Cuj da nam predstave samo jednog igraca, ako nista nek i dres predstave

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To si ti nešto pomješao, paša, zahtjev za boravišnu dozvolu se podnosi nakon što stranac dođe u BiHMrWhite je napisao/la:Ja bih da se zahvalim @HercegovinaBosna(mislim da se tako zove) sto je potpisao boravisnu i radnu dozvolu za Kalasija....ministre hvala
Prema ministrovim rijecima je bilo da on mora potpisati, pa tek onda Kalasi moze doci....mavi je napisao/la:To si ti nešto pomješao, paša, zahtjev za boravišnu dozvolu se podnosi nakon što stranac dođe u BiHMrWhite je napisao/la:Ja bih da se zahvalim @HercegovinaBosna(mislim da se tako zove) sto je potpisao boravisnu i radnu dozvolu za Kalasija....ministre hvala
Nemas ti pojma,nas drug Aldin aka sto nickova zna kako idu procedure,covjek radi u ministarstvu.mavi je napisao/la:To si ti nešto pomješao, paša, zahtjev za boravišnu dozvolu se podnosi nakon što stranac dođe u BiHMrWhite je napisao/la:Ja bih da se zahvalim @HercegovinaBosna(mislim da se tako zove) sto je potpisao boravisnu i radnu dozvolu za Kalasija....ministre hvala
http://sportsport.ba/bh_fudbal/novo-poj ... evo/135550" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]ade43 je napisao/la:Koliko sam ovo puta cuoBurberry46 je napisao/la:Tanbabuka je napisao/la:Zaboravite na AK,nece sigurno doci.Covjek se odlucio na vojnu karijeru.
Nije da ni na lijevom sad zaostajemo.Puzigaca se trgnuo kako je stigla konkurencija,a Protic je kvalitetno pojacanje.Head je napisao/la:Od najdeficiarnije pozicije u ekipi do najjace.
Tri strasna desna beka, Dzemo,Kallasi,Baric.
Najtanji smo na poziciji golmana.HzSM je napisao/la:Nije da ni na lijevom sad zaostajemo.Puzigaca se trgnuo kako je stigla konkurencija,a Protic je kvalitetno pojacanje.Head je napisao/la:Od najdeficiarnije pozicije u ekipi do najjace.
Tri strasna desna beka, Dzemo,Kallasi,Baric.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, JuricaSpindl, N3R3D, Tarapi, Velaxsa, VolimoSarajevo i 47 gostiju.