FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li neko napisati koje ekipe mozemo u trecem pretkolu dobiti
jamak mora igrati od prve minute.fedeltafrotta je napisao/la:jako sam se iznervirao ovu tekmu ali eto na kraju pobjedismo... realno tanki smo pravooo. nikakve kreacije igre a napadac 0... puno se dodaju ispred gola... sreca nasa pa ovi ne znaju...
MANIJACI![]()
![]()
SVI U SKOPLJE
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;roleeee je napisao/la:Moze li neko napisati koje ekipe mozemo u trecem pretkolu dobiti
Da malo čitaš, a ne samo pišeš vidio bi da je postavljeno

Cestitam na prolazu! Svaka cast i da nastavite samo tako sto bolje predstavljati nasu jedinu zemlju! 

Brate vidio sam ja to al nece da mi otvori zato sam napisao da neko napise.BelminM23 je napisao/la:https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;roleeee je napisao/la:Moze li neko napisati koje ekipe mozemo u trecem pretkolu dobiti
Prosli smo i to je najvaznije..
Ni danas ni prije 7 dana to nije bilo dobro..Igra s kojom se mogao proci samo ovaj Lovcen cini mi se,koji je katastrofalna ekipa..Onaj crveni i jos par situacija to jasno pokazuju
Sto se nas tice,nadam se da ce to sve biti puno bolje protiv Metalurga,posebeno u PL,inace se nemamo cemu nadati.. Ne bih izdvajao nikog posebno,niko se po meni nije posebno istakako danas..Jedino bi se mozda osvrnuo na Turkovica kao jedinog kojeg nisam znao do ovog dvomeca - daj Boze da nam on bude neko pojacanje,al vidjet cemo..
Cestitke nasim navijacima koji su bili tamo,odlicno navijanje i podrska

Cestitke nasim navijacima koji su bili tamo,odlicno navijanje i podrska

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- corleone87
- Kontakt:
Koliko dodje 5% od 32.580
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cestitke, odlicna je stvar pobjeda zbog koeficijenta, sad lagano priprema za makedonce, gdje bi se uz bolju relizaciju sigurno moglo proci.U svakom slucaju bravo Zeljo i sretno u nastavku 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- ultrassa1921
- Kontakt:
uh koji je ovo cirkus
,u rangu kantonalne lige,ali podrska ne smije izostati,ove sezone kao nikada,aBd nadam se da cu moci u Makedoniju i ko god je zaista u mogicnosti neka ode!

Manijaci Zeljini
Prosle godine su igrali evropske tekme na ovom stadionuFaraonTM je napisao/la:Hoće li se igrati na onom velikom stadionu u Skoplju?
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Re: Odg: FK Željezničar
1629, tamancorleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo Slika samo za teberoleeee je napisao/la:Brate vidio sam ja to al nece da mi otvori zato sam napisao da neko napise.BelminM23 je napisao/la:https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;roleeee je napisao/la:Moze li neko napisati koje ekipe mozemo u trecem pretkolu dobiti

Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 10 jul 2014, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
ma dobicemo ko milju, milju i po karata.... snimak u 11 na BHT, ne bi opet gledao tekmu nema bogacorleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Igrat će i ove značiSchwarz je napisao/la:Prosle godine su igrali evropske tekme na ovom stadionuFaraonTM je napisao/la:Hoće li se igrati na onom velikom stadionu u Skoplju?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
To je Filip drugi i da igra se na njemu stadion kapaciteta 32.580.I napokon bi trebalo biti jedno veliko gostovanje ako ne bude kakvih zajebavanja od strane MakedonacaSchwarz je napisao/la:Prosle godine su igrali evropske tekme na ovom stadionuFaraonTM je napisao/la:Hoće li se igrati na onom velikom stadionu u Skoplju?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Iz principa ne treba gledati snimak kad nisu direktno obezbijedili.
Ja bi Torino u 3
Ja bi Torino u 3

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 10 jul 2014, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
to je taj stadionSchwarz je napisao/la:Prosle godine su igrali evropske tekme na ovom stadionuFaraonTM je napisao/la:Hoće li se igrati na onom velikom stadionu u Skoplju?
Filip II Makedonski,kapacitet 32000,5 % od ovog broja je 1600

Cestitam kone od srca! 

Re: Odg: FK Željezničar
ma dobicemo i vise, garant ce nam dat koliko budemo trazili jer ne moze njih doc 30.000anonimni je napisao/la:1629, tamancorleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, Hrasno15, Lokomotifa i 38 gostiju.