Vise ni Sloboda ne vodi,bolje da nisi ni pisao post.sajo10 je napisao/la:Je****, Velez 1-1. Sami sebi dali go haha, lol.samir_tm87 je napisao/la:vodi travnik , vodi sloboda sto nama mnogooo odgovara , jos da oce laktasi bar 0:0 izvuc

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vise ni Sloboda ne vodi,bolje da nisi ni pisao post.sajo10 je napisao/la:Je****, Velez 1-1. Sami sebi dali go haha, lol.samir_tm87 je napisao/la:vodi travnik , vodi sloboda sto nama mnogooo odgovara , jos da oce laktasi bar 0:0 izvuc
Haha dobar si, necu viseDevil je napisao/la:Vise ni Sloboda ne vodi,bolje da nisi ni pisao post.sajo10 je napisao/la:Je****, Velez 1-1. Sami sebi dali go haha, lol.samir_tm87 je napisao/la:vodi travnik , vodi sloboda sto nama mnogooo odgovara , jos da oce laktasi bar 0:0 izvuc![]()
haj ti odskakuci s ove temeMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.
8000 je na grbavici dosta je protiv koga igramoMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.
to bi trebalo biti smiješno.mak_033 je napisao/la:Radončević je uspio odbraniti udarac Kapetana. Čelik se pokušava vratiti u igru.![]()
Ma smijesno je sto su napisali Radoncevic.. Taj igrac ne postoji u Zelji.. Golman nam se zove Radosevic.Pasha je napisao/la:to bi trebalo biti smiješno.mak_033 je napisao/la:Radončević je uspio odbraniti udarac Kapetana. Čelik se pokušava vratiti u igru.![]()
pa čovječe Jamak je u drugoj minuti pogodio prečku.
znači mogao je Čelik prvi da povede.
Nemoj se osjećati prozvanimDR.HOUSE je napisao/la:haj ti odskakuci s ove temeMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.
b2t:to mesanovicu
DiNno je napisao/la:8000 je na grbavici dosta je protiv koga igramoMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.![]()
![]()
![]()
I ja trazim ,ali nema pa KAKVA NAM JE TO DRZAVAAAATihi je napisao/la:Daj ljudi ima li gdje na radiu
ovaj komentar tebe kao navijaca pokazuje u pravom svjetlu... znaci navija se samo kada su jace ekipe... takvi navijaci nisu nikome potrebni ....ibrakadabra je napisao/la:DiNno je napisao/la:8000 je na grbavici dosta je protiv koga igramoMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.![]()
![]()
![]()
Koliko ce tek biti gad budemo igrali protiv jacih protivnika. hehehehehe
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.