Smijesan si, od sada te necu uzeti u razmatranje. Ne samo tebe, nego svakoga sa malim koeficijentom inteligencije.GangEvil je napisao/la:Dosao sam da tebi repliciram imbecilu...Jesi li dosao na forum da nadjes link i gledas najtrofejniji Klub u zemlji, majmuncicu...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Meni je recimo Antolović garnitura najbolja. Ali šta je tu je, ukusi su različiti.
I meni isto.DukeOfWellington je napisao/la:Meni je recimo Antolović garnitura najbolja. Ali šta je tu je, ukusi su različiti.
@uvijekuztebe
Ma nije do broja, nego ova dominirajuća boja mi je nekako uživo dosta tamnija od ove na slikama koja jeste lijepa ali se brate razlikuje uživo baš

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A meni opet nekako bijeli najstrašniji(kojeg cu i kupiti),hah jbg svako ima svoje 
Danas hrabro i oštro bez komplikovanja,prognoziracu rezultat (prije izvlacenja sam prognozirao da cemo dobiti Lovcen eto pogodio sam) 1:1 sto ce nam biti dosta i onda s makedoncima se "poklat" za 3. pretkolo..
Sretno LJOŽE vcrs!
...graji ljože,broha ribo se..

Danas hrabro i oštro bez komplikovanja,prognoziracu rezultat (prije izvlacenja sam prognozirao da cemo dobiti Lovcen eto pogodio sam) 1:1 sto ce nam biti dosta i onda s makedoncima se "poklat" za 3. pretkolo..
Sretno LJOŽE vcrs!
...graji ljože,broha ribo se..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
ima li slucajno iko link tekme???
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- DzoleZeljo
- Kontakt:
O ukusima se ne vrijedi raspravjati!Saurman je napisao/la:
Vjerovatno najlošiji dresovi u istoriji kluba.
Ne znam kako su mogli pristati na ovu lakrdiju od opreme.
Nekome jedno, drugome drugo!
Ja samo znam da ako produ danas ove, ja cu uzeti ovaj jedan dres!
Cijena je pogodna za nase uslove.
http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;ala_juve_tm87 je napisao/la:ima li slucajno iko link tekme???
Probaj ovaj, kod većine ne radi a radi samo u @Virtual i @Belmin

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
" onclick="window.open(this.href);return false; Evo po meni najboljih dresova svih vremena, i najboljih fudbalera koji su ikada igrali fudbal.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- IlProfessore
- Kontakt:
Ne se.rite, dresovi su prejaki, kao i sve 3 boje a oni koji kažu da tamna plava (teget) boja nema nikakve veze sa Željom samo dokazuju da oni nemaju dodirnih tačaka sa svetinjom. Po meni je jedino suvišan zlatni grb, više bih volio da je normalna boja.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 992&type=1
Nego može li mi neko objasniti šta to ima ovaj stadion što nema Grbavica pa se na njemu mogu igrati evropske tekme a u Dolini ne mogu...
Nego može li mi neko objasniti šta to ima ovaj stadion što nema Grbavica pa se na njemu mogu igrati evropske tekme a u Dolini ne mogu...

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- storm_raider
- Kontakt:
Ma pustite sada dresove... da je kako proci ove crnogorce...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Evo 100% live prenos na MOJA TV!

19TM87
Prijenos na Moja TV ^_^
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
dresovi ko u dinama ZG 

IlProfessore je napisao/la:Ne se.rite, dresovi su prejaki, kao i sve 3 boje a oni koji kažu da tamna plava (teget) boja nema nikakve veze sa Željom samo dokazuju da oni nemaju dodirnih tačaka sa svetinjom. Po meni je jedino suvišan zlatni grb, više bih volio da je normalna boja.
Već se pisalo na prethodnim stranicama. Vjerovatno imaju prateće objekte, hale, parking, dovoljan broj izlaza/ulaza sa stadiona, sve stolice, gdje nema stolica fino je uređeno i stavljena ona zaštitna ograda. Sve to nema Grbavica, jedino što imamo veći kapacitet. Također fino se vide stolice za svečanu ložu na slikama na portalu...
Mora se priznati da je stadiončić veoma fino uređen. Isto kao neki trening centar

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Meni još nije izašlo ono obavještenje sa desne strane. Gdje piše da će bit' prijenos?
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Nisam ja te srece da mi radi hahha,nema vise ni jedan??FaraonTM je napisao/la:http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;ala_juve_tm87 je napisao/la:ima li slucajno iko link tekme???

Sto se tice dresova Amar je govorio na predstavljanju da se vracamo korijenima sto se boje tice. "Prljavija" modra ili kako je vec on nazva, koja asocira na rad i radnicki klub sto nam je korijen.
Sto se tice prijenosa zamolio bih nekoga da napravi neki link jer nas ima dosta koji nemamo ni tu famoznu MojaTV. Ne razumijem koji je fol onolike milione potrositi na svjetsko prvenstvo islo ih je 30 iz BHT i sada nisu u stanju prenositi utakmicu najtrofejnijeg kluba koja ih ne bi kostala NISTA, u odnosu na ovo gore. Ja ne znam vise dokle ce ovo vise ici al ovo je smijurija postala.
MOLIM VAS LINK

Sto se tice prijenosa zamolio bih nekoga da napravi neki link jer nas ima dosta koji nemamo ni tu famoznu MojaTV. Ne razumijem koji je fol onolike milione potrositi na svjetsko prvenstvo islo ih je 30 iz BHT i sada nisu u stanju prenositi utakmicu najtrofejnijeg kluba koja ih ne bi kostala NISTA, u odnosu na ovo gore. Ja ne znam vise dokle ce ovo vise ici al ovo je smijurija postala.
MOLIM VAS LINK

Ma evo potvrdili su da će biti prenos na Mojoj TV pa naleti na forum pred početak tekme, biće linkova sigurno. Radiće onaj kanal volimtezeljo na livestreamuala_juve_tm87 je napisao/la:Nisam ja te srece da mi radi hahha,nema vise ni jedan??FaraonTM je napisao/la:http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;ala_juve_tm87 je napisao/la:ima li slucajno iko link tekme???

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A sjecate li se u kakvim smo dresovima igrali protiv Maribora?Ovi dresovi su ekstra, sve 3 garniture izgledaju mocno.
A danas sretno nasim momcima i da nas aBd obraduju prolaskom u 2.pretkolo
A danas sretno nasim momcima i da nas aBd obraduju prolaskom u 2.pretkolo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Ma evo potvrdili su da će biti prenos na Mojoj TV pa naleti na forum pred početak tekme, biće linkova sigurno. Radiće onaj kanal volimtezeljo na livestreamu
[/quote]
Imam ja Moju TV,to ce onda biti dobro

Imam ja Moju TV,to ce onda biti dobro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.