Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Ja sam na CM08 Ochou redovno dovodio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ochoa je bio direktor svemira na FIFA07 

Kako je lijepo ovo vidjeti... pa ne budi ponosan sto si bosanac?!
Predivno jeste samo sto od tih klubova barca ga vise ne prati jer je dovela dvojicu a city isto vro vjerovatno vise ga i ne gleda a ne znam ni za united nakon ovog svega mislim da i oni ne prate ga jedino real i arsenal ali eto u svakom slucaju prelijepo za oko
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
Građani Stokea u Engleskoj na svojstven način će se prisjetiti žrtava genocida u Srebrenici.
Kako javlja portal Stoke Sentinel, građani tog engleskog grada će se sutra u 10:00 sati okupiti u gradskoj dvorani gdje će biti održana misa koju će predvoditi velečasni David Lingwood.
Prisutnima će se putem videa obratiti i bh. reprezentativac Asmir Begović koji će govoriti o genocidu i dešavanjima u Bosni i Hercegovini u periodu od 1992. do 1995. godine.
Na misi će se proučiti i muslimanske molitve u znak sjećanja na 8.372 ubijena Bošnjaka u Srebrenici u julu '95. godine.
Iz uprave grada su objavili i broj 01782 236663 na koji se mogu javiti svi oni koji žele učestvovati u događaju sjećanja na genocid u BiH.
kapiten
Kako javlja portal Stoke Sentinel, građani tog engleskog grada će se sutra u 10:00 sati okupiti u gradskoj dvorani gdje će biti održana misa koju će predvoditi velečasni David Lingwood.
Prisutnima će se putem videa obratiti i bh. reprezentativac Asmir Begović koji će govoriti o genocidu i dešavanjima u Bosni i Hercegovini u periodu od 1992. do 1995. godine.
Na misi će se proučiti i muslimanske molitve u znak sjećanja na 8.372 ubijena Bošnjaka u Srebrenici u julu '95. godine.
Iz uprave grada su objavili i broj 01782 236663 na koji se mogu javiti svi oni koji žele učestvovati u događaju sjećanja na genocid u BiH.
kapiten

čovjek je TITO za sve nas 

Svaka čast Asmire i Stoke 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Asmiru
Kapiten nece biti jer ono govedo nema daMu, a zasluzio je itekako.

Kapiten nece biti jer ono govedo nema daMu, a zasluzio je itekako.
Ljudino i kapitenu! 

naklon do poda begu i gradu stoke on trentu!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- the scouser
- Kontakt:
Svaka čast kralju 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Kapitenu

On je fudbaler i nebi on trebao govoriti o politici i ovoj temi...nije problem da bude prisutan na tom mitingu...ali smatram da nije dobar potez da on govori o tome.
Al drag mi je jos uvijek Asko

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
Pravo si me iznervirao sa ovim što si napisao, ali neću da ulazim u nikakvu raspravu, samo sam htio da to znaš, pa možda i skontaš zašto si. Nek te je sram.Pauk je napisao/la:On je fudbaler i nebi on trebao govoriti o politici i ovoj temi...nije problem da bude prisutan na tom mitingu...ali smatram da nije dobar potez da on govori o tome.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 10 jul 2014, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Politika ?? Srebrenica ??Pauk je napisao/la:On je fudbaler i nebi on trebao govoriti o politici i ovoj temi...nije problem da bude prisutan na tom mitingu...ali smatram da nije dobar potez da on govori o tome.
Srami se covjece, bas se srami. Ti znas sta bi trebalo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Sve oko Srebrenice je izpolitizirano...bio sam na vise ovih skupova i znam sta se desava...ali mozda je ovaj miting drugciji...znam kada su nasi oranizatori ili u dijaspori ili u BiH da ima mnogo politike...bolje bi bilo da je recimo otisao u Potocare 11.7
Edit.Vidim da nije ono sto sam mislio...ako je samo neka video poruka...mozda je OK...vidjecemo
Edit.Vidim da nije ono sto sam mislio...ako je samo neka video poruka...mozda je OK...vidjecemo
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 10 jul 2014, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
sine, kad mi stalno ne bi pričali o tome, ljudi bi to zaboravili
treba stalno pričat' o tome i da se o tome zna na svakom dijelu kugle zemaljske
čuj nije njegovo da priča o tome, nego čije je? sportisti su najveći ambasadori i njihov glas se daleko čuje, najdalje 

ko si ti da dovodis u pitanje kredibilnost ovog skupa 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.