Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la donCorleone1892 » 10 jul 2014, 16:21

Ja ne znam šta čekaju, Sevilla zainteresovana za Aspasa, pa daj Aspasa i uvali još para i eto Morena :roll:

Pearce kaže da nema ništa od Ben Davisa, to oko Bonija je uopće nepoznato i sumnja da će Chelsea prepustiti Bertranda Liverpoolu, prodat će ga negdje samo ne Liverpoolu.

Suso i Ibe će dobiti priliku u predsezoni i moraju se pokazati kako bi ostali.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 jul 2014, 16:22

Henderson je, poslije Suareza, najbolji igrač Liverpoola. :cool:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 jul 2014, 16:54

Amar Dzeko je napisao/la:Henderson je, poslije Suareza, najbolji igrač Liverpoola. :cool:
Pošto je Suarez bivši igrč Liverpoola, imaš moju dozvolu da pišeš kako je Jordan Henderson najbolji igrač Liverpoola. :thumbup:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2014, 16:57

Polako Rizo, ne trci pred rudu :angel:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 jul 2014, 17:00

Džaba se nadaš, ode on. Budala jeste, nema obraza također, karakter mu je nula, ali je odličan igrač.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 17:49

Suarez je jos igrac Liverpoola :kafa:

A Bony ako dodje to ce biti veci fail od Aspasa i Alberta skupa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 jul 2014, 18:53

Vrijeme je da se stivi oprosti, još ovu sezonu i na miru moze otici bez titule.Nema smisla da ostaje duze i koci ekipu koja svakako neće do titule u naredne dvije sezone

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 jul 2014, 18:56

šta se tjera aspas,pa tu su ga pojedinci predstavljali kao igračinu,čak su pojedinim arsenalovcima nudili oklade da će zabiti više golova od našeg panja girouda :rol:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 10 jul 2014, 19:03

Seaman je napisao/la:šta se tjera aspas,pa tu su ga pojedinci predstavljali kao igračinu,čak su pojedinim arsenalovcima nudili oklade da će zabiti više golova od našeg panja girouda :rol:
Ja koliko znam kladili su se u vezi Stua ,ispravi me ako je suprotno

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jul 2014, 19:06

Otelo je napisao/la:Suarez je jos igrac Liverpoola :kafa:

ne bi volio da bony dođe ne jer mislim da je los igrac nego jer sam siguran da nije igrac za rodgersovog sistema.
ali da bi bio veci fail od ove dvojice za to ne postoje ni teoretske sanse. on je swansea kostao 12 miliona i sad mu je cijena porasla a koliko su nas ovi kostali i za koliko bi ih mogli prodati sad ?

sto se klađenja tice ja mislim da je bilo da ce aspas biti bolji u liverpoolu nego bony u swansae-u
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 19:09

fera je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Suarez je jos igrac Liverpoola :kafa:

ne bi volio da bony dođe ne jer mislim da je los igrac nego jer sam siguran da nije igrac za rodgersovog sistema.
ali da bi bio veci fail od ove dvojice za to ne postoje ni teoretske sanse. on je swansea kostao 12 miliona i sad mu je cijena porasla a koliko su nas ovi kostali i za koliko bi ih mogli prodati sad ?

sto se klađenja tice ja mislim da je bilo da ce aspas biti bolji u liverpoolu nego bony u swansae-u
Manja konkurencija u Swanseau tako da je imao vise prilike.

Kako god, ja se nadam da ga necu vidjeti u Liverpoolu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 jul 2014, 21:47

Sve je izvjesnije da nas Luis napusta. Hvala ti za sve sto si donio ovom klubu, ostavio si neizbrisiv trag. Bilo je uzivanje gledati te na terenu. Sretno Luise
[youtube][/youtube]
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

jas
Kontakt:

Post Postao/la jas » 10 jul 2014, 22:09

nema liverpool vise nikakav imidz u svijetu fudbala. luis ode. i sta sad. koga dovesti krampe kao sto je bio kerol ili boni.. nisu ga smjeli pustiti nizasta. trebali su jos uloziti para . njega zadrzati. i pojacati se extra. nema od ove ljubavi ama bas nista. na moju zalost sljedece sezone necemo ni u kup uefa. ali eto . glupi ljudi u upravi . vlasnici ko gluha krmad. nedaju se pare a hoce sampionski liverpool. s cim oni razmisljaju mila majko.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 10 jul 2014, 22:15

.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 22:22

jas je napisao/la:nema liverpool vise nikakav imidz u svijetu fudbala. luis ode. i sta sad. koga dovesti krampe kao sto je bio kerol ili boni.. nisu ga smjeli pustiti nizasta. trebali su jos uloziti para . njega zadrzati. i pojacati se extra. nema od ove ljubavi ama bas nista. na moju zalost sljedece sezone necemo ni u kup uefa. ali eto . glupi ljudi u upravi . vlasnici ko gluha krmad. nedaju se pare a hoce sampionski liverpool. s cim oni razmisljaju mila majko.
E ako iko ima imidz onda je to Liverpool. Ime i imidz se ne gubepreko noci.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 jul 2014, 22:30

Milan je sve to navedeno izgubio u sezoni kada su prodali Ibru i Silvu...

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 10 jul 2014, 23:12

Cemu panika ,ode Luis pa sta,imamo mi Brendana covjeka koji nas je odveo na korak do titule iako nije igrao svoju omiljenu formaciju,sad kad ode Luis konacno ce moci i to da igra,svi znamo da je njegova omiljena formacija 4-3-3 sa brzim i prodornim krilima Lazar i Sterling su idealni za tu rolu u timu,a u vrhu napada imamo Stua covjeka koji je i pored svih svojih povreda i pored cinjenice da se morao pomiriti da nije glavni napadac u timu uspio postici 21 gol u EPL,sta tek onda ocekivat od ove sezone kad je glavna udarna igla tima sa Anfielda do koje brojke ce brojat?A gdje naci boljeg back up-a za njega od Rickia Lamberta covjeka koji je jedan od 3 ili 4 igraca sa double-double ucinkom iz predhodne sezone,a na krilnim pozicijama imamo fantasticne mlade igrace koji su zeljni dokazivanja prije svih Ibe,na poziciji AMF imamo Coutinha malog brazilskog carobnjaka koji ce se boriti za mjesto u timu sa Lallanom jednim od najboljih igraca EPL prosle sezone,na poziciji DM imamo Stivena,koliko god da grijesi na terenu on je ipak moralna podrska svim igracima na terenu u svetom dresu, a kao njegova dugogodisnja zamjena Emre Can,pa sta reci o tom momku,covjek sa svojih 20 godina donosi ovom timu iskustvo igranja u LP sto je itekako potrebno Liverpoolu + on je svabo ako nista trkom ce nadomjstiti svoje greske,ako ih bude,jest da malo skripi u odbrani,al ne brine me to puno,imamo trenera koji uci na svojim greskama i koji je 100% naucio dosta toga iz prethodne sezone tako da vjerujem da je vrlo tesko da ce ponovo primi 50+ golova u sezoni u EPL.Skrtel,Sakho,Agger,Illori... su sasvim dovoljni da se izgura sezona + se spominje da cemo gotovo sigurno dovest jos jednog stopera(Lovren najvjerovatnije) Glen i Wisdom na jednoj,te El Toro i Flano na drugoj strani ne izgleda lose,al opet sve zavisi od forme pojedinih igraca svaki novi igrac na bekovskim pozicijama trebamo smatrati kao bonus a i tu ce se gotovo sigurno dovest neko pojacanje,mada bih ja doveo jos po jednog na ovbe strane(Micah Richards i Rodriguez/Moreno).
Jedini problem bi trebao predstavljat Henderson jer njega je nemoguce zamjeniti :cool: pa nedaj Boze kakve povrede ili suspenzije

IN BRENDAN WE TRUST :bih: :bih:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 jul 2014, 23:51

LiverpoolREDS je napisao/la:Cemu panika ,ode Luis pa sta,imamo mi Brendana covjeka koji nas je odveo na korak do titule iako nije igrao svoju omiljenu formaciju,sad kad ode Luis konacno ce moci i to da igra,svi znamo da je njegova omiljena formacija 4-3-3 sa brzim i prodornim krilima Lazar i Sterling su idealni za tu rolu u timu,a u vrhu napada imamo Stua covjeka koji je i pored svih svojih povreda i pored cinjenice da se morao pomiriti da nije glavni napadac u timu uspio postici 21 gol u EPL,sta tek onda ocekivat od ove sezone kad je glavna udarna igla tima sa Anfielda do koje brojke ce brojat?A gdje naci boljeg back up-a za njega od Rickia Lamberta covjeka koji je jedan od 3 ili 4 igraca sa double-double ucinkom iz predhodne sezone,a na krilnim pozicijama imamo fantasticne mlade igrace koji su zeljni dokazivanja prije svih Ibe,na poziciji AMF imamo Coutinha malog brazilskog carobnjaka koji ce se boriti za mjesto u timu sa Lallanom jednim od najboljih igraca EPL prosle sezone,na poziciji DM imamo Stivena,koliko god da grijesi na terenu on je ipak moralna podrska svim igracima na terenu u svetom dresu, a kao njegova dugogodisnja zamjena Emre Can,pa sta reci o tom momku,covjek sa svojih 20 godina donosi ovom timu iskustvo igranja u LP sto je itekako potrebno Liverpoolu + on je svabo ako nista trkom ce nadomjstiti svoje greske,ako ih bude,jest da malo skripi u odbrani,al ne brine me to puno,imamo trenera koji uci na svojim greskama i koji je 100% naucio dosta toga iz prethodne sezone tako da vjerujem da je vrlo tesko da ce ponovo primi 50+ golova u sezoni u EPL.Skrtel,Sakho,Agger,Illori... su sasvim dovoljni da se izgura sezona + se spominje da cemo gotovo sigurno dovest jos jednog stopera(Lovren najvjerovatnije) Glen i Wisdom na jednoj,te El Toro i Flano na drugoj strani ne izgleda lose,al opet sve zavisi od forme pojedinih igraca svaki novi igrac na bekovskim pozicijama trebamo smatrati kao bonus a i tu ce se gotovo sigurno dovest neko pojacanje,mada bih ja doveo jos po jednog na ovbe strane(Micah Richards i Rodriguez/Moreno).
Jedini problem bi trebao predstavljat Henderson jer njega je nemoguce zamjeniti :cool: pa nedaj Boze kakve povrede ili suspenzije

IN BRENDAN WE TRUST :bih: :bih:
De ba ljudi nemate panike, i da ode Suarez, Liverpool nikad nece izgubit svoj imidz, i ova sezona sto slijedi ce biti slicna prosloj budite uvjereni.

P.s jel ovo Shaqiri vec potpisao za Liverpool, sto me niko nije obavjestio :bale:
FC Bayern !!!!!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 10 jul 2014, 23:54

BavaracZenica je napisao/la:
P.s jel ovo Shaqiri vec potpisao za Liverpool, sto me niko nije obavjestio :bale:
Ceka se @oficijalni da objavi. :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 jul 2014, 23:58

LiverpoolREDS je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:
Ceka se @oficijalni da objavi. :mrgreen:
Izgleda da je jedini pravi insajder banovan :thumbdown:
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.