Virtu4l je napisao/la:Ljudi rade svašta kad su nemoćni.
A sta bi sa ovim ??TMmanija2012 je napisao/la:Mene je Real Madrid kontaktirao,al mi se ne ide iz Bosne
Telac je i za ovo nekog potplatio...Ajax je napisao/la:A sta bi sa ovim ??TMmanija2012 je napisao/la:Mene je Real Madrid kontaktirao,al mi se ne ide iz Bosne
Safet Sušić ozbiljan kandidat za trenera Barcelone
Andoni Zubizarreta sastat će se sa Sušićem u Parizu ili Sarajevu, i to u idućih nekoliko dana. Zubizaretta je Sušićem bio očaran kao igračem, a prati ga i kao trenera U igri je bio Tito, porodica Messi ima kandidata, koji se zove Tata (Martino), ali najzvučniji kandidat za trenera Barcelone je Safet Pape Sušić. Naime, nakon što su Nou Camp odbili Michael Laudrup i Andre Villas-Boas, sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta se obratio se crnogorskom menadžeru Milana Ćalasanu i zatražio kontakt sa Safetom Sušićem. Na vrhu liste biti ime Safeta Sušića", istaknuo je Ćalasan i dodao da će se Zubizarreta sa Sušićem sastati u Parizu ili Sarajevu, i to u idućih nekoliko dana. Glavna prednost Safeta Sušića je što forsira ofenzivni, napadački nogomet, što je u trenerskom smislu potpuno sazrio i stoga treba očekivati skori sastanak sportskog direktora Barcelone i našeg selektora.
Pape platio turu pica i naravno BUM naslovAjax je napisao/la:A sta bi sa ovim ??TMmanija2012 je napisao/la:Mene je Real Madrid kontaktirao,al mi se ne ide iz Bosne
Andoni Zubizarreta sastat će se sa Sušićem u Parizu ili Sarajevu, i to u idućih nekoliko dana. Zubizaretta je Sušićem bio očaran kao igračem, a prati ga i kao trenera U igri je bio Tito, porodica Messi ima kandidata, koji se zove Tata (Martino), ali najzvučniji kandidat za trenera Barcelone je Safet Pape Sušić. Naime, nakon što su Nou Camp odbili Michael Laudrup i Andre Villas-Boas, sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta se obratio se crnogorskom menadžeru Milana Ćalasanu i zatražio kontakt sa Safetom Sušićem. Na vrhu liste biti ime Safeta Sušića", istaknuo je Ćalasan i dodao da će se Zubizarreta sa Sušićem sastati u Parizu ili Sarajevu, i to u idućih nekoliko dana. Glavna prednost Safeta Sušića je što forsira ofenzivni, napadački nogomet, što je u trenerskom smislu potpuno sazrio i stoga treba očekivati skori sastanak sportskog direktora Barcelone i našeg selektora.
Ajax je napisao/la:A sta bi sa ovim ??TMmanija2012 je napisao/la:Mene je Real Madrid kontaktirao,al mi se ne ide iz Bosne
I Mehdi je izgleda sa nestrpljenjem čekao kraj jučerašnje sjednice.Mozambik je napisao/la:Mehdi, Mehdi bas si vrag![]()
![]()
![]()
![]()
ti si puko asli ko safetcalcio je napisao/la:Nekad sam imao veliko povjerenje u vasu fb grupu ali vidim prodali ste se za lajkove i poceli ste objavljivati senzacionalisticke vijesti. Ccc jos samo da pocnete objaljivati golotinju i postacete pravi tabloid.
Mehdi dijeli pljuske patrioti Saletu, inace pripadniku brigade Šarl de GolVirtu4l je napisao/la:I Mehdi je izgleda sa nestrpljenjem čekao kraj jučerašnje sjednice.Mozambik je napisao/la:Mehdi, Mehdi bas si vrag![]()
![]()
![]()
![]()
Belosvetska zavera bre...Sabinho je napisao/la:Bas cudno da je ovo tek danas izaslo u javnost odnosno da je taj Mehdi bas danas to izjavio.![]()
Sabinho je napisao/la:Bas cudno da je ovo tek danas izaslo u javnost odnosno da je taj Mehdi bas danas to izjavio.![]()
Klix je prenio ono sto su iranci tj. Mehdi izjavio za iranske medije...adal je napisao/la:ti si puko asli ko safetcalcio je napisao/la:Nekad sam imao veliko povjerenje u vasu fb grupu ali vidim prodali ste se za lajkove i poceli ste objavljivati senzacionalisticke vijesti. Ccc jos samo da pocnete objaljivati golotinju i postacete pravi tabloid.![]()
![]()
![]()
klix,ba
Vidim da ovih dana svi pokušavaju dijeliti pljuske, aliMozambik je napisao/la:Mehdi dijeli pljuske patrioti Saletu, inace pripadniku brigade Šarl de Gol![]()
Kako kazu u lazi su kratke noge....u Papeta jezik svako malo....adal je napisao/la:![]()
![]()
lagati
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.