btw:
14 min 1-1

Da li će otići na produžetke

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je ovaj: Gytkjaer C. lik je Danac. Kako je krenulo ova dva kluba će se boriti do zadnje minute ko će proći dalje da bi igrali s velikanom.Rule_hz je napisao/la:ma na klupi im ona 7mica ba mada sam rekao da su losi nije ni cudo sto su jedva bod na welsu izvukli taraba od ekipe
da!pitic je napisao/la:To je ovaj: Gytkjaer C. lik je Danac. Kako je krenulo ova dva kluba će se boriti do zadnje minute ko će proći dalje da bi igrali s velikanom.Rule_hz je napisao/la:ma na klupi im ona 7mica ba mada sam rekao da su losi nije ni cudo sto su jedva bod na welsu izvukli taraba od ekipe
Znači amidža će 17 jula biti prisutan na Hasetu
Kalaš AhmoOdStruke je napisao/la:Pa sestre mi na ovom klipu Kalasi jede loptu, 'nači žvače. PojačanjeKalaš Ahmo!
Kad skontas poplave, pa se tekma odgadjala sam Bog zna koliko puta, i na kraju petak u 5 sati termin bio, i onih 10 000 je bila odlicna posjeta,dok sad tek sezona pocinje, imamo velika ocekivanja, amidza dolazi svi preduslovi su ispunjeni da bude minimum 15 miljahilmo je napisao/la:Od strašne posjete nema ništa, kad u utakmici u kojoj nakon sedam godina dižeš trofej dođe tričavih 10 hiljada, ne vjerujem da će ni protiv nekih "anonimusa" sa sjevera biti bolja posjeta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imamo sedam dana da pustimo brcice.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj da je se uslikat sa amidzom, mogu umrijet odma vala.
Ja imam problem kako god da sastavim prvih 11 imam osjećaj da mi je bolji na klupi ostaomirzatele je napisao/la:Mnogo smo bre jaki
Stojčev ih je na vrijeme pustioHead je napisao/la:Imamo sedam dana da pustimo brcice.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj da je se uslikat sa amidzom, mogu umrijet odma vala.![]()
Utrpati dres naravno.
hilmo...hilmo je napisao/la:Od strašne posjete nema ništa, kad u utakmici u kojoj nakon sedam godina dižeš trofej dođe tričavih 10 hiljada, ne vjerujem da će ni protiv nekih "anonimusa" sa sjevera biti bolja posjeta.
Naravno i to je imalo uticaja na posjetu.rammstein je napisao/la:hilmo...hilmo je napisao/la:Od strašne posjete nema ništa, kad u utakmici u kojoj nakon sedam godina dižeš trofej dođe tričavih 10 hiljada, ne vjerujem da će ni protiv nekih "anonimusa" sa sjevera biti bolja posjeta.
ta tekma je kasnila 15 dana, poplave bile ljudi su potrosili jako puno para na donacije, petak u 5 sati , ljudi rade ili su tek s posla... i dodje ti preko 10 000 ljudi
Zamisli da je bila subota u 8 navecer, bez poplava i bez svih odgađanja i problema
amorovski je napisao/la:Kako god, znam da nece ispod 10k bit u 2. pretkolu
Trenutno korisnika/ca: Djulboni, fks74, MaroonBjelave i 72 gosta.