Sponzorski ugovori obuće pojedinog igrača nemaju nikakve veze sa sponzorom kluba.topnik1 je napisao/la: sponzor nam puma a kod njega kopacke NIKE koji kralj
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovi slim/tight fit dresovi su namijenjeni samo za igrace.Preko shopa ce se moci.nabavljati klasicni dresovi,dakle relaxed fit.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
ma to ljudi buncaju zbog price od prosle godine sa bayernom i gotzeom. Samo sto mnogi mozda ne znaju, adidas je u upravljackim strukturama bayerna tako da je logicno da je bilo tih nekih problema po tom pitanju.
- EmirSioux89
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
dobri dresovi, odlican igrac... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Profesor da nam dovede još Khediru pa da se nadamo nečemu, Arteta znači ostaje 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Dresovi su ćaba, yebem ti želju i travnik jel moguce da smo mi ovo dozivjeli..

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
upravo to,samo vam fali jedna prava 9-ka koja ce trpat sve moguce i nemoguce,Wengeru kapa dole uvijek me impresionirao znao je sta fali njegovom timu i uvijek popunjavao rupe koliko je mogao/imao novca.Ako ovi vasi uspiju smanjiti povrede uz Chelsea ste glavni kandidati za trofej EPL-abega_afc je napisao/la:Propustim ovo sve zbog termina, mrtav umoran, ulazim na fb kratko kad ono Sancez, od treme sam 4 puta pogrijesio sifru za forum....Strah me i zamislit njega i Volkota u napadu i Ezilove i Rambove lopte...ured sam pao u nesvijest...Iz postovanja prema ovom danasnjem danu nece bit nikakvog slavlja, nakon 3-4 dana cemo oplest ovdje s par numera...
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
realno, Wenger je godinama pravi neozbiljne transfere sa dovođenjem nekakvih mladih potencijala za iz lijevih francuskih klubova i to za bagatelu....to je bila smijurija i svi su godinama smijali na dovođenja likova poput Sanogao, Diabya, Flaminia, Girouda i slicne Wengerove zemljačke zayebancije.AllGunsBlazing je napisao/la:U Wengera i trosenje sumnjaju samo ovi "noviji" navijaci. Pa covjek je taj prije sad vec 14 godina dao 16 miliona funti za Wiltorda, a prije 12 dao 100.000 platu Campbellu. Kad ima i daje, ali prije ovog perioda nije imao i morao je ekipu graditi tako kako je gradio. I dalje ce on forsirati mlade igrace, ali ce i pojacavati ekipu pravim igracima.
ali sad više nije zayebancija

Ko to tako dovodi prvotimce iz ta dva kluba, a da nisu prije toga nisu ostarii, postali grijaci klupe ili škart

rijetko ko
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 jul 2014, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Aferim, dobar post.let3 je napisao/la:realno, Wenger je godinama pravi neozbiljne transfere sa dovođenjem nekakvih mladih potencijala za iz lijevih francuskih klubova francuske i to za bagatelu....to je bila smijurija i svi su godinama smijali na dovođenja likova poput Sanogao, Diabya, Flaminia, Girouda i slicne Wengerove zemljačke zayebancije.AllGunsBlazing je napisao/la:U Wengera i trosenje sumnjaju samo ovi "noviji" navijaci. Pa covjek je taj prije sad vec 14 godina dao 16 miliona funti za Wiltorda, a prije 12 dao 100.000 platu Campbellu. Kad ima i daje, ali prije ovog perioda nije imao i morao je ekipu graditi tako kako je gradio. I dalje ce on forsirati mlade igrace, ali ce i pojacavati ekipu pravim igracima.
ali sad više nije zayebancijasad neki novi vjetrovi pušu.... jer Ozil i Alexis su ozbiljni igraci, gotovi proizvodi u najboljim godinama, to su vrlo ozbiljni transferi, prvotimci Barce i Reala - dva najveca kluba svijeta (nisu to neki škartovi ili igraci sa klupe
)
Ko to tako dovodi prvotimce iz ta dva kluba, a da nisu prije toga nisu ostarii, postali grijaci klupe ili škartha
rijetko ko

Zdrav klub pun para, imidž na nivou , pojačanja potrebna, nije problem nikog dovestlet3 je napisao/la:
Ko to tako dovodi prvotimce iz ta dva kluba, a da nisu prije toga nisu ostarii, postali grijaci klupe ili škartha
rijetko ko

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
http://www.goal.com/hr/news/6949/premie ... ga%C4%91aj" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Prošlo predstavljanje, davno. 

Ja kakav sam konj i dalje ocekujem da Ziru proradi...Svidja mi se par stvari kod njega, samo mislim da ga Venger koristi na pogresan nacin...Ima jako dobro spustanje dugih lopti i dobru glavusu, dok mu je velika mana utrcavanje u prazan prostor jer je okretan ko FAP...Nadam se dolasku Debisija isto tako, gdje ce onda u mnogome zivnut igra po desnoj strani i gdje ce bit upotrebljivijih centarsuteva...Sanja je nazalost zadnje 2 godine nakon lomova izgubio probojnost i samo je vracao loptu nazad, a centarsutevi su zavrsavali kod Gibsa na drugoj strani...Prodorima Volkota, Aleksisa, Gibsa i Debisija nekako ocekujem da Ziru ide na oko 20ak komada ove sezone...Mozda sam blentav, al imam vjere u njega, nadam se da ce nadoc ove godine sa tom zavrsnicom...LiverpoolREDS je napisao/la: upravo to,samo vam fali jedna prava 9-ka koja ce trpat sve moguce i nemoguce,Wengeru kapa dole uvijek me impresionirao znao je sta fali njegovom timu i uvijek popunjavao rupe koliko je mogao/imao novca.Ako ovi vasi uspiju smanjiti povrede uz Chelsea ste glavni kandidati za trofej EPL-a
I samo jos da dodam @letu, slobodno se izjasni ko Topnik, necemo govorit da si glorihanter...

I PS 2: Ruke mi se i dalje tresu, sta je ovo vako...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ma znam,al negdje sam procitao da neko nije gledao pa reko da postavimisx je napisao/la:Prošlo predstavljanje, davno.

sve je to OK, ali ko to danas dovodi prvotimce Barce i Reala u najboljim godinamanedim93 je napisao/la:Zdrav klub pun para, imidž na nivou , pojačanja potrebna, nije problem nikog dovestlet3 je napisao/la:
rijetko ko

a treba i to znati odraditi i dovesti
nije sve u parama, jer da je tako svak' bi dovodio igrace iz ta dva kluba...a znamo svi koliko je to teško izvodivo

- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebi i mene i zenu i djecu, sjebao sam se kako su jaki dresovi a tek ovoooo

Pa ima tu i Wenger ogromnog udjela, a i sam Arsenal kao klub sa tradicijom, a ponajviše Wenger realno govoreći.let3 je napisao/la:sve je to OK, ali ko to danas dovodi prvotimce Barce i Reala u najboljim godinamanedim93 je napisao/la:Zdrav klub pun para, imidž na nivou , pojačanja potrebna, nije problem nikog dovestlet3 je napisao/la:
rijetko komali je broj takvi, vrlo mali
![]()
a treba i to znati odraditi i dovesti
nije sve u parama, jer da je tako svak' bi dovodio igrace iz ta dva kluba...a znamo svi koliko je to teško izvodivoda se sad ne lažemo
Malo je trenera poput njega, ne mislim na fudbalski aspekt nego na sveukupno.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.