Pearce kaže da nema ništa od Ben Davisa, to oko Bonija je uopće nepoznato i sumnja da će Chelsea prepustiti Bertranda Liverpoolu, prodat će ga negdje samo ne Liverpoolu.
Suso i Ibe će dobiti priliku u predsezoni i moraju se pokazati kako bi ostali.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pošto je Suarez bivši igrč Liverpoola, imaš moju dozvolu da pišeš kako je Jordan Henderson najbolji igrač Liverpoola.Amar Dzeko je napisao/la:Henderson je, poslije Suareza, najbolji igrač Liverpoola.
Ja koliko znam kladili su se u vezi Stua ,ispravi me ako je suprotnoSeaman je napisao/la:šta se tjera aspas,pa tu su ga pojedinci predstavljali kao igračinu,čak su pojedinim arsenalovcima nudili oklade da će zabiti više golova od našeg panja girouda
ne bi volio da bony dođe ne jer mislim da je los igrac nego jer sam siguran da nije igrac za rodgersovog sistema.Otelo je napisao/la:Suarez je jos igrac Liverpoola![]()
A Bony ako dodje to ce biti veci fail od Aspasa i Alberta skupa
Manja konkurencija u Swanseau tako da je imao vise prilike.fera je napisao/la:ne bi volio da bony dođe ne jer mislim da je los igrac nego jer sam siguran da nije igrac za rodgersovog sistema.Otelo je napisao/la:Suarez je jos igrac Liverpoola![]()
A Bony ako dodje to ce biti veci fail od Aspasa i Alberta skupa
ali da bi bio veci fail od ove dvojice za to ne postoje ni teoretske sanse. on je swansea kostao 12 miliona i sad mu je cijena porasla a koliko su nas ovi kostali i za koliko bi ih mogli prodati sad ?
sto se klađenja tice ja mislim da je bilo da ce aspas biti bolji u liverpoolu nego bony u swansae-u
E ako iko ima imidz onda je to Liverpool. Ime i imidz se ne gubepreko noci.jas je napisao/la:nema liverpool vise nikakav imidz u svijetu fudbala. luis ode. i sta sad. koga dovesti krampe kao sto je bio kerol ili boni.. nisu ga smjeli pustiti nizasta. trebali su jos uloziti para . njega zadrzati. i pojacati se extra. nema od ove ljubavi ama bas nista. na moju zalost sljedece sezone necemo ni u kup uefa. ali eto . glupi ljudi u upravi . vlasnici ko gluha krmad. nedaju se pare a hoce sampionski liverpool. s cim oni razmisljaju mila majko.
De ba ljudi nemate panike, i da ode Suarez, Liverpool nikad nece izgubit svoj imidz, i ova sezona sto slijedi ce biti slicna prosloj budite uvjereni.LiverpoolREDS je napisao/la:Cemu panika ,ode Luis pa sta,imamo mi Brendana covjeka koji nas je odveo na korak do titule iako nije igrao svoju omiljenu formaciju,sad kad ode Luis konacno ce moci i to da igra,svi znamo da je njegova omiljena formacija 4-3-3 sa brzim i prodornim krilima Lazar i Sterling su idealni za tu rolu u timu,a u vrhu napada imamo Stua covjeka koji je i pored svih svojih povreda i pored cinjenice da se morao pomiriti da nije glavni napadac u timu uspio postici 21 gol u EPL,sta tek onda ocekivat od ove sezone kad je glavna udarna igla tima sa Anfielda do koje brojke ce brojat?A gdje naci boljeg back up-a za njega od Rickia Lamberta covjeka koji je jedan od 3 ili 4 igraca sa double-double ucinkom iz predhodne sezone,a na krilnim pozicijama imamo fantasticne mlade igrace koji su zeljni dokazivanja prije svih Ibe,na poziciji AMF imamo Coutinha malog brazilskog carobnjaka koji ce se boriti za mjesto u timu sa Lallanom jednim od najboljih igraca EPL prosle sezone,na poziciji DM imamo Stivena,koliko god da grijesi na terenu on je ipak moralna podrska svim igracima na terenu u svetom dresu, a kao njegova dugogodisnja zamjena Emre Can,pa sta reci o tom momku,covjek sa svojih 20 godina donosi ovom timu iskustvo igranja u LP sto je itekako potrebno Liverpoolu + on je svabo ako nista trkom ce nadomjstiti svoje greske,ako ih bude,jest da malo skripi u odbrani,al ne brine me to puno,imamo trenera koji uci na svojim greskama i koji je 100% naucio dosta toga iz prethodne sezone tako da vjerujem da je vrlo tesko da ce ponovo primi 50+ golova u sezoni u EPL.Skrtel,Sakho,Agger,Illori... su sasvim dovoljni da se izgura sezona + se spominje da cemo gotovo sigurno dovest jos jednog stopera(Lovren najvjerovatnije) Glen i Wisdom na jednoj,te El Toro i Flano na drugoj strani ne izgleda lose,al opet sve zavisi od forme pojedinih igraca svaki novi igrac na bekovskim pozicijama trebamo smatrati kao bonus a i tu ce se gotovo sigurno dovest neko pojacanje,mada bih ja doveo jos po jednog na ovbe strane(Micah Richards i Rodriguez/Moreno).
Jedini problem bi trebao predstavljat Henderson jer njega je nemoguce zamjenitipa nedaj Boze kakve povrede ili suspenzije
IN BRENDAN WE TRUST![]()
Ceka se @oficijalni da objavi.BavaracZenica je napisao/la:
P.s jel ovo Shaqiri vec potpisao za Liverpool, sto me niko nije obavjestio
Izgleda da je jedini pravi insajder banovanLiverpoolREDS je napisao/la:Ceka se @oficijalni da objavi.BavaracZenica je napisao/la:
P.s jel ovo Shaqiri vec potpisao za Liverpool, sto me niko nije obavjestio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.