Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kako ćeš bolan moći raspravljati?? pa Teletović ni za 3 života neće moći napraviti ono što je Kinđe napravio
A.F.C. Bournemouth!
mirzatele je napisao/la:Kako brate ne moze ? Igra u NBA vec 2 sezone i igrat ce jos najmanje toliko..U evropi ostvario odlicne rezultate s obzirom na to u kojem je klubu bio..U posljednoj sezoni najbolji strijelac Eurolige i sigurno medju 5 najboljih igraca..U NBA igrao u PO,imao zapazenu rolu,a ko zna,mozda u narednim godinama zaigra i u NBA finalu ( tesko,ali moguce)Amar Dzeko je napisao/la:Ne može biti veći od Delibašića, nikad.
Osim toga,van terena,veliki covjek i patriota,pravi primjer djeci koja se zele baviti kosarkom i postici nesto u zivotu..Sto se mene tice on je nas najbolji sportista,iako izuzetno postujem Kindzeta i njegove uspjehe
ja ne znam da je teletović bio u najboljim petorkama eurolige
Nema smisla da se raspravljamo..Po meni ako Mirza odigra jos 3 sezone u NBA na vrhunskom nivou sa prosjekom oko 15p i dodje recimo do finala konferencije,a odvede repku na SP,bit ce jako jako blizu kindzetu,i moci ce se govoriti o tome ko je veci..Ako ti tako ne mislis-ok,svako ima pravo na misljenje,moje je takvo,ispravno ili ne
@filip13
nabroj mi 5 boljih igraca od Mirze u Europi u njegovoj zadnjoj godini za Caju ?
@filip13
filip13 je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Kako brate ne moze ? Igra u NBA vec 2 sezone i igrat ce jos najmanje toliko..U evropi ostvario odlicne rezultate s obzirom na to u kojem je klubu bio..U posljednoj sezoni najbolji strijelac Eurolige i sigurno medju 5 najboljih igraca..U NBA igrao u PO,imao zapazenu rolu,a ko zna,mozda u narednim godinama zaigra i u NBA finalu ( tesko,ali moguce)Amar Dzeko je napisao/la:Ne može biti veći od Delibašića, nikad.
Osim toga,van terena,veliki covjek i patriota,pravi primjer djeci koja se zele baviti kosarkom i postici nesto u zivotu..Sto se mene tice on je nas najbolji sportista,iako izuzetno postujem Kindzeta i njegove uspjehe
Nabroji ti meni 5 boljih igraca koji su otisli iz evrope u nba u zadnjih 5 godina

mirzatele je napisao/la:Nema smisla da se raspravljamo..Po meni ako Mirza odigra jos 3 sezone u NBA na vrhunskom nivou sa prosjekom oko 15p i dodje recimo do finala konferencije,a odvede repku na SP,bit ce jako jako blizu kindzetu,i moci ce se govoriti o tome ko je veci..Ako ti tako ne mislis-ok,svako ima pravo na misljenje,moje je takvo,ispravno ili ne
@filip13
je li bio izabran ikada u dvije najbolje petorke eurolige?
lumani je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Kako brate ne moze ? Igra u NBA vec 2 sezone i igrat ce jos najmanje toliko..U evropi ostvario odlicne rezultate s obzirom na to u kojem je klubu bio..U posljednoj sezoni najbolji strijelac Eurolige i sigurno medju 5 najboljih igraca..U NBA igrao u PO,imao zapazenu rolu,a ko zna,mozda u narednim godinama zaigra i u NBA finalu ( tesko,ali moguce)Amar Dzeko je napisao/la:Ne može biti veći od Delibašića, nikad.
Nabroji ti meni 5 boljih igraca koji su otisli iz evrope u nba u zadnjih 5 godina

marc gasol,batum,dragić,gallinari,peković,
Ako tebi covjek koji ima 22p prosjek u euroligi i kao takav bude najbolji strijelac iste nije u top 5 - sto bi ti rekao "ok"
mirzatele je napisao/la:Ako tebi covjek koji ima 22p prosjek u euroligi i kao takav bude najbolji strijelac iste nije u top 5 - sto bi ti rekao "ok"
nisam bitan ja,oni koji biraju najbolje petorke eurolige ga nisu vidjeli u najboljih 5
Ti nisi bitan sebi, oni nisu bitni nama.filip13 je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Ako tebi covjek koji ima 22p prosjek u euroligi i kao takav bude najbolji strijelac iste nije u top 5 - sto bi ti rekao "ok"
nisam bitan ja,oni koji biraju najbolje petorke eurolige ga nisu vidjeli u najboljih 5
Mirza je pokazao da je u TOP 5 na Euru

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dobro filipe i ko je od tig igraca biran u najbolje petorke u evropi

-
- Kontakt:
Ma pustite Filipa, stari troll. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Otelo je napisao/la:Ti nisi bitan sebi, oni nisu bitni nama.filip13 je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Ako tebi covjek koji ima 22p prosjek u euroligi i kao takav bude najbolji strijelac iste nije u top 5 - sto bi ti rekao "ok"
Mirza je pokazao da je u TOP 5 na Euru![]()
možda je bio bolji od nekih koji nisu ni igrali na Euru ali nije u Top 5 evropljana trenutno ako si na to mislio
lumani je napisao/la:dobro filipe i ko je od tig igraca biran u najbolje petorke u evropi![]()
ja sam nabrojao igrače koji su došli iz evrope u zadnjih 5-6 godina i bolji su od mirze,jesi li me to i pitao?
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:dobro filipe i ko je od tig igraca biran u najbolje petorke u evropi![]()
ja sam nabrojao igrače koji su došli iz evrope u zadnjih 5-6 godina i bolji su od mirze,jesi li me to i pitao?
da, zato sto si rekao nije biran nikad u top 5 evrolige

lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:dobro filipe i ko je od tig igraca biran u najbolje petorke u evropi![]()
da, zato sto si rekao nije biran nikad u top 5 evroligefino si nabrojao igrace,koji su bolji a nisu birani u top 5,a cemu onda vrijedi taj izbor
tko je bolji dusko savanovic koji je bio u top 5 ili mozda lorbek erazem,Bourusis,Khyriapa,sve igraci iz top petorke a ne mogu meda u nba i smjesni porediti sa Mirzom
jbg,to su zvanični izbori,jasekivicijus je bio među dva-tri najbolja playa evrope godinama a znamo kako je prošao u nba
da,da zvanicna sranja od izbora
dao sam ti igrace,pa ti sam utvrdi tko je bolji ,oni ili Mirza
edit,Saras je otisao u godinama ,barem je probao.

lumani je napisao/la:da,da zvanicna sranja od izboradao sam ti igrace,pa ti sam utvrdi tko je bolji ,oni ili Mirza
![]()
u najboljim godinama je otišao u nba,sa 29
treba njima i da se naviknu..u nba je najbolje u mladim godinama.
lumani je napisao/la:treba njima i da se naviknu..u nba je najbolje u mladim godinama.
kako kome,sabonis je u 31. otišao i znamo kako je tamo igrao
Sabonis je bio cudo od igraca i da mu jos nisu bile popucale ahilove pete bog zna kakav onda bio, ali sabonis je izuzetak koji potvrdzuje pravilofilip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:treba njima i da se naviknu..u nba je najbolje u mladim godinama.
kako kome,sabonis je u 31. otišao i znamo kako je tamo igrao
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Proximic, TripleThreat i 35 gostiju.