Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 22:40

Consigliere je napisao/la:Ljudi gledaju na stvari sa previse emocija pa se jednima psuje sve po redu, a drugi se zakivaju zvijezde.... Sta mislite? Da je Hajrovic izabrao nas zato sto mu je srce vuklo Bosni? Izabrao je zato sto je vidio vecu korist za sebe u igranju za nas... Isto kao i Seferovic za Svicarsku, a Tankovic za Svedsku...

Jedan je Seo Kolasinac! :bih:
SEO majstore ne zasluzujemo te :salut: :salut:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 jul 2014, 22:44

calcio je napisao/la:Pa dobio je poziv da "posjeti reprezentaciju i da poprica sa selektorom". Ali Hitzfild ga pozvao u medjuvremenu i momak otrcao i nije se okrecao. Napravio je svoj izbor i zavrsimo vise sa tim.
pozvan je bio na jedno seljačko druženje, a švicarci su ga zvali da igra..
baš onako nema razlike

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 10 jul 2014, 22:44

Nogometni savez Irana se oglasio nakon tvrdnji Safeta Sušića

U razgovoru koji smo sa Papetom vodili u utorak, prije nego će biti ponovo izabran za selektora Zmajeva, on je priznao da je imao nekoliko ponuda nakon što mu je 1. jula istekao ugovor sa Nogometnim savezom BiH.

"Imao sam ponuda, kontakata, svaki dan neko zove i što se toga tiče, ukoliko ne ostanem ovdje, neće biti teško naći angažman u klubu ili drugoj reprezentaciji. Dva menadžera su me zvala za Iran i obojici sam rekao da u ovom trenutku me to ne interesuje i to je bilo to", kazao je Pape za Klix.ba prije dva dana.

Međutim, danas se oglasio i Mehdi Mohammad Nabi, generalni sekretar iranskog saveza.

"Poručujemo Safetu Sušiću da imenuje tu dvojicu menadžera za koje tvrdi da su ga kontaktirali. Možda su to neki agenti koji su radili na svoju ruku i koji nemaju veze sa nama", kazao je Nabi za iranske medije.

"Trenutno razgovaramo sa Carlosom Queirozom koji ostaje naš prioritet. Sa njim imamo sastanak 15. jula", dodao je on.
Seljačino jedna, pa ni Iran te neće ali sreća po tebe da su kod nas još veći seljaci.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 jul 2014, 22:45

Consigliere je napisao/la:Ljudi gledaju na stvari sa previse emocija pa se jednima psuje sve po redu, a drugi se zakivaju zvijezde.... Sta mislite? Da je Hajrovic izabrao nas zato sto mu je srce vuklo Bosni? Izabrao je zato sto je vidio vecu korist za sebe u igranju za nas... Isto kao i Seferovic za Svicarsku, a Tankovic za Svedsku...

Jedan je Seo Kolasinac! :bih:
Zato sad Izet gine za dres, a patriota Dzeko ( koji je bez pitanja izabrao BiH ) se šetka i šteti reprezentaciji.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 jul 2014, 22:48

adal je napisao/la:Zasto poslovna tajna.... plata??? Svagdje u svijetu se zna koliko trener jedne drzave zaradjuje.

Kod nas samo da nije kako treba, mora naopako.
da se ne bi ustalasala javnost sigurno su mu poboljsali ugovor:D meni je ionako sve ohladilo tako da me više ne dodiruju te stvari nek raskrčme sve kad nije bitno onima sto igraju zasto bi vise bilo meni bitno..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 jul 2014, 22:50

Kakav ba Seferovic sta vam je.Za BIH bi zaigrao samo u jendom slucaju, a to je da nije dobio poziv protiv Kipra.

Trebao je doci u Ljubljanu, savez mu je obezbjedio i avionske karte, sve je bilo sredjeno, ali babo Hamza mu se napravio frajer i sve upropastio.

Trebao se sastati sa Begicem zajedno sa porodicom Hajrovic da se potpisu prestupnice.

Zaboravite licemjere koji su koristili reprezentaciju da bi privukli pozive zemalja za cije su mladje selekcije nastupali.

Tankovicu i Gudelju je Susic obecao da ce putovati za Brazil i tu nije bilo dileme, a znamo kako se zavrsilo.
Juka Becirovic koji inace neda niti na jednog mladog igraca se pomamio na ovu dvojicu, pogotovo na Tankovica, jer se sa njegovom porodocom dogovarao u vezi nastupa za BIH, to su vjesto koristili i roditelji mu. Majka mu je stalno govorila, kako to sto su novine pisale ( nase novine koje su objavljivale vec da nas izigrava)da je sve laz. Na kraju se sve i potvrdilo istinitim, nakon njegovog intervjua iz Turske, kada je bio sa Svedima i kad je rekao , da nikad i nije bilo dileme, da se samo Svedom i osjeca.

Gudelj je , da ne kazem sta.

Halilovic nije smio prnuti od Mamica, kao i babo mu Sejo. Inace u novembru prosle godine je Begic vratio ljude sa pola puta, koji su krenuli za Zagreb da pregovaraju sa Halilovicem, zasto to niko ne zna. Bio je dogovoren tajni sastanak, ali se izjalovilo iz nepoznatih razloga, sad da li su se Halilovici bili predomislili ili se nesta drugo desilo to niko ne zna. Uglavnom Vanesa ima veca muda od svog muza Sejada.

Uglavnom svi ovi mladi igraci su trebali da se kontaktiraju u nase mladje selekcije i na vrijeme, a ne kad prigusti da se trpaju u A selekciju, to je idiotski i neprofesionalno. To se tako ne radi, a kod nas je sve tako.

Znaci mogli su selektori mladjih selekcija U17,U19,U21 da ove igrace ranije pozovu, da poslije nemamo probleme.

Evo i sad veliki broj mladih igraca u Svedskoj, kao i onaj iz Danske, zasto niko nesto ne pokrene, zasto da se ceka? Zasto kada se zakasni pokusava se nesto uraditi?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 22:50

Očekujem @calcio da nam obrazloži ovaj demant iranskog saveza. :D E moj Safete, mog'o sam te i ja nazvat' i predstavit' se kao menadžer koji te želi na čelu Reala ti bi povjerov'o. :D Sada mi postaje jasnije ko je pustio u promet one priče u vezi Barcelone. :D

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 22:51

Ibizevic je napisao/la:

U razgovoru koji smo sa Papetom vodili u utorak, prije nego će biti ponovo izabran za selektora Zmajeva, on je priznao da je imao nekoliko ponuda nakon što mu je 1. jula istekao ugovor sa Nogometnim savezom BiH.

"Imao sam ponuda, kontakata, svaki dan neko zove i što se toga tiče, ukoliko ne ostanem ovdje, neće biti teško naći angažman u klubu ili drugoj reprezentaciji. Dva menadžera su me zvala za Iran i obojici sam rekao da u ovom trenutku me to ne interesuje i to je bilo to", kazao je Pape za Klix.ba prije dva dana.

Međutim, danas se oglasio i Mehdi Mohammad Nabi, generalni sekretar iranskog saveza.

"Poručujemo Safetu Sušiću da imenuje tu dvojicu menadžera za koje tvrdi da su ga kontaktirali. Možda su to neki agenti koji su radili na svoju ruku i koji nemaju veze sa nama", kazao je Nabi za iranske medije.

"Trenutno razgovaramo sa Carlosom Queirozom koji ostaje naš prioritet. Sa njim imamo sastanak 15. jula", dodao je on.
Seljačino jedna, pa ni Iran te neće ali sreća po tebe da su kod nas još veći seljaci.

:lol: :lol: :oops: :oops:

Kakva pljuska. Ocito je bilo, lik nije imao ponuda i ako je imao turskog drugoligasa nije plata ni blizu bila kao u rep.BIH.

Popust cemo klf. zbog tarabe :( a Papeljubci bacaju price fazonu mah igrali smo proslo prv. tj. SP sto je mnogo vece od EP :lol: :facepalm:
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 10 jul 2014, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 jul 2014, 22:51

Ibizevic je napisao/la:

Zalostii lago sebe da ga Iran zvao hahahha koji je to bjednik ,smrad i kreten ..boze dragi sta mi skrivismo da nas vako kaznjavas :plac: :plac: :plac: :plac:
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 22:53

"Poručujemo Safetu Sušiću da imenuje tu dvojicu menadžera za koje tvrdi da su ga kontaktirali. Možda su to neki agenti koji su radili na svoju ruku i koji nemaju veze sa nama", kazao je Nabi za iranske medije.''
Haj' nek' se javi, ko je nazvao Safeta i podjebav'o ga preko telefona? :lol:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 jul 2014, 22:53

zgembo89 je napisao/la:Nakon svega st ose izdesavalo Safeta treba docekati kao heroj jer toboze odbio je Iran :lol: odlicna predstava u reziji Nogometnog saveza :clap: i SPahic je dobar njega naprimjer iznesu sa nosilima pa se odma vrati u teren :wave:

Morao sam se citirati jer mi je to nekako satisfakcija nisi me SUšiću ovaj put mogo zaje.bat

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 22:53

Aaaaaaaa, znao sam! :lol: :lol: :lol: :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 jul 2014, 22:54

Hahah dobar pokusaj pljuvaca :mrgreen:

Dajte potvrdu sa iranske drzavne agencije za taj intervju?
Dajte istu onu potvrdu kao sto je bila i za zainetresovanost Irana za Papeta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jul 2014, 22:55

Sušić: Nisam zlopamtilo, Zukanović i Prcić mogu u reprezentaciju

Koji je ovo licemjer i hinja. :puke:

Kad ih je trebao zvati u Brazil nije htio jer bolje je pozvati rođake i prijatelje Džeke,Svena i Ibričića.Sad kad su mu potrebni za nove kvalifikacije odjednom promjenio ploču.Fuj :puke:

Nadam se da Prcić i Zukanović neće odazvati na poziv ovog licemjera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 jul 2014, 22:55

zgembo89 je napisao/la:
adal je napisao/la:Zasto poslovna tajna.... plata??? Svagdje u svijetu se zna koliko trener jedne drzave zaradjuje.

Kod nas samo da nije kako treba, mora naopako.
da se ne bi ustalasala javnost sigurno su mu poboljsali ugovor:D meni je ionako sve ohladilo tako da me više ne dodiruju te stvari nek raskrčme sve kad nije bitno onima sto igraju zasto bi vise bilo meni bitno..
Ah mi smo ti koji ce i dalje navijat za tu repku i ici na stadione i nadati se ali saad za sad ce mo tuzno gledat javasluk i plakati i nervirati se.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jul 2014, 22:56

**** ja sve svoje ako ovo ima igdje drugo osim u BiH :lol:

Ne sam Safete :tokralju:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 jul 2014, 22:56

zgembo89 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Kakav Iran ,nemojte biti naivni.To mu jurisnici popravljaju poziciju uoci sjednice Izvrsnog Odbora.
:thumbup: isto sam pomislio

:tokralju: :clap: đe su sad oni što mu ne izlaze iz šupka govore samo tri riječi safet sušić pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2014, 22:56

Koji vam je izvor za to? Da nije ona famozna fb grupa sa 76 lajkova? :P

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 22:57

Evo najezde pljuvaca. :clap: :clap: :clap: Hajde hajde da cujem taj vapaj!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 jul 2014, 22:58

Mehdi dijeli pljuske :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.