Trebalo bi biti vise s obzirom koliko smo dobijali karti protiv Plzena i Maribora a stadioni su dosta manji bili od ovog,ovde bi trebalo 2000 milje najmanjefedeltafrotta je napisao/la:ma dobicemo ko milju, milju i po karata.... snimak u 11 na BHT, ne bi opet gledao tekmu nema bogacorleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ne sikirajte se o broju karata imacemo onoliko kolko nas ode dole niko nece biti uskracen.
Zna li neko provjereno hoce li biti organizovan odlazak u Skolje, molim vas ne odgovarajte ako cete samo nagadjat, zanimaju me provjerene informacije.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Čestitke na prolazu. Sretno

STRAHOTA !
Nije mi jasno odakle ovolika cifra pa ako mozes pojasni malo? Zar se za ova prekola ne dobija max 90.000 eura po tekmi ako i toliko?AnelZ je napisao/la:Novac se dobija, po mom saznanju sto sam procitao u regulacijama za evropska takmicenja na UEFA.org, tek nakon zavrsene Evropske sezone 2014-15 sto znaci na ljeto ili jesen naredne godine. I to tek nakon rigorozne kontrole UEFA (koju smo prosli prosle godine, pretpostavljam da cemo i ove) i novac se uplacuje na racun saveza koji onda u dogovoru sa klubom prebacuje novac na racun kluba sto znaci da ce savez tada da naplati kazne od kluba i sva potrazivanja koja imaju. Trenutno smo zaradili € 250.000,00.kenan_tm87 je napisao/la:Dobicemo sad jos 130.000 eura, bice para i za Bekrica i da se Selimovicu da koja marka da kupi sebi hot dog...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Cestitke Zeljo nadam se iskreno prolazku i preko Met. Skoplje i onda u 3 pretkolu neko zvucno ime, sretno dalje pozz SN96'
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
msm da ce nam dati ljudi citavu tribinu, to je oko 5000 sjedista.
Nedo Turkovic je strasan igrac, borac veliki. Sreca nasa pa ga imamo
a... pehari su tu
zeljocity je napisao/la:Nije mi jasno odakle ovolika cifra pa ako mozes pojasni malo? Zar se za ova prekola ne dobija max 90.000 eura po tekmi ako i toliko?AnelZ je napisao/la:Novac se dobija, po mom saznanju sto sam procitao u regulacijama za evropska takmicenja na UEFA.org, tek nakon zavrsene Evropske sezone 2014-15 sto znaci na ljeto ili jesen naredne godine. I to tek nakon rigorozne kontrole UEFA (koju smo prosli prosle godine, pretpostavljam da cemo i ove) i novac se uplacuje na racun saveza koji onda u dogovoru sa klubom prebacuje novac na racun kluba sto znaci da ce savez tada da naplati kazne od kluba i sva potrazivanja koja imaju. Trenutno smo zaradili € 250.000,00.kenan_tm87 je napisao/la:Dobicemo sad jos 130.000 eura, bice para i za Bekrica i da se Selimovicu da koja marka da kupi sebi hot dog...
First qualifying round: €120,000
Second qualifying round: €130,000
Third qualifying round: €140,000
Play-off round elimination: €150,000
Base fee for group stage: €1,300,000
Onaj osmijeh Memije kada je ulazio u igru i ono njegovo radovanje sa Sadikovicem kad je sudija svirao kraj je nesto neopisivo, srce mi ko dzamija kad ono vidim.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 10 jul 2014, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Cestitke komsije,sretno u drugom pretkolu
Valjda bi čovjek trebao biti sretan nakon prolaska u sljedeće predkolo. Ali ja to nekako nisam u potpunosti. Ova pobjeda mnoge stvari gura pod tepih, ali kada se malo izanalizira igra i na Koševu i danas ja nekako ne vidim neki "kuvet" u igri. Zbog glupog poteza protivničkog igrača gotovo cijelu utakmicu igrali smo sa igračem više i to nam je vjerovatno pomoglo da se danas radujemo. Međutim čini mi se da naša igra nema ni rep ni glavu. Ako misle ovako proći i Metalurg, hmmm... daj Bože. A po meni je prolazak u 3 pretkolo ključni u ovoj sezoni ali i za perspektivu u buduće jer te pare su nam neophodne (što od ulaznica, što od UEFE) pod uslovom da Amar potroši koji dinar i na nekog igrača (makar se on zvao Bekrić) jer to bi moglo dati neophodan prostor za ove mlađe da u jednoj normalnoj atmosferi stasaju. Ne znam kako ali igra bi se do Skoplja morala značajno popraviti i uz dobar rezultat eto u revanšu punijeg Koševa i punije kase.
Ja mislim da ce i dosta bosnjaka koji zive u Mk doci da nas bodre tako da bi mogli prekucat tu cifru od 2.000corleone87 je napisao/la:Trebalo bi biti vise s obzirom koliko smo dobijali karti protiv Plzena i Maribora a stadioni su dosta manji bili od ovog,ovde bi trebalo 2000 milje najmanjefedeltafrotta je napisao/la:ma dobicemo ko milju, milju i po karata.... snimak u 11 na BHT, ne bi opet gledao tekmu nema bogacorleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Brutalno!arelinho je napisao/la:
STRAHOTA !
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma dobicemo ko milju, milju i po karata.... snimak u 11 na BHT, ne bi opet gledao tekmu nema boga
[/quote]
Trebalo bi biti vise s obzirom koliko smo dobijali karti protiv Plzena i Maribora a stadioni su dosta manji bili od ovog,ovde bi trebalo 2000 milje najmanje[/quote]
Ja mislim da ce i dosta bosnjaka koji zive u Mk doci da nas bodre tako da bi mogli prekucat tu cifru od 2.000[/quote]
I pola od toga kad bi bilo bilo bi predobra cifra.

Trebalo bi biti vise s obzirom koliko smo dobijali karti protiv Plzena i Maribora a stadioni su dosta manji bili od ovog,ovde bi trebalo 2000 milje najmanje[/quote]
Ja mislim da ce i dosta bosnjaka koji zive u Mk doci da nas bodre tako da bi mogli prekucat tu cifru od 2.000[/quote]
I pola od toga kad bi bilo bilo bi predobra cifra.
- ultrassa1921
- Kontakt:
jesmo gledali istu tekmu,teski panj,bar sad za sadpobjedesve je napisao/la:msm da ce nam dati ljudi citavu tribinu, to je oko 5000 sjedista.
Manijaci Zeljini
Zar je toliko loša tj. zar smo toliko loše igrali.fedeltafrotta je napisao/la:ma dobicemo ko milju, milju i po karata.... snimak u 11 na BHT, ne bi opet gledao tekmu nema bogacorleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 10 jul 2014, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jbg. brate gledas li ti nasu ligu ikakoultrassa1921 je napisao/la:jesmo gledali istu tekmu,teski panj,bar sad za sadpobjedesve je napisao/la:msm da ce nam dati ljudi citavu tribinu, to je oko 5000 sjedista.

Valjda si se ufurao poslije svjetskog pa mislis da bi trebao makar ko Dzeko igrati. Trci momak slomi se, zeljan igre. Tomic mu je mogao asistirati 2 puta ovdje i tamo, ali nije. Mogao je momak vec 2 gola imati, ali zbog sebicnosti Tomica nema nijedan
a... pehari su tu
-
- Kontakt:
Najbitnije je da smo prosli. Nije bilo lahko i stvarno smo se morali potruditi da prodjemo. Na momente smo izgledali kao neka amaterska ekipa, sreca pa su oni drugi bili jos gori. Pogurala nas je glupost igraca Lovcena. Sigurno cemo vremenom biti mnogo bolji i po meni je ova prepreka bila teza od one sljedece. Takodjer se nadam porlasku i naradnog kruga, jer posjedujemo odredjeni kvalitet, mozda uz jos jednog ili dva igraca radi sirine ce biti neuporedivo bolje. Prve su utakmice, nismo imali mnogo prijateljskih, samopuzdanje je jos uvijek dole, teske noge i pritisak koji su nosile ove utakmice. Nismo bas navikli biti favoriti u Evropi.
Ono sto je meni bilo posebno je zanimljivo je igrac Lovcena sa brojem 3. To je sigurno onaj koji navija za Zelju. Kad god je neki nas igrac bio na zemlji ovaj je dolazio, pa i na suprotnu stranu, da ga podigne. SImpatican mladic nema sta.
Ono sto je meni bilo posebno je zanimljivo je igrac Lovcena sa brojem 3. To je sigurno onaj koji navija za Zelju. Kad god je neki nas igrac bio na zemlji ovaj je dolazio, pa i na suprotnu stranu, da ga podigne. SImpatican mladic nema sta.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 135 gostiju.