Ali jedino da vas koridasi cekajuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hoce hoce ceka na mostu na ciglanama eto javno ovako da ti kazemEmir_ZENICA je napisao/la:Dali ce biti kakve dobrodoslice,posto smo navikli na to ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuvaj se

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ali jedino da vas koridasi cekajuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hoce hoce ceka na mostu na ciglanama eto javno ovako da ti kazemEmir_ZENICA je napisao/la:Dali ce biti kakve dobrodoslice,posto smo navikli na to ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuvaj se
maniac sta ti ba prjeti s nemoj me nervirat ti ces nekog docekatTheManiacs je napisao/la:Ali jedino da vas koridasi cekajuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hoce hoce ceka na mostu na ciglanama eto javno ovako da ti kazemEmir_ZENICA je napisao/la:Dali ce biti kakve dobrodoslice,posto smo navikli na to ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuvaj se
upravo takoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma na kraju krajeva je**t ih sto su uopste oni predmet rasprave na nasem podforumu ko ih je*e ako hoce da dodju nek dodju da ih deklasiramo i na terenu i na tribinama ha ya
tanzla je napisao/la:Joj sav sam se naježio na Grbavicu. Nema veće ljubavi.
Na ovoj tekmi su nam baš živce izjebali do pred kraj, al' onda ekstaza,nirvana,delirijum.Priželjkujem nešto slično večeras.
I šta ti sad kao glup? Stavio sam smajlija, ali evo sada na suho, ozbiljno, da ti kažem da tvoj Lazo ne može meda. Gori igrač nikad nije doš'o u ŽELJU po do sada prikazanome, a na pripremama nisu davali golove samo on i Šehić.samir_tm87 je napisao/la:Željovac je napisao/la:Radošević - Bučan, Radovanović, Kerla, Mešić - Višća, Ćulum, Bekrić, M. Bešlija - Popović, Mešanović
Ovo je malo realnije. Boldirani su sigurni. Mjestu u prvih 11 se nada i Haris Bešlija. Amar je spominjao da neće igrati oni koji ne znaju po blatu. Eh sad na koga je mislio... Garant šuplja da se promijene ovi što su izgurali cijele pripreme, a nisu pokazali mnogo. Pretpostavljam da je mislio na Popovića, jer on ne zna igrat' ni po traviUmjesto njega Rovčanin, možda Stanić, a možda i H. Bešlija. Ne znam ni da li je Svraka izletio iz prvih 11. Možda bi mogao prije Ćuluma...
i sta ti sad kao pametan??
Je****, Velez 1-1. Sami sebi dali go haha, lol.samir_tm87 je napisao/la:vodi travnik , vodi sloboda sto nama mnogooo odgovara , jos da oce laktasi bar 0:0 izvuc
U potpunosti se slazem sa ovim boldiranimŽeljovac je napisao/la:I šta ti sad kao glup? Stavio sam smajlija, ali evo sada na suho, ozbiljno, da ti kažem da tvoj Lazo ne može meda. Gori igrač nikad nije doš'o u ŽELJU po do sada prikazanome, a na pripremama nisu davali golove samo on i Šehić.samir_tm87 je napisao/la:Željovac je napisao/la:Radošević - Bučan, Radovanović, Kerla, Mešić - Višća, Ćulum, Bekrić, M. Bešlija - Popović, Mešanović
Ovo je malo realnije. Boldirani su sigurni. Mjestu u prvih 11 se nada i Haris Bešlija. Amar je spominjao da neće igrati oni koji ne znaju po blatu. Eh sad na koga je mislio... Garant šuplja da se promijene ovi što su izgurali cijele pripreme, a nisu pokazali mnogo. Pretpostavljam da je mislio na Popovića, jer on ne zna igrat' ni po traviUmjesto njega Rovčanin, možda Stanić, a možda i H. Bešlija. Ne znam ni da li je Svraka izletio iz prvih 11. Možda bi mogao prije Ćuluma...
i sta ti sad kao pametan??
To što si se ti primio na svoju maskotu ne interesuje nikoga na forumu. Ako nemaš ništa da mi napišeš osim "i šta ti sad kao pametan" , bolje ti je da ne pišeš i ne smaraš sve prisutne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.