Nema nikakvih informacija još uvijek.gio10 je napisao/la:Jaka volja i čvrsta uvjerenja uče nas da predaje nema !
Gdje je Vojvoda da nam kaže hoće li biti prenosa na Moja TV?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nece biti prenosa do sada bi postavili onaj logo za utakmicu.
ma nista od moje tv, utakmica skoro za tri sata a nista nema..
Kod mene radi. Šta ti piše?terabajt je napisao/la:Meni ne radi ni sada ovaj link.Virtu4l je napisao/la:Evo vam stream za RTCG 2, sačuvajte link pa postavite prije utakmice,
http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
meni piše kad uđem na taj gore link Cannot load M3U8
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Haj ba NK...idi izvadi NDH domovnicu...Letach je napisao/la:Pa onda fino odes kod dine Selimovica da se naguzi oranguTANu, da mu ovaj da malo para, pa svi zajedno idite u kladionicu i odigrajte taj poklon. Vi ste navikli na poklone, tradicionalno. Daj vam klub od strane Udbe, daj vam trofeje od SDA svojevremeno, daj vam Izlete po Saudi Arabiji i Kataru u ratu, itd, isl... Trk u kladionicu.Hz-Sa je napisao/la:poklon kvota na Lovcen
Ne radi ni meni.Virtu4l je napisao/la:Kod mene radi. Šta ti piše?terabajt je napisao/la:Meni ne radi ni sada ovaj link.Virtu4l je napisao/la:Evo vam stream za RTCG 2, sačuvajte link pa postavite prije utakmice,
http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cannot load M3U8Virtu4l je napisao/la:Kod mene radi. Šta ti piše?terabajt je napisao/la:Meni ne radi ni sada ovaj link.Virtu4l je napisao/la:Evo vam stream za RTCG 2, sačuvajte link pa postavite prije utakmice,
iznad pise da klilknemo nekoliko put ev klikcem 5 min a nista
http://tvboxuzivo.****/2013/11/rt-cg-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne radi mi ni ovaj, al' nek proba neko drugi.
Umjesto zvijezdica blog spot. com sastavljeno sve
Ne radi mi ni ovaj, al' nek proba neko drugi.
Umjesto zvijezdica blog spot. com sastavljeno sve
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nemam pojma, jbg, evo kod mene radi, trenutno prikazuju snimak Argentina - Holandija,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Klikam pola sata ,al nema nista..dje nadjose ovaj rtcg2 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Izgleda da samo može kod Virtuala, evo pokušavam na tri browsera 10 minuta i neće.

Evo radi ovdje, a i na ovom mi radi

http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/rtcg-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Neće mi ni na ovom drugom streamu valjda ce ih biti jos do utakmice pa da moze na nekom
Desni klik na njega i "Pause AdBlock"gio10 je napisao/la:Kako ću isključiti ovaj AdBlocker? Možda je do njeg..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam zašto je tako. Imam instalirane sve gluposti od vlc, java, pa do svih ostalih codec paketaDukeOfWellington je napisao/la:Izgleda da samo može kod Virtuala, evo pokušavam na tri browsera 10 minuta i neće.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesi li dosao na forum da nadjes link i gledas najtrofejniji Klub u zemlji, majmuncicu...GangEvil je napisao/la:Haj ba NK...idi izvadi NDH domovnicu...Letach je napisao/la:Pa onda fino odes kod dine Selimovica da se naguzi oranguTANu, da mu ovaj da malo para, pa svi zajedno idite u kladionicu i odigrajte taj poklon. Vi ste navikli na poklone, tradicionalno. Daj vam klub od strane Udbe, daj vam trofeje od SDA svojevremeno, daj vam Izlete po Saudi Arabiji i Kataru u ratu, itd, isl... Trk u kladionicu.Hz-Sa je napisao/la:poklon kvota na Lovcen
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Moze lako biti do provajdera preko kojeg ides na net...Virtu4l je napisao/la:Ne znam zašto je tako. Imam instalirane sve gluposti od vlc, java, pa do svih ostalih codec paketaDukeOfWellington je napisao/la:Izgleda da samo može kod Virtuala, evo pokušavam na tri browsera 10 minuta i neće.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovo sam i ja pomislio.Virtu4l je napisao/la:Moze lako biti do provajdera preko kojeg ides na net...pile87 je napisao/la: Ne znam zašto je tako. Imam instalirane sve gluposti od vlc, java, pa do svih ostalih codec paketa
Trenutno korisnika/ca: b00t, Paromlinac i 37 gostiju.