FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valjda ce biti dovoljno mjesta za SkopJe.
Imao sam zelju da idem u Sloveniju, al izradio me jedan lik za mjesto. Prosle godine nisam bio u Bosni za vrijeme utakmica sa Plzenom.
Valjda konacno odem na gostovanje, svakako da bih volio vidjet i Skoplje.
Imao sam zelju da idem u Sloveniju, al izradio me jedan lik za mjesto. Prosle godine nisam bio u Bosni za vrijeme utakmica sa Plzenom.
Valjda konacno odem na gostovanje, svakako da bih volio vidjet i Skoplje.
Rutinska pobjeda. Lovćen je igrao u prvih 10-15 minuta, imali su jedan dobar šut iz slobodnog udarca i to je sve što se tiče njihove ekipe. Crveni nisam baš najbolje vidio, Bučan je uletio klizeći i oborio igrača Lovćena negdje na centru, ovaj ustaje sa zemlje i valjda udara Bučana a on pada kao mrtav, sve to na 1 metar od sudije, onda nastaje komešanje, naguravanje i sudija pokazuje crveni karton igraču Lovćena. Nakon toga se ništa ne mijenja, naši imaju inicijativu, crnogorci svi iza lopte, a naši nemoćni da urade nešto više. Tomić je imao najbolju priliku na utakmici kada je šutirao sa nekih 7-8 metara iskosa sa lijeve strane po zemlji, ali je golman domaćih odlično regovao.
Gol smo dali kad se najmanje očekivalo, Čolić je centrirao sa desne strane u peterac a Sadiković zabija iz teške pozicije.
Kasnije nije bilo srljanja i nekog jurcanja, jer ovaj Lovćen nam ne bi dao gol da se igralo do nove godine, imali smo par poluprilika pred kraj, ali ništa ozbiljno. Pred kraj su igrači Lovćena bili malo nervozni i imali su nekoliko opasnih startova. Od igrača ne bih nikoga izdvajao jer su svi odigrali veoma požrtvovano i disciplinovano, možda su Bučan i Tomić malo odskakali trkom. Sve u svemu prolazna ocjena protiv jedne izuzetno tvrde i neugodne ekipe koja je igrala bunker 180 minuta.
Na kraju zaslužen aplauz domaćih navijača koji su me razočarali, mislio sam da su malo vatreniji, ali atmosfera je bila kao u pozorištu, uglavnom su gledali u Manijake čija pjesma nije prestajala niti jedne sekunde. Manijaci su ponovo bili najsjajnija tačka na stadionu, grmilo je čitav meč, bez i najmanjeg problemčića. Petrovcem se orila 'Jedna si jedina', a u kopu je bilo oko 150-200 naših.
Sve u svemu prelijepo poslijepodne u prelijepom gradiću Petrovcu.
Volim te ŽELJO!
Gol smo dali kad se najmanje očekivalo, Čolić je centrirao sa desne strane u peterac a Sadiković zabija iz teške pozicije.
Kasnije nije bilo srljanja i nekog jurcanja, jer ovaj Lovćen nam ne bi dao gol da se igralo do nove godine, imali smo par poluprilika pred kraj, ali ništa ozbiljno. Pred kraj su igrači Lovćena bili malo nervozni i imali su nekoliko opasnih startova. Od igrača ne bih nikoga izdvajao jer su svi odigrali veoma požrtvovano i disciplinovano, možda su Bučan i Tomić malo odskakali trkom. Sve u svemu prolazna ocjena protiv jedne izuzetno tvrde i neugodne ekipe koja je igrala bunker 180 minuta.
Na kraju zaslužen aplauz domaćih navijača koji su me razočarali, mislio sam da su malo vatreniji, ali atmosfera je bila kao u pozorištu, uglavnom su gledali u Manijake čija pjesma nije prestajala niti jedne sekunde. Manijaci su ponovo bili najsjajnija tačka na stadionu, grmilo je čitav meč, bez i najmanjeg problemčića. Petrovcem se orila 'Jedna si jedina', a u kopu je bilo oko 150-200 naših.
Sve u svemu prelijepo poslijepodne u prelijepom gradiću Petrovcu.
Volim te ŽELJO!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredinu,pa tako i za zelju....steta
Pa svi normalni bi trebali na svaki nacin ukazivati na to sto se radi tim ljudima i nacin na koji ih ti cionisti ubijaju i terorisu...al posto se to desava muslimanima treba sutjeti..svoj ti POSO---volimVITEZ je napisao/la:CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredini,pa tako i za zelju....steta
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A sta to fali Palestinskoj zastavi?
Sta si ti, ekspert za spoljnu politiku i medjunarodne odnose?
Sta si ti, ekspert za spoljnu politiku i medjunarodne odnose?
šalom vitez.
ups, dobro veče vitez...
ups, dobro veče vitez...
Jel te stid? Pa nije cim podrzavas ubice.Dijete drago manje televizije i interneta, vise knjiga i obrazovanja.volimVITEZ je napisao/la:CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredinu,pa tako i za zelju....steta

Što nas Aletić nahvali, za promjenu. Šta mu bi!? 

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Čestitke Želji na prolazu. Ja sam iz Zenice, radim u Sarajevu i uz Čelik navijam za Sarajevo, ali drago mi je uvijek kada neki bh klub u Evropi pobijedi , bilo da je Borac, Široki ili Sloboda nebitno.
Želim mnogo sreće protiv Metalurga, samo molim da ne bude pristup "lako ćemo", nije to baš bezazlena ekipa.
Želim mnogo sreće protiv Metalurga, samo molim da ne bude pristup "lako ćemo", nije to baš bezazlena ekipa.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Ako ostale narode vrijedja palestinska zastava onda nek se zapitaju sta je s njima. Iskreno je nisam vidio, mozda joj i nije mjesto na fudbalskoj utakmici, ali kao i patritske poruke, ljiljani, nista od toga ne bi trebalo vrijedjati bilo koga.volimVITEZ je napisao/la:CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredinu,pa tako i za zelju....steta
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa isto da njemu kazes koji ce vrag hrvatske zastave sad na tekmi u Sirokom Brijegu.To je jos veci apsurd jer je u pitanju druga drzava,a postavljanje te iste zastave nema nikakvu simboliku.Napacen ovaj Vitezanin,kisa ga smorila.exbabilon je napisao/la:Ako ostale narode vrijedja palestinska zastava onda nek se zapitaju sta je s njima. Iskreno je nisam vidio, mozda joj i nije mjesto na fudbalskoj utakmici, ali kao i patritske poruke, ljiljani, nista od toga ne bi trebalo vrijedjati bilo koga.volimVITEZ je napisao/la:CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredinu,pa tako i za zelju....steta
Nisam gledao tekmu, iskreno, ali mislim da je Metalurg (pretpostavljam makedonski) dosta jaka ekipa i da ćete se morati krvnički potruditi da ih eliminišete. Istina, oni su imali lakšeg protivnika nego vi, ali opet su u prvoj tekmi 3:0 dobili, evo i trenutno vode 1:0 , što znači da nema nikakvih kalkulacija i igraju do kraja.
Ukoliko u međuvremenu vi dovedete nekog igrača, hoće li on moći igrati protiv Metalurga ili igraju samo oni što su prijavljeni bili za ovu tekmu ?
Ukoliko u međuvremenu vi dovedete nekog igrača, hoće li on moći igrati protiv Metalurga ili igraju samo oni što su prijavljeni bili za ovu tekmu ?
U ponedeljak je zadnji dan za prijavu igraca za ove dvije tekme u 2 pretkolushaman7 je napisao/la:Nisam gledao tekmu, iskreno, ali mislim da je Metalurg (pretpostavljam makedonski) dosta jaka ekipa i da ćete se morati krvnički potruditi da ih eliminišete. Istina, oni su imali lakšeg protivnika nego vi, ali opet su u prvoj tekmi 3:0 dobili, evo i trenutno vode 1:0 , što znači da nema nikakvih kalkulacija i igraju do kraja.
Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra
ma ne smijemo makedonce potcijeniti ni slučajno, Čolića vadi ova asistencija koliko tolikolisander je napisao/la:Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Odakle je NK Široki ?lisander je napisao/la:Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra
-
- Kontakt:
osvetismo mi borac i kone, pricajte vi
imam osjecaj da ce skopje goriti... tamo 0-1, u revansu 1-0 pa nek sve ide u pm
nismo jos gola primili, ni mi ni siroki

imam osjecaj da ce skopje goriti... tamo 0-1, u revansu 1-0 pa nek sve ide u pm

nismo jos gola primili, ni mi ni siroki

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
koga su oni od Crnogoraca izbaciliAdo01 je napisao/la:Odakle je NK Široki ?
normalno da ne smijemo, trenutno nismo u stanju potcijeniti ni Olimpic, a ono je prva lopta koja je bila dobro ubacena i odma gol, iz prekida smo slabi jer nema ko da nabaci, zato bi nam Bekrija dobro dosobluesaa je napisao/la:ma ne smijemo makedonce potcijeniti ni slučajno, Čolića vadi ova asistencija koliko toliko![]()
Čestitke Želji na prolazu dalje ipak ste pokazali karakter i opravdali renome kluba.Bordo mi je u srcu ali podrška ide Želji kad god predstavlja BiH U Evropi. 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja