FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
Evo posto vas puno ima Moja TV haj skontajte bar 5 streamova za ove koji nemaju. Imam i ja u Sa ali sam trenutno na moru pa ne mogu nikako gledati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1921
Re: FK Željezničar
Zna li neko kako preko mobitela gledat ljozeta(4.2 android sistem)?? 

Koji kanal na Mojoj TV?
Našao sam onaj Premijer liga Bih,ali nema nikakve najave.
Našao sam onaj Premijer liga Bih,ali nema nikakve najave.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Gdje sad nabaviti Moju TV
Valjda ce biti neki stream za raju

http://sportsport.ba/ino_fudbal/plavi-c ... sku/135552" onclick="window.open(this.href);return false;

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- BolanBolan
- Kontakt:
Ha?! Ko su ovi Bosna Online Shop?! Prodaju ove dresove po 59 eura, s tim da ovo izgleda jesu Jomini dresovi, ali oni iz kataloga koji koštaju do 20 eura i samo nalijepili ofirno grb na njih...
[url]http://www.bos,na-online,shop.com/index.php?route=product/category&path=88[/url]
Ukloniti samo zareze u imenu domene...

[url]http://www.bos,na-online,shop.com/index.php?route=product/category&path=88[/url]
Ukloniti samo zareze u imenu domene...
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sta ovo nema vise na moja web tv da posaljes sms i otkljucas kanale na 24 sata?
Ili ja ne znam da nadjem
Ili ja ne znam da nadjem

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Džaba ćeš to uradit', neće bit' taj kanal na mojawebTV.EmirTM87 je napisao/la:Sta ovo nema vise na moja web tv da posaljes sms i otkljucas kanale na 24 sata?
Ili ja ne znam da nadjem
http://fkzeljeznicar.ba/direktan-prijen ... a-tv/9686/
Naknada za gledanje utakmice iznosi 3 KM.
3 KM pa kako ih nije sramotaDukeOfWellington je napisao/la:Džaba ćeš to uradit', neće bit' taj kanal na mojawebTV.EmirTM87 je napisao/la:Sta ovo nema vise na moja web tv da posaljes sms i otkljucas kanale na 24 sata?
Ili ja ne znam da nadjem

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sad 3 KM.
Jel me zaebavas ti ?DukeOfWellington je napisao/la:Džaba ćeš to uradit', neće bit' taj kanal na mojawebTV.EmirTM87 je napisao/la:Sta ovo nema vise na moja web tv da posaljes sms i otkljucas kanale na 24 sata?
Ili ja ne znam da nadjem
Kazes nece biti i onda mi dajes link gdje pise da ce biti

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Može im se, šta drugo reći.
Neće biti na mojaWEBtv. Znači WEB. WEB. Čitaj.
Izvinjavam se, do mene jeDukeOfWellington je napisao/la:Može im se, šta drugo reći.

-
- Kontakt:
Sretno ekipi, sretno navijačima danas.
Ako Bog da povoljan rezultat.
Odigrati muški, jako pa šta bude.
Ekipe su tu negdje zato se mora ginuti za svaku loptu.
Ako i ne uspijemo, glavu gore. Mi smo Željo. Ovaj klub se voli bez obzira na rezultate. Ovaj klub je osvajao srca zbog drugih stvari, a ne rezultata.
Ako Bog da povoljan rezultat.
Odigrati muški, jako pa šta bude.
Ekipe su tu negdje zato se mora ginuti za svaku loptu.
Ako i ne uspijemo, glavu gore. Mi smo Željo. Ovaj klub se voli bez obzira na rezultate. Ovaj klub je osvajao srca zbog drugih stvari, a ne rezultata.
I to što kažeš, znaju da će im ljudi dati te pare..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
zato cu sad preći na neki drugi telekom operater pa oni nek zajebavaju nekog drugog..terabajt je napisao/la:sad 3 KM.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Nemojte sada da se žalite što su povećali naknadu za jednu marku. Svaka njima čast, jer su vidjeli da postoji potražnja za tekmu i što se većina nas ne mora da pati sa streamovim-a koji bi štopali u svakom slučaju. A kanal Europa lliga on demand imate pod kategorijom Svi kanali, i ja mislim da je zadnji. Iz nekog razloga ga još uvijek nisu ubacili u kategoriju Sportski kanali. Pozdrav svim plavim navijačima i aBd da nas naš Željo večeras obraduje pobjedom i prolazom 

Odigrali su na kartu naše ljubavi prema Želji,znaju da bi dali i mnogo više.
Sve su to kurvini sinovi,fašisti fuj fuj fuj!

Sve su to kurvini sinovi,fašisti fuj fuj fuj!

bosnji samo daj da je dzaba. svi placu kako ce gledati utakmice, hoce li iko obezbjediti i kad neko prenosi onda ce oni iskljuciti bh telekom i hajd ti sad narodu ugodi. daj mu utakmicu, donesi mu kokice i kolu u stan i sve dzaba da bude i jos da im komentator bude u kuci. skupo 3 marke mora u premier kladionicu dati.
-
- Kontakt:
Citam ove vijesti o opsadi Petrovca nasim navijacima i neki me nevjerovatan osjecaj obuzima. Ovaj klub je cudo!
S druze strane,nadam se da ce i nas kub nekad doc u situaciju da debelo naplacuje svoju popularnost kroz tv prava. Vidi se da ima u tom segmentu ogromna mogucnost.
S druze strane,nadam se da ce i nas kub nekad doc u situaciju da debelo naplacuje svoju popularnost kroz tv prava. Vidi se da ima u tom segmentu ogromna mogucnost.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, avalPacidoroP, Orvel i 26 gostiju.