FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ipak se trazi taj razbijac i destruktivac... ja prizeljkujem Vidala..ali..
Veratti je igracina, ali je i preskup definitivno.
Ne vjerujem da imamo neke sanse da ga dovedemo, ako smo zanteresovani naravno.
Ove vijesti sto dolaze su 70% izmisljotine sve to treba uzet' sa rezervom.
Cilj je stoper.
Veratti je igracina, ali je i preskup definitivno.
Ne vjerujem da imamo neke sanse da ga dovedemo, ako smo zanteresovani naravno.
Ove vijesti sto dolaze su 70% izmisljotine sve to treba uzet' sa rezervom.
Cilj je stoper.
anelbavarac je napisao/la:Ipak se trazi taj razbijac i destruktivac...
Cilj je stoper.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Evo sta kaze Bild:Omerbavarac je napisao/la:Nema, nije BILD ni prenio tu vijest jos ali se ocekuje uskoro.Nerminovic je napisao/la: Ima li sta na Bild o ponude Iturbe?
Ali oprezno ljudi sa ovim transferima,danas je izaslo bar 5 novih transfera u vezi Bayerna,znaci pisu se svakakve gluposti od Cuardada do Time WerneraTransfer-News von Europas Top-Klubs
Laut italienischen Medienberichten ist auch der FC Bayern an Juan Manuel Iturbe interessiert. Der 21-jährige Rechtsaußen von Hellas Verona hat einen Marktwert von 20 Mio. Euro

Sebastian Rode picked up an injury in today's FCBayern training session.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
postajemo Arsenalphily je napisao/la:Sebastian Rode picked up an injury in today's FCBayern training session.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Nerminovic
- Kontakt:
sve oci uperene u bernata, sigurno mali nesto zna s loptomNerminovic je napisao/la:pierre drzi bernata![]()
![]()

- Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]tale07 je napisao/la:sve oci uperene u bernata, sigurno mali nesto zna s loptomNerminovic je napisao/la:pierre drzi bernata![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
E sad si me razočar'o, da gore nemeReBadrHari je napisao/la:postajemo Arsenalphily je napisao/la:Sebastian Rode picked up an injury in today's FCBayern training session.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- anelbavarac
- Kontakt:
FC Bayern München @FCBayern · 5m
Transfer perfekt: Mario Mandzukić (28) ab sofort bei Atlético Madrid. Alle Verträge unterschrieben. Alles Gute, Mario! ^M.Hörwick
Sretno Mario.
Transfer perfekt: Mario Mandzukić (28) ab sofort bei Atlético Madrid. Alle Verträge unterschrieben. Alles Gute, Mario! ^M.Hörwick
Sretno Mario.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Sretno Mandžo u Madridu znam da ćeš biti i bolji od costulje i da ćeš pokazati više. Hvala za sve golove u dresu Bayerna a posebno za gol na Wembliju .

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno Mandzo
Navodno ce Bayern imati prednost u kupovini Godina zbog ove prodaje Mandze Atletiku.

Navodno ce Bayern imati prednost u kupovini Godina zbog ove prodaje Mandze Atletiku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
CF na AparatimaBadrHari je napisao/la:postajemo Arsenalphily je napisao/la:Sebastian Rode picked up an injury in today's FCBayern training session.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Centre forward
- Kontakt:
Ti fakat misliš da ja mrzim MKO. E jesi neki, bolje uči za ispit, procenat je mali al' možda još uvijek ima neke nade za tebe, nafaka je svačija. Nisu to negativne emocije, to je više pokušaj da se nasjetuje omladina i da se uputi na pravi put, da ne prave životne greške glorificirajući mikoroekonomsku filijalu nekog guzonje sa istoka i bezpotrebno ponavljajući da se radi o velikom klubu. Hajd sad osjetlaj obraz i navuci tih 54% za prolaz, mada je moguće da je za prolaz na tvom faksu dovoljna pogača i litar polovke.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:

Bitno je da se on vratio jer od njega ce puno toga zavisiti u narednoj sezoni.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prve 3 sedmice, dok ne pukne cjevanica ..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Isto tako ste govorili i za Robbena, pa covjek postade jedan od najstandardnijih igraca.Rajaz je napisao/la:Prve 3 sedmice, dok ne pukne cjevanica ..
ti ćeš meni neštoCentre forward je napisao/la:Ti fakat misliš da ja mrzim MKO. E jesi neki, bolje uči za ispit, procenat je mali al' možda još uvijek ima neke nade za tebe, nafaka je svačija. Nisu to negativne emocije, to je više pokušaj da se nasjetuje omladina i da se uputi na pravi put, da ne prave životne greške glorificirajući mikoroekonomsku filijalu nekog guzonje sa istoka i bezpotrebno ponavljajući da se radi o velikom klubu. Hajd sad osjetlaj obraz i navuci tih 54% za prolaz, mada je moguće da je za prolaz na tvom faksu dovoljna pogača i litar polovke.![]()

i za prolaz treba 51, neki dan položih finansijsku matematiku
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ne mogu da vjerujem kakvi postajete,je li moguce??? Jebbo vas Vidal!!! Koji ce nam racKu??? Nije htio jednom kad je bilo vrijeme, pa sad nesto??? Sta trebamo napraviti od Bayerna ekipu u kojoj ce bit dva njemacka reprezentativca i ostalo sve stranci???
Ne mogu da vjerujem sta citam, citav zivot imamo privilegiju da svrsavamo na neke stvari koje imamo najvise poradi toga sto je u ekipi usadjen njemacki mentalitet i sad to treba sve zamijeniti??? Treba dovoditi u ekipu juznoamerikance i razno razne spanjolce, a nase igrace trebamo prodavati???
Da se razumijemo, veoma mi je drago sto je Pep trener i sto ima svoje JA u ekipi, sto nije papucar poput nekih prijasnjih trenera, ALI do koje granice mu treba pruziti odrijesene ruke??? Otjerao je Mandzukica!!! Otisao je Kroos!!! Martinez je degradiran na klupu!!! Lahm u vezu, vidili smo koji je to KONTRA efekat napravilo i u Bayernu i u elfu!!!
Sta je slijedece? Prodat cemo Martineza za 20miliona??? Shaqira cemo utopiti da bi doveli neku polovnjacu???
KOSA MI SE DIZE OD SVEGA STO OVDJE CITAM!!!!
Ne mogu da vjerujem sta citam, citav zivot imamo privilegiju da svrsavamo na neke stvari koje imamo najvise poradi toga sto je u ekipi usadjen njemacki mentalitet i sad to treba sve zamijeniti??? Treba dovoditi u ekipu juznoamerikance i razno razne spanjolce, a nase igrace trebamo prodavati???
Da se razumijemo, veoma mi je drago sto je Pep trener i sto ima svoje JA u ekipi, sto nije papucar poput nekih prijasnjih trenera, ALI do koje granice mu treba pruziti odrijesene ruke??? Otjerao je Mandzukica!!! Otisao je Kroos!!! Martinez je degradiran na klupu!!! Lahm u vezu, vidili smo koji je to KONTRA efekat napravilo i u Bayernu i u elfu!!!
Sta je slijedece? Prodat cemo Martineza za 20miliona??? Shaqira cemo utopiti da bi doveli neku polovnjacu???
KOSA MI SE DIZE OD SVEGA STO OVDJE CITAM!!!!
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.