25.09.1966.Consigliere je napisao/la:Koje je Dzilda bio godiste?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- plavipatriota
- Kontakt:

imam osjećaj da je ova trenutna postava i ekipa najveća raja, ono atmosfera da je vrh među njima, iako nismo neki kvalitet, možda tim timskim duhom i parolom "svi za jednog, jedan za sve" možemo i osvojiti šta

Otjerani su koliko znam oni problematični
-
- Kontakt:
uz jos dva igraca sigurno da cemo biti pretendenti za evropi i dogodine 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Evo nam link ...BHT1: 23:00 Nogomet - Kvalifikacije za Evropsku ligu
FK Lovćen - Fk Željezničar (Snimak)
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- kenan_tm87
- Kontakt:
kenan_tm87 je napisao/la:Jel se samo 1 igrac moze novi prijaviti za sljedece pretkolo?
FORZA ZELJO
- invincible1921
- Kontakt:
Ma uz pravi pristup i samopuzdanje koje samo dobili mislim da imamo dobrih sansi i matalurg da prodjemo. Realno i njihova liga je bara bara sa ovom CG.
Vec je sve receno ja bi samo da pohvalim Adzema jer je vidio da fali kreacije i uveo jamaka, a ono sto me posebno odusevilo je sto je izveo puno ofanzivniju formaciju u drugom pol. Ja mislim 3-6-1 da je bilo. Do sada smo vazda gledali kukavicke formacije, recimo dino kolko god ok bio ko trener ne mogu da zaboravim izmjene na derbiu u kupu HODZIC out-BOGDANOVIC in ili igrati vazda istu formacoju isti sistem bez obzira jel treba go ili ne i jel ekipa u bunkeru ili ne. Dakle adzemu
za potez i hrabrost
Vec je sve receno ja bi samo da pohvalim Adzema jer je vidio da fali kreacije i uveo jamaka, a ono sto me posebno odusevilo je sto je izveo puno ofanzivniju formaciju u drugom pol. Ja mislim 3-6-1 da je bilo. Do sada smo vazda gledali kukavicke formacije, recimo dino kolko god ok bio ko trener ne mogu da zaboravim izmjene na derbiu u kupu HODZIC out-BOGDANOVIC in ili igrati vazda istu formacoju isti sistem bez obzira jel treba go ili ne i jel ekipa u bunkeru ili ne. Dakle adzemu

=\_1921_/=
- TMmanija2012
- Kontakt:
Da je proci ove Makedonce..poslije neka Svabe dodju u rajvoSa 

- invincible1921
- Kontakt:
sta je sa InteromTMmanija2012 je napisao/la:Da je proci ove Makedonce..poslije neka Svabe dodju u rajvoSa

=\_1921_/=
- IlProfessore
- Kontakt:
Koliko znam tek u play offu dolazi interinvincible1921 je napisao/la:sta je sa InteromTMmanija2012 je napisao/la:Da je proci ove Makedonce..poslije neka Svabe dodju u rajvoSa
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- TMmanija2012
- Kontakt:
To cemo u play off-u da deremoinvincible1921 je napisao/la:sta je sa InteromTMmanija2012 je napisao/la:Da je proci ove Makedonce..poslije neka Svabe dodju u rajvoSa

- invincible1921
- Kontakt:
ahaIlProfessore je napisao/la:Koliko znam tek u play offu dolazi interinvincible1921 je napisao/la:sta je sa InteromTMmanija2012 je napisao/la:Da je proci ove Makedonce..poslije neka Svabe dodju u rajvoSa

http://pokit.org/get/img/38597d18a489a5 ... 344b4e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
=\_1921_/=
http://www.****/nogomet/europa ... e/zdrijeb/
ukoliko je ovo shema ispravna, idemo na Lech P. (naravno ako prodju i oni i mi)...
ukoliko je ovo shema ispravna, idemo na Lech P. (naravno ako prodju i oni i mi)...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
sta ti je? jesi dobar ?H-beg je napisao/la:http://www.****/nogomet/europa ... e/zdrijeb/
izvlacenje za 3 pretkolo je 18.07. dan poslije prve utakmice protiv Metalurga,tek ce se tada znati protiv koga igra pobjednik tog meca

ma nema nikakvih sema. ide opet izvlacenje.H-beg je napisao/la:http://www.****/nogomet/europa ... e/zdrijeb/
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nije jos bilo izvlacenje za 3.Kolo.H-beg je napisao/la:http://www.****/nogomet/europa ... e/zdrijeb/
do mene je, nisam znao 

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Ne. Vidis da poslije drugog pretkola crtice nisu spojene. Zrijeb se vrsi ponovoH-beg je napisao/la:http://www.****/nogomet/europa ... e/zdrijeb/

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
- Kontakt:
I ja djelim tvoje misljenje i to veznjak i napadac, vidjeli smo veceras Siroki me je odusevio, kone nikad jace, Zrinjski sigurno dobar, Velez ima finu ekipicu i to je to.Cestitke momcima na prolazufedeltafrotta je napisao/la:uz jos dva igraca sigurno da cemo biti pretendenti za evropi i dogodine

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Taj veznja je Bekric 90%,a za napadaca cekamo Kajkuta.mukitmovac je napisao/la:I ja djelim tvoje misljenje i to veznjak i napadac, vidjeli smo veceras Siroki me je odusevio, kone nikad jace, Zrinjski sigurno dobar, Velez ima finu ekipicu i to je to.Cestitke momcima na prolazufedeltafrotta je napisao/la:uz jos dva igraca sigurno da cemo biti pretendenti za evropi i dogodine
ma kakvih 90% za Bekrića, ni blizu da dode, nazalost.