Siguran sam da vi ovo znate i bez mene i da je ovaj post vjerovatno suvisan,ali eto posto se iz dana u dan uvjeravam da ova tema ima sve vise uticaja i sve vise ljudi je cita, zelim da apelujem na nekoliko naizgled sitnih stvari,ali ipak jako bitnih.
1- Sutra ne galamiti na nase igrace i ne stvarati bespotrebnu nervozu ako u prvih pola sata ne bude 2-0 za nas,cak i ako do 70 minute bude 0-0 jedna ce uci,makar u nadoknadi.
2-Skoro svi nasi igraci ce sutra imati tremu.Neki iz razloga sto su novajlije (Vukobratovic,Stevanovic,Stanic,golman...),neki sto maltene debituju (Grahovac),neki zato sto im je ovo prva utakmica nakon povratka (Vule,Puzigaca,Vukelja). Iz tog razloga,maximalna podrska od prve do zadnje minute,cak i u slucaju pocetnickih gresaka,a eventualno nezadovoljstvo ispoljiti zvizducima po zavrsetku utakmice.
3-U slucaju poraza (ovo vazi samo za sutrasnju utakmicu) ostati na stadionu i traziti odlazak Uprave,znamo zasto.
4-Od prvog minuta vrsiti stalni pritisak na goste i sudije,tako da vec na zagrijavanju shvate da su mali klub iz malog grada koji je dosao u goste velikom klubu u veliki grad!
5-Pri tome ne stediti ni nase bivse igrace,Ljubojevica,Gagulu,Grujica,Sekulica,nikoga.....
6-Svake sekunde imati na umu da svi nasi igraci brane boje naseg kluba i da zbog toga zasluzuju nase postovanje i podrsku,kakvi god bili. Ako necemo postovati nase igrace,onda ne znam stvarno kakva je poenta svega!
Znam da je vecina vas vec u godinama kad vise ne ide u kop,ali na ovaj nacin mozemo sutra pomoci i navijacima i klubu da sve prodje onako kako zelimo,tj da pobjedimo,moramo svi biti kao jedan i na terenu i na obe tribine. Posto niko od vas nece ici sam na utakmicu,dovoljno je da apeluje samo na svoje drustvo i one oko sebe da se ovako ponasaju i to je vec respektabilan broj,a ne da se neko ponasa na nacin da kasnije moze pametovati u stilu "Jesam vam rekao da nece od ovih igraca,od uprave,od Borca bit nista!"
Za kritiku ce biti vremena,daj sutra da zgazimo ove...