Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

sajo10
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la sajo10 » 10 jul 2014, 21:25

Dominacija! 9-24 posle prve cetvrtine! :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 jul 2014, 21:26

Samo 9 poena su dali za četvrtinu. Bravo dečki ! :bih:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 10 jul 2014, 21:27

Stvarno je steta sto ova generacija sa Jukom ne igra A diviziju, jer fakat bi bili mocni jos uz Sulejmanovica, grmilo bi...
Al nema veze... Iduce god Buza, Alibegovic, Sulejmanovic i jos neki mogu igrati ponovo za U20 selekciju pa potpomognuti Sandrom, Polutkom i jos nekim 96. god napasti odlican plasman na EP... A to je barem cetvrtfinale...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 jul 2014, 21:33

Molim ove koji su otisli uzivo pratiti ovaj mec da napisu neki malo opsirniji izvjestaj sa utakmice. Da vidimo malo kako je to u stvarnosti izgledalo, je l' bilo kakavih monster dunkova od strane Juke, kakvi su bili Nedim, Adin i svi ostali momci. Bio bi' im jako zahvalan! :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 jul 2014, 21:35

kobe24 je napisao/la:Molim ove koji su otisli uzivo pratiti ovaj mec da napisu neki malo opsirniji izvjestaj sa utakmice. Da vidimo malo kako je to u stvarnosti izgledalo, je l' bilo kakavih monster dunkova od strane Juke, kakvi su bili Nedim, Adin i svi ostali momci. Bio bi' im jako zahvalan! :D
+1
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 10 jul 2014, 21:41

Belgijanci za 6 minuta u 2/4 nisu postigli nista iz igre,pogodili samo dva poena sa slobodnih bacanja :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

MilaKunis
Kontakt:

Post Postao/la MilaKunis » 10 jul 2014, 21:47

Kakav je Juka ?
De malo izvjestavajte! :D

BTW
Gdje se tacno nalazi ta dvorana na Ilidzi ?

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 10 jul 2014, 21:50

MilaKunis je napisao/la:Kakav je Juka ?
De malo izvjestavajte! :D

?
8p,8sk,1as, 3 licne, 3 izgubljene
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 21:51

S'a ce Belgija :clap:

Juka razbija sve :clap:

http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 290&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jul 2014, 21:52

Dugo ce ovaj nas Jusuf sazrijevati,po svemu onome sto sam ja vidio u njegovoj karijeri i igri do sada...Lik je 'vruca glava' na terenu,po meni.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 21:54

slika

:mrgreen:

Sve pod kos guraju :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 jul 2014, 21:57

Puno faulova pravimo, dakle igrase agresivna odbrana... Razbili ih u prvoj, u drugoj je ofanziva malo stala ali odbrana bila dobra...

Sve u svemu jako dobro za početak... Prva tekma, bitno je probiti led i pobjediti!!!

Sent from Angelina's bed

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 jul 2014, 21:58

NEZALAGANJE je napisao/la:Dugo ce ovaj nas Jusuf sazrijevati,po svemu onome sto sam ja vidio u njegovoj karijeri i igri do sada...Lik je 'vruca glava' na terenu,po meni.
Slazem se, zato ce mu dobro doci prisustvo NBA lige u zivotu, cisto da ga malo "spusti". Samo rad, rad i rad!
Sport je lijek za tijelo i duh.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jul 2014, 22:01

storm_raider je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Dugo ce ovaj nas Jusuf sazrijevati,po svemu onome sto sam ja vidio u njegovoj karijeri i igri do sada...Lik je 'vruca glava' na terenu,po meni.
Slazem se, zato ce mu dobro doci prisustvo NBA lige u zivotu, cisto da ga malo "spusti". Samo rad, rad i rad![/quote

sve je u njegovim rukama,valjda se malo smiri..samo da ne bude novi Kasun.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jul 2014, 22:03

storm_raider je napisao/la:
Slazem se, zato ce mu dobro doci prisustvo NBA lige u zivotu, cisto da ga malo "spusti". Samo rad, rad i rad!
Samo rad.Iskreno,ja sam i za igranje u D ligi u pocetku,nego da sjedi na klupi i dobija 1-2min ili ne ulazi nikako.To ce se sigurno i desiti,jer mu niko nece dati ozbiljnu minutazu u timu koji zeli u PO, kako bi on na parketu ucio NBA pravila i prilagodjavao se istim. ;)
@lumani Pa ovaj sad nesportski faul je apsolutno bio nepotreban,ma kakva situacija bila.Mi smo morali biti na 20 razlike,a ovako je jos uvijek utakmica(jer Juka ima 3pf),ma kako se to cinilo nekome...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 jul 2014, 22:06

Ima mnogo toga da nauci, dobro ce mu doci i prisustvo Mirze i ostalih momaka u seniorskoj ekipi, a da ne spominjem Duskove treninge. Samljece njega sistem i iskristalizirati u vrhunskog kosarkasa, samo da on to mentalno izdrzi i iznese na pravi nacin.
Sport je lijek za tijelo i duh.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 10 jul 2014, 22:10

storm_raider je napisao/la:Ima mnogo toga da nauci, dobro ce mu doci i prisustvo Mirze i ostalih momaka u seniorskoj ekipi, a da ne spominjem Duskove treninge. Samljece njega sistem i iskristalizirati u vrhunskog kosarkasa, samo da on to mentalno izdrzi i iznese na pravi nacin.
+1

PS: moze li neko njega da uporedi sa Kanterom, koji je 2 godine stariji tj u istim godinama presao u NBA?
(ja mislim isto, da ako on to izdrzi da moze biti super i u nba ligi)...

selam

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jul 2014, 22:13

storm_raider je napisao/la:Ima mnogo toga da nauci, dobro ce mu doci i prisustvo Mirze i ostalih momaka u seniorskoj ekipi, a da ne spominjem Duskove treninge. Samljece njega sistem i iskristalizirati u vrhunskog kosarkasa, samo da on to mentalno izdrzi i iznese na pravi nacin.
Nema dileme da mu slijedi mentalni grind.Medjutim,to mu i treba,jer ce pokazati kakav je materijal.Ili ce puci ili ce postati vrhunski kosarkas.Isto je Pop uradio sa Parkerom i uvijek je bio najstroziji prema njemu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jul 2014, 22:15

Kao da sam na Ilidzi,pa znam sta se desava.Juka nije ni poceo 2.poluvrijeme zbog 3 faula koja ima.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 22:16

Bolje imati Milost na programu nego utakmnicu. Za FTV govorim.

Yebeni problem staviti par kamera, spojiti kablove i naci komentatora i graficara i realizirati prenos :tokralju: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.