Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Trenutno boljeg i ne mnogo boljeg.
Prije dvije godine mnogi su se povezivali sa Iraolom i Maiconom, oni su tada bili hit igraci i bolji od jednog Cuadrada npr ali je ovaj drugi i tada bio bolja investicija za bilo koga.
Hocu reci da je upitno koliko ce trajati to Navas ludilo i njegova strasna forma, on je kasno usao u formu i vec mu je 28. Atletico je isao na prosperitet i mislim da je ovo pravi transfer.
Prije dvije godine mnogi su se povezivali sa Iraolom i Maiconom, oni su tada bili hit igraci i bolji od jednog Cuadrada npr ali je ovaj drugi i tada bio bolja investicija za bilo koga.
Hocu reci da je upitno koliko ce trajati to Navas ludilo i njegova strasna forma, on je kasno usao u formu i vec mu je 28. Atletico je isao na prosperitet i mislim da je ovo pravi transfer.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Previše u svakom slučaju za golmana, Navas je bolji i tu sva priča prestaje, Oblak je samo talenat i ništa više, i ne vrijedi tih novaca ni u kom slučaju. Da su PSG ili City to uradili razumio bih, ali za jedan Atletico kojemu je svaki milion bitan, to je već previše.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Totalna glupost ce biti dovodjenje Mandzukica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A što to? Hoćeš li nam obrazložiti ili bezveze lupaš?Sarajlijc@ je napisao/la:Totalna glupost ce biti dovodjenje Mandzukica.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Mandzo je najbolji napadac na svijetu za ovaj sistem.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa nije ni baš najbolji, najbolji su otišli iz Atletica u druge klubove
, ali sigurno da će biti prvi špic i ako bude upotrebljivih lopti da će on to znati iskoristiti

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
- Moderator
- Kontakt:
Eto Mandze u Atletico

Simeone dovodi Ansaldija što znači da Luis najvjerovatnije ide. Ovaj dolazi na posudbu iz Zenita, a inače je već šest godina u Rusiji.L'Atletico Madrid (@FrenchAtleti) aurait trouvé un accord pour un prêt avec option d'achat pour Ansaldi (Zenit) (via @sportsru)
Fino će se uklopiti u argentinsku državu.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Mandzo je najbolje moguce rjesenje dok ne explodira neko iz omladinskog pogona ili skauti ne nadju kakvu divljinu.Igrac kakve Simeone obozava..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- tyler durden
- Kontakt:
Mandzukic prosao ljecnicki preged i uskoro bi trebao potpisati na 5 godina. Vjerujem da ce on nastaviti Atleticovu tradiciju s napadacima i zabijati dosta golova 

- BavaracZenica
- Kontakt:
Mandzo se bori kao lav svaku tekmu, Bayernu je mnogo dao, i hvala mu za sve.
Ako se ja pitam, nije mogao izabrati bolji klub u ovom trenutku, jer Atletico Madrid je sjajna ekipa, sjajan trener, svi smo vidjeli proslu njihovu sezonu, u taj sastav ce se odlicno uklopit Mandzara i ne znam hoce li Atletico dovodit jos nekog napadaca ili ce se odnekud stvoriti kakav talenat, ali ce Mandzo svoju ulogu odigrati na visokom nivou i nece razocarat u to budite uvjereni

p.s Not sure if it is Holebas or Mandzukic on the picture !
Ako se ja pitam, nije mogao izabrati bolji klub u ovom trenutku, jer Atletico Madrid je sjajna ekipa, sjajan trener, svi smo vidjeli proslu njihovu sezonu, u taj sastav ce se odlicno uklopit Mandzara i ne znam hoce li Atletico dovodit jos nekog napadaca ili ce se odnekud stvoriti kakav talenat, ali ce Mandzo svoju ulogu odigrati na visokom nivou i nece razocarat u to budite uvjereni

p.s Not sure if it is Holebas or Mandzukic on the picture !

FC Bayern !!!!!
Mora Atletico dovesti jedno krilo.Prosle godine su samo ns toj poziciji bili deficitirani.
20 miliona ako pljunu dovest ce Shaqikirija koji bi bio najbolja solucija.Igrac koji moze uz Ardu praviti cuda na terenu.
20 miliona ako pljunu dovest ce Shaqikirija koji bi bio najbolja solucija.Igrac koji moze uz Ardu praviti cuda na terenu.
Johnny b, how much there is to see

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Prvi Mandžin intervju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Consigliere
- Kontakt:
Ali kakav prevod
Sretno Mandzo!

Sretno Mandzo!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Adrijan u Portu za 15 miliona eura.
Sjajan iznos, ako je istina. Činjenica je da stagnira već duže vrijeme. Sa odlascima njega i Rodrigueza, realno je očekivati dolazak nekog kvalitetnog krilnog igrača.soe je napisao/la:Adrijan u Portu za 15 miliona eura.
Greatness dies
Atletico poslao ponudu Udineseu za Scuffeta (oko 5 miliona eura + bonusi, moze narasti do 10) i ako im dodje poslat ce ga u Granadu na posudbu.
Golman za buducnost ima samo 18god. ko prati Serie A i Udinese vidio je da ovaj decko poseduje veliki potencijal
Golman za buducnost ima samo 18god. ko prati Serie A i Udinese vidio je da ovaj decko poseduje veliki potencijal
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.