**** temu sam nek nam je proc grupu na EP.Juventinisimo je napisao/la:Bice veselo naredne dvije godine na ovoj temi...

**** temu sam nek nam je proc grupu na EP.Juventinisimo je napisao/la:Bice veselo naredne dvije godine na ovoj temi...
Pokusat ce da prodje na EP. Ipak su Israel i Wales velesile.donniedarko je napisao/la:Sad ce imati bolju ekipu nego sto je imao ijedan selektor repke. 8 igraca u bundesligi, 3 u seria A, vjerovatno 3 u premier ligi. Ako uz nabrojane pozove ostale sto zasluzuju biti u repci, prolazak na EP se ocekuje, sve ostalo je neuspjeh
Valjda Avdija i Hadzic. Najvjerovatnije i Ibricic. A za ostale mislim da nema sansi realno. Znaci trojica igraca samo novih mogu doci. Medunjanin mislim da ostaje.donniedarko je napisao/la:Koji igraci ce letiti iz repke ako se repci vrate Zukanovic i Prcic te prikljuce Arslanagic i Vrancic
Zasad mi samo na pamet pada Ibricic, mislim da ga nece vise pozivati Susic. Sto se tice ostalih, trebao bi naravno medju prvima otpasti Anel Hadzic, ali znamo svi da se to nece desiti.donniedarko je napisao/la:Koji igraci ce letiti iz repke ako se repci vrate Zukanovic i Prcic te prikljuce Arslanagic i Vrancic
Goalgetter je napisao/la:
Zasad mi samo na pamet pada Ibricic, mislim da ga nece vise pozivati Susic. Sto se tice ostalih, trebao bi naravno medju prvima otpasti Anel Hadzic, ali znamo svi da se to nece desiti.
Ajax je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Znaci Vrancic ili Hadzica dilema![]()
Davno sam ja rekao da je on zalutao na ovom spisku, mislim da ne trebamo nabrajati argumente zasto Anel nema sta traziti u repci, i koliko samo boljih i perspektivnijih igraca od njega ima. A sto se tice Avdije i Stanica, i tu se slazemo, ali pod ovim selektorom, Avdija i Hadzic ce i dalje igrati vaznu ulogu, sto je Pape i najavio nakon tekme protiv Egipta, da ce mu biti zadovoljstvo sa ovim igracima koji su dobili Egipat, i dalje suradjivati.Ajax je napisao/la:@ Goalgetter nemoj zajebavat. Mislim moze on bit super covjek i sve. Ali igracki mislim da se to bar 80% ljudi ovdje slaze o njemu. Isto tako meni je Stanic bolji od Avdije![]()
Jesu bas su "dobili" EgipatGoalgetter je napisao/la:
Davno sam ja rekao da je on zalutao na ovom spisku, mislim da ne trebamo nabrajati argumente zasto Anel nema sta traziti u repci, i koliko samo boljih i perspektivnijih igraca od njega ima. A sto se tice Avdije i Stanica, i tu se slazemo, ali pod ovim selektorom, Avdija i Hadzic ce i dalje igrati vaznu ulogu, sto je Pape i najavio nakon tekme protiv Egipta, da ce mu biti zadovoljstvo sa ovim igracima koji su dobili Egipat, i dalje suradjivati.
Greska trenera Zelje jer ga je gurno na krilo u prvoj utakmici. A Stanic najbolje partije pruza bas na beku. A kod Avdije skroz obratna situacija. On je krilo koje se gura na beka. Sto se tice pozicije beka mislim da je Stanic ves sada bolji a i mlad jecalcio je napisao/la:Nisam gledao utakmicu danas ali Stanic me razocarao u prvoj utakmici protiv Lovcena. Ali ipak mislim da bi mogao biti pozvan, Susic ga je pohvalio poslije utkamice u Gradaccu.
Vidi mene otkud mi Egipat. Iran, naravno mislim.Ajax je napisao/la:Jesu bas su "dobili" EgipatGoalgetter je napisao/la:
Davno sam ja rekao da je on zalutao na ovom spisku, mislim da ne trebamo nabrajati argumente zasto Anel nema sta traziti u repci, i koliko samo boljih i perspektivnijih igraca od njega ima. A sto se tice Avdije i Stanica, i tu se slazemo, ali pod ovim selektorom, Avdija i Hadzic ce i dalje igrati vaznu ulogu, sto je Pape i najavio nakon tekme protiv Egipta, da ce mu biti zadovoljstvo sa ovim igracima koji su dobili Egipat, i dalje suradjivati.![]()
Ja ipak mislim da je i do g. Osima. Negdje sam citao da je on preporucio Papetu da povede Stanica cak i na SP. Jer je jedan od boljih igraca iz domace lige.
Za telecu glavu nema.nedim93 je napisao/la:Sušić: Nisam zlopamtilo, Zukanović i Prcić mogu u reprezentaciju
Ne zaslužujemo te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba zvat Belmina da vidimo može l' mu se kakva tetka sredit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.