Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
kako nije upitan kad ga nece spaha u ekipi
Consigliere je napisao/la:Da li ovaj ostanak znaci da u slijedecim kvalifikacijama necemo vidjeti ni Prcica ni Zukanovica u nasem dresu?

Vrancica, Arslanagica, ... ...
e arslanagica ako fulimo treba mu bas j... mater
-
- Kontakt:
Prcića i Zukanovića vjerovatno nećemo, a Arslanagić i Vrančić će igrati.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- donniedarko
- Kontakt:
Ja ocekujem Kozulja da zamjeni Ibricica a Jakupovica na mjesto Spahica. Red bi bio, momci mladi i ispunjavaju sve uvjeteConsigliere je napisao/la:Da li ovaj ostanak znaci da u slijedecim kvalifikacijama necemo vidjeti ni Prcica ni Zukanovica u nasem dresu?

Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 10 jul 2014, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Safet Sušić dao zeleno svjetlo: Da je Dino Arslanagić imao riješene papire, već bi bio pozvan!Ajax je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Da li ovaj ostanak znaci da u slijedecim kvalifikacijama necemo vidjeti ni Prcica ni Zukanovica u nasem dresu?![]()
Isto je rekao i za Kolasinca i Kolasinac je odmah pozvan cim je dobio potrebnu dokumentaciju. Ne ide ti bas od ruke sto pokusavas pokazati kako Pape tjera igrace od repke, s obzirom da je uveo mnogo novih igraca u reprezentaciju, ali je ocigledno tesko skontati da ne mozes dovesti 23 nova igraca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Pa da sta ce nam igraci koji igraju u timovima iz liga petice. I tamo su se probili bez pomoci reprezentacije. Kada imamo bolje igraceAmar Dzeko je napisao/la:Prcića i Zukanovića vjerovatno nećemo, a Arslanagić i Vrančić će igrati.

-
- Kontakt:
Jbg znaš Papeta.Ajax je napisao/la:Pa da sta ce nam igraci koji igraju u timovima iz liga petice. I tamo su se probili bez pomoci reprezentacije. Kada imamo bolje igraceAmar Dzeko je napisao/la:Prcića i Zukanovića vjerovatno nećemo, a Arslanagić i Vrančić će igrati.![]()
Ronaldo - Isco - Bale
Kako vi komentirate ovo što su iz NSBiH izabrali Lihtenštajn za generalnu probu? Meni se čini da oni rade sve da prekriju Safetove mane, ali to se ne može prekriti. ''Vidi mu se na ćehri'' da nepotičar i telećar pojma nema.
- 1988risha
- Kontakt:
A zbog čega igramo prvu prijateljsku protiv Lihteštajna ?
Utakmica u kojoj ne možeš vidjeti ama baš ništa... Protivnik koji ne može pružiti dostojan otpor,niti protivnik na kojem možeš probati nešto novo,nit provjerit nove igrače (ako ih uopšte bude),jednostavno mazanje očiju...
Jedino šta se može isprobat je igra bez desnog i lijevog beka,sa 3 stopera,5 veznih,2 napadača,i ostvarit pobjeda i onda ce ovi po forumu da se dive
... ili ćemo ponovo pokušati sa taktikom kao protiv Nigerije...
Bolje da smo igrali sa Sarajevom na Koševu,daleko bi bila ozbiljnija tekma,da im malo Ševko pokaže čija mati crnu vunu prede...
Ovako ćemo gledati raspali Lihtenštajn,naravno ako ih direktori i gazde puste s posla i pojave se u Sarajevu...

Utakmica u kojoj ne možeš vidjeti ama baš ništa... Protivnik koji ne može pružiti dostojan otpor,niti protivnik na kojem možeš probati nešto novo,nit provjerit nove igrače (ako ih uopšte bude),jednostavno mazanje očiju...
Jedino šta se može isprobat je igra bez desnog i lijevog beka,sa 3 stopera,5 veznih,2 napadača,i ostvarit pobjeda i onda ce ovi po forumu da se dive

Bolje da smo igrali sa Sarajevom na Koševu,daleko bi bila ozbiljnija tekma,da im malo Ševko pokaže čija mati crnu vunu prede...

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- donniedarko
- Kontakt:
Joj vas, samo gledate negativne stvari.1988risha je napisao/la:A zbog čega igramo prvu prijateljsku protiv Lihteštajna ?
Jedino šta se može isprobat je igra bez desnog i lijevog beka,sa 3 stopera,5 veznih,2 napadača,i ostvarit pobjeda... ili ćemo ponovo pokušati sa taktikom kao protiv Nigerije...![]()
Bolje da smo igrali sa Sarajevom na Koševu,daleko bi bila ozbiljnija tekma,da im malo Ševko pokaže čija mati crnu vunu prede... Ovako ćemo gledati raspali Lihtenštajn,naravno ako ih direktori i gazde puste s posla i pojave se u Sarajevu...![]()
![]()

Upravu si za Kolasinca ( koji trebao krenuti pjeske i kojega su nagovarali od Spahica do onog gospodina cini mi se Emira ). Kao drugo ni imputiraj mi rijeci i lazi koje ja nisam rekao i ne izmisljaj stvari. Jesam li ja jednom jedinom rijecju rekao da Pape TJERA igrace. Naravno nisam. Znaci govoris neistine. Ali kada si me vec pitao. Odgovorit cu ti. Ja nemam predrasude prema ni jednom jedinom covjeku na ovom svijetu, pa naravno ni prema legendarnom igracu Susicu. Kod njega mi smetaju dvije stvari. Cudne takticke odluke. Pod dva to da ne zove najbolje moguce igrace odnosno ne trudi se da bi ih gledao uzivo i nagovarao. Kao sto to rade drugi selektori a posebno ovi iz susjednih nam drzava. Mislim da postoje trojica, cetvorica igraca koji su po svojim igrackim kvalitetima morali da bude na spisku za Brazil. I nije mi jasan njegov izbor od 20-23/24 igraca. Nadam se da ti je sad malo jasnije. I svi igraci su bitni. Pa i oni 21,22, .. Jer ako oduzmes 3 golmana imas samo po 2 igraca za svaku poziciju. A gdje su povrede, kartoni, starost pojedinih igraca itd..adriano_leite je napisao/la:Safet Sušić dao zeleno svjetlo: Da je Dino Arslanagić imao riješene papire, već bi bio pozvan!Ajax je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Da li ovaj ostanak znaci da u slijedecim kvalifikacijama necemo vidjeti ni Prcica ni Zukanovica u nasem dresu?![]()
Isto je rekao i za Kolasinca i Kolasinac je odmah pozvan cim je dobio potrebnu dokumentaciju. Ne ide ti bas od ruke sto pokusavas pokazati kako Pape tjera igrace od repke, s obzirom da je uveo mnogo novih igraca u reprezentaciju, ali je ocigledno tesko skontati da ne mozes dovesti 23 nova igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 13:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Dovoljno će se vidjeti, već spisak za tu utakmicu će nam kazati neke stvari i prema čemu se ide, prema tome sasvim je svejedno sa kim igramo.1988risha je napisao/la:A zbog čega igramo prvu prijateljsku protiv Lihteštajna ?
Jedino šta se može isprobat je igra bez desnog i lijevog beka,sa 3 stopera,5 veznih,2 napadača,i ostvarit pobjeda i onda ce ovi po forumu da se dive... ili ćemo ponovo pokušati sa taktikom kao protiv Nigerije...
![]()
Bolje da smo igrali sa Sarajevom na Koševu,daleko bi bila ozbiljnija tekma,da im malo Ševko pokaže čija mati crnu vunu prede...Ovako ćemo gledati raspali Lihtenštajn,naravno ako ih direktori i gazde puste s posla i pojave se u Sarajevu...
![]()
![]()
Prciću je jako lijepo u drugoj ligi, jeste da mu ugovor ističe na kraju sezone, ali sa Domenekom neće se oni vratiti još dugo, dugo, dugo godina u League 1. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma nemas mi sta pojasnjavati, dovoljno mi je iz tvojih postova vidjeti sta mislis o svemu i to je to. Nije pozvao Vrancica i sta sad? Nece pozvati ni Arslanagica uprkos cinjenici da je rekao da bi ovaj odigrao par utakmica da je stekao uslov da igra za nas? Za Kolasinca je izjavio to sto je izjavio i opet Kolasinac zaigra za nas. Hm ocigledno sam Kolasinac nije uzeo Papetu za zlo to sto je rekao da moze krenuti pjehe. Ne slazem se ni ja sto nema nekih meni dragih igraca, ali mi ne pada na pamet o tome trubiti i dan i noc, samo zato sto nije pozvao nekog koga sam ja zelio da gledam u dresu reprezentacije. Kako god, 80% igraca koji igraju za nas je on doveo i pruzio im sansu, tako da vise ta prica ne pije vode.Ajax je napisao/la: Upravu si za Kolasinca ( koji trebao krenuti pjeske i kojega su nagovarali od Spahica do onog gospodina cini mi se Emira ). Kao drugo ni imputiraj mi rijeci i lazi koje ja nisam rekao i ne izmisljaj stvari. Jesam li ja jednom jedinom rijecju rekao da Pape TJERA igrace. Naravno nisam. Znaci govoris neistine. Ali kada si me vec pitao. Odgovorit cu ti. Ja nemam predrasude prema ni jednom jedinom covjeku na ovom svijetu, pa naravno ni prema legendarnom igracu Susicu. Kot njega mi smetaju dvije stvari. Jedan cudne takticke odluke. Pod dva to da ne zove najbolje moguce igrace odnosno ne trudi se da bi ih gledao uzivo i nagovarao. Mislim da postoje trojica, cetvorica igraca koja su po svojim igrackim kvalitetima morala da bude na spisku za Brazil. I nije mi jasan njegov izbor. Nadam se da ti je sad malo jasnije.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma to ne mora da znaci, Pape valjda nece ici protiv sebe.Amar Dzeko je napisao/la:Prcića i Zukanovića vjerovatno nećemo, a Arslanagić i Vrančić će igrati.
Ocekujem sa Sanjinom slican epilog ko sa Mumetom izvinjenje, a Zuka ce se vratiti.
Tu i Safet treba povuci i sageti se malo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Znam ja da vas je selektor razmazio sa odabirom protivnika za prijateljske, ali nekad se mora odigrati sa slabijim ekipama. Ne može vazda protiv Argentine, Brazila, Njemačke, Meksika, Obale Slonovače, Amerike, Švedske, itd...
Mislim, nije da niste navikli na utakmice protiv Uzbekistana, Irana (100x), Omana, Katara, Azerbejdžana, Makedonije, Estonije, itd... ali to nije bitno, bitno je da nema napretka

Mislim, nije da niste navikli na utakmice protiv Uzbekistana, Irana (100x), Omana, Katara, Azerbejdžana, Makedonije, Estonije, itd... ali to nije bitno, bitno je da nema napretka

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 10 jul 2014, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Safet ide protiv sebe vec godinu ali to je odlika velikanabhsport je napisao/la:Ma to ne mora da znaci, Pape valjda nece ici protiv sebe.Amar Dzeko je napisao/la:Prcića i Zukanovića vjerovatno nećemo, a Arslanagić i Vrančić će igrati.
Ocekujem sa Sanjinom slican epilog ko sa Mumetom izvinjenje, a Zuka ce se vratiti.
Tu i Safet treba povuci i sageti se malo.

Još kad bi ti razumio sarkazam...mozak je napisao/la:Ti i takvi ste debili sa takvim načinom razmišljanja.donniedarko je napisao/la:Ma debili, postavljaju se kao da mi imamo ikakvih sansi protiv Belgije a trebamo biti sretni ako se ne osramotimo.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.