo svi koliko je to teško izvodivo :!: da se sad ne lažemo ;)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 jul 2014, 01:07

yebi i mene i zenu i djecu, sjebao sam se kako su jaki dresovi a tek ovoooo

slika
slika

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 jul 2014, 01:08

let3 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

rijetko ko
sve je to OK, ali ko to danas dovodi prvotimce Barce i Reala u najboljim godinama :?: mali je broj takvi, vrlo mali ;)
a treba i to znati odraditi i dovesti

nije sve u parama, jer da je tako svak' bi dovodio igrace iz ta dva kluba...a znamo svi koliko je to teško izvodivo :!: da se sad ne lažemo ;)
Pa ima tu i Wenger ogromnog udjela, a i sam Arsenal kao klub sa tradicijom, a ponajviše Wenger realno govoreći.
Malo je trenera poput njega, ne mislim na fudbalski aspekt nego na sveukupno.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.