FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
Sta se svadjate sa njima. Ne mogu nam oni nista reci za sttadion kad uopste nemaju svoj. Znaci mogu samo imati komplekse
1921
Re: FK Željezničar
nemoj to bolan pisati sad ce oni pitarski ublehasi doci da nam pisu kako je taj stadion pravljen za njih i on se zove afh. 

Zadnja izmjena: emirati, dana/u 10 jul 2014, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno danas. Upisite tu pobjedu i dokazite da se niste bezveze smijali Borcu i Sarajevu 

-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Eto najbolje da nece biti 0:2
SRETNO Muamer Svraka, Benjamin Čolić,SrdjanAnaya Adilovic,Tomislav Tomic, Marijan Antolović,Josip Kvesic,Eldar Hasanovic,Nermin Jamak, Riad Bajic,Dado Sadikovic Itd.
Tako kaze nas Eldin Adilovic
SRETNO Muamer Svraka, Benjamin Čolić,SrdjanAnaya Adilovic,Tomislav Tomic, Marijan Antolović,Josip Kvesic,Eldar Hasanovic,Nermin Jamak, Riad Bajic,Dado Sadikovic Itd.
Tako kaze nas Eldin Adilovic

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
poklon kvota na Lovcen
" onclick="window.open(this.href);return false;
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
To dive, opari seHz-Sa je napisao/la:poklon kvota na Lovcen

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo bi trebala biti komedija, ali ispade dobra pjesma...

- corleone87
- Kontakt:
Poklon kvota na Želju dive,idi uplati joju na dvojku i opari seHz-Sa je napisao/la:poklon kvota na Lovcen

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa onda fino odes kod dine Selimovica da se naguzi oranguTANu, da mu ovaj da malo para, pa svi zajedno idite u kladionicu i odigrajte taj poklon. Vi ste navikli na poklone, tradicionalno. Daj vam klub od strane Udbe, daj vam trofeje od SDA svojevremeno, daj vam Izlete po Saudi Arabiji i Kataru u ratu, itd, isl... Trk u kladionicu.Hz-Sa je napisao/la:poklon kvota na Lovcen
- corleone87
- Kontakt:
Bolja je od pola ovih nazor pjesama sto sad furaju po tribini..DzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
cemu odma nerviranje pa jarane zafalilo para siguricaLetach je napisao/la:Pa onda fino odes kod dine Selimovica da se naguzi oranguTANu, da mu ovaj da malo para, pa svi zajedno idite u kladionicu i odigrajte taj poklon. Vi ste navikli na poklone, tradicionalno. Daj vam klub od strane Udbe, daj vam trofeje od SDA svojevremeno, daj vam Izlete po Saudi Arabiji i Kataru u ratu, itd, isl... Trk u kladionicu.Hz-Sa je napisao/la:poklon kvota na Lovcen

Samo ti navali. Ja sam mislio da si vec otisao.Hz-Sa je napisao/la:cemu odma nerviranje pa jarane zafalilo para siguricaLetach je napisao/la:Pa onda fino odes kod dine Selimovica da se naguzi oranguTANu, da mu ovaj da malo para, pa svi zajedno idite u kladionicu i odigrajte taj poklon. Vi ste navikli na poklone, tradicionalno. Daj vam klub od strane Udbe, daj vam trofeje od SDA svojevremeno, daj vam Izlete po Saudi Arabiji i Kataru u ratu, itd, isl... Trk u kladionicu.Hz-Sa je napisao/la:poklon kvota na Lovcenziv i zdrav bio
gio10 je napisao/la:IGRAJ ŽELJO MOJA ZAKLETVO![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Evo vam stream za RTCG 2, sačuvajte link pa postavite prije utakmice,
http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni ne radi ni sada ovaj link.Virtu4l je napisao/la:Evo vam stream za RTCG 2, sačuvajte link pa postavite prije utakmice,
ma nesto ovo nije udure.
Jaka volja i čvrsta uvjerenja uče nas da predaje nema !
Gdje je Vojvoda da nam kaže hoće li biti prenosa na Moja TV?
Gdje je Vojvoda da nam kaže hoće li biti prenosa na Moja TV?
Ja te volim, volim Željo..
Sretno Danas