Philadelphia 76ers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Philadelphia 76ers
Hinkie je izjavio da Dario može doći najranije za 2 godine, nema šanse prije jer navodno tek tada klauzula stupa na snagu. Prema njegovim riječima, Joel će biti out 5-6 mjeseci, ne više. Brown je također zadovoljan, kaže da su na draftu uradili sve što su htjeli.
Btw, sada shvatam koliko će zapravo Philly imati izbora u budućnosti, jer do sada svaki od 4 člana buduće prve postave je izuzetno polivalentan igrač i može igrati više pozicija. Embiid i Noel mogu igrati 4 i 5, Šarić 3 i 4, a Carter-Williams 1 i 2, iako ga je po mom mišljenju grijeh gurati na SG jer je na PG-u bolji, a šuter je svakako figura koja će nedostajati timu da bude contender. Za nadati se da će se na idućem draftu ili putem nekog tradea osigurati jedan takav.
Btw, sada shvatam koliko će zapravo Philly imati izbora u budućnosti, jer do sada svaki od 4 člana buduće prve postave je izuzetno polivalentan igrač i može igrati više pozicija. Embiid i Noel mogu igrati 4 i 5, Šarić 3 i 4, a Carter-Williams 1 i 2, iako ga je po mom mišljenju grijeh gurati na SG jer je na PG-u bolji, a šuter je svakako figura koja će nedostajati timu da bude contender. Za nadati se da će se na idućem draftu ili putem nekog tradea osigurati jedan takav.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nedostajat će svašta nešto ovom timu da bude contender u vremenu koje nadolazi, ne samo šuter
Prije svega nenormalna količina sreće sa nogom Noela i haman cijelim tijelom Embiida.

Ako iko nije trebao rizikovati s Embidom to je Phila. Vec su uzeli macka u vreci s Noelom i to klupko se jos uvijek nije odmotalo, sad opet isto cine s Embidom umjesto da su uzeli nekog ko im moze odmah pomoci. Pogotovo mislim da ako se u idealnoj situaciji oporave i Noel i Embid, obojica su petice i tesko da u danasnjoj brzoj kosarci mogu skupa. Nije mi nimalo jasna vizija njihovog GM-a, podsjeca me na situaciju u Wolvsima koji su prije 2 sezone uzeli 5 playmakera...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Dobro, govorio sam pod uslovom da svi budu zdravi, koliko god tu bilo upitnika.Donnie Darko je napisao/la:Nedostajat će svašta nešto ovom timu da bude contender u vremenu koje nadolazi, ne samo šuterPrije svega nenormalna količina sreće sa nogom Noela i haman cijelim tijelom Embiida.

Slažem se da je draftovanje Embiida ogroman rizik, ali isti se morao poduzeti ako se već planira ići na titule u budućnosti, a navijači su nestrpljivi. Moje mišljenje je da on i Noel mogu igrati skupa i činiti twin tower, te tako dominirati reketom. Ybg, naravno da je bilo bolje uzeti zdravog i svježeg Wigginsa ili Jabari Parkera, ali Cavsi i Bucksi su se također nešto pitali. Jedini čovjek za kojeg bi se moglo zažaliti, ako se već pokaže kao otkriće, zove se Dante Exum. Moram priznati da sam očekivao da će Brett izlobirati za njega (hint: Australija), ali izgleda da Sam ima druge planove. Vrijeme će pokazati ko će biti u pravu.Celikovac je napisao/la:Ako iko nije trebao rizikovati s Embidom to je Phila. Vec su uzeli macka u vreci s Noelom i to klupko se jos uvijek nije odmotalo, sad opet isto cine s Embidom umjesto da su uzeli nekog ko im moze odmah pomoci. Pogotovo mislim da ako se u idealnoj situaciji oporave i Noel i Embid, obojica su petice i tesko da u danasnjoj brzoj kosarci mogu skupa. Nije mi nimalo jasna vizija njihovog GM-a, podsjeca me na situaciju u Wolvsima koji su prije 2 sezone uzeli 5 playmakera...
-
- Kontakt:
Imamo 2 igrača koji bi zasigurno bili 1. pick, i Noel i Embiid da nije bilo povreda, tako da se po meni, rizik isplati jer možeš dobiti jako jako puno..
Proći će još najmanje 2 sezone dok Sixersi ne vide Playoff, ali dugoročno, ovo je fantastičan posao.
Proći će još najmanje 2 sezone dok Sixersi ne vide Playoff, ali dugoročno, ovo je fantastičan posao.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Joel Embiid će biti izvan terena ipak 5-8 mjeseci zbog operacije noge
- Kobe Bryant
- Kontakt:
bio je Griffin cijelu godinu pa je postao opet igracblazer13 je napisao/la:Joel Embiid će biti izvan terena ipak 5-8 mjeseci zbog operacije noge

Svakako 76ers slazu ekipu da budu pravi za 2-3 godineKobe Bryant je napisao/la:bio je Griffin cijelu godinu pa je postao opet igracblazer13 je napisao/la:Joel Embiid će biti izvan terena ipak 5-8 mjeseci zbog operacije noge
samo da ne bude na kraju slaganje po uzoru na cavse
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
The Sixers have added Iranian forward Arsalan Kazemi to their Orlando Pro Summer League roster.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Knicksi navodno zele uvaliti Phili Amareov ugovor i spremni su uz njega poslati Shumperta.
ne znam dokad Amare ima ugovor, ali ovo mozda ne bi bilo lose. Shumpert bi sigurno donio dosta ovoj mladjahnoj ekipi.
ne znam dokad Amare ima ugovor, ali ovo mozda ne bi bilo lose. Shumpert bi sigurno donio dosta ovoj mladjahnoj ekipi.
- IlCapitano
- Kontakt:
to bi im onda bilo odlicno. ionako ovu godinu nece ciljat play off, a slijedece godine ce imat i dosta salary capa i moci ce ganjat i nekog jakog FA.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Oni imaju dovoljno SC-a za FA i ove i slijedece godine bez da im treba rentanje potrosenog Stoudemirea i bacanje 23mil.Calcio7 je napisao/la:to bi im onda bilo odlicno. ionako ovu godinu nece ciljat play off, a slijedece godine ce imat i dosta salary capa i moci ce ganjat i nekog jakog FA.

ali bi dobili odlicnog Shumperta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koji bi trazio najmanje 8-10mil slijedece godine,a statistika mu je u padu jos od rookie sezone.Calcio7 je napisao/la:ali bi dobili odlicnog Shumperta.
Apsolutno, Sixersi su tim koji će imati vjerovatno najveći cap space u ligi. Od ovog deala bi svakako korist imali jedino Knicksi. Interesuju nas samo pickovi, a vjerujem da i Hinkie tako razmišlja.NEZALAGANJE je napisao/la:Oni imaju dovoljno SC-a za FA i ove i slijedece godine bez da im treba rentanje potrosenog Stoudemirea i bacanje 23mil.Calcio7 je napisao/la:to bi im onda bilo odlicno. ionako ovu godinu nece ciljat play off, a slijedece godine ce imat i dosta salary capa i moci ce ganjat i nekog jakog FA.

-
- Kontakt:
Nerlens 3 blokade prosječno u SL.
Casper Ware zasad igra iznenađujuće dobro, 19 poena u prosjeku. btw. 3 pobjede zaredom Sixersa.

Casper Ware zasad igra iznenađujuće dobro, 19 poena u prosjeku. btw. 3 pobjede zaredom Sixersa.

Ronaldo - Isco - Bale
- adriano_leite
- Kontakt:
Bice s nama u finaluAmar Dzeko je napisao/la:Nerlens 3 blokade prosječno u SL.![]()

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
- Kontakt:
Valjalo bi.adriano_leite je napisao/la:Bice s nama u finalu.

Blokada na 0:10.

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.