Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Civa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Civa » 10 jul 2014, 12:03

Otelo je napisao/la:Ja prije godinu dana prizivao Griezmanna a vi tek sad :kafa:

Kasnite ljudi :mrgreen:
Je l' ono čovjek igr'o dobro na PES-u i ti ga preporučio? :lol:
Zezam se dobar je on Griezman. Sinoć je Vlaar dobru utakmicu odigr'o. Pa ne znam ako je neko prati kakav je on možda je jeftiniji od onog' Lovrena.:D I meni se ovaj Griezman sviđa duže vremena. Mada trebalo bi još koga pokupiti da zna sa loptom. Trebaju još 3 lika da nadomjeste sad' Suleta. A njemu nek' je hairli i nek' uživa na Čarobnim fontanama. :D
Tako blizu, a tako daleko.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 12:07

Nije PES nego FIFA :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 10 jul 2014, 12:09

Otelo je napisao/la:Nije PES nego FIFA :mrgreen:
FIFA :puke: :puke:
PES 13 :ljepota:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jul 2014, 12:13

Otelo je napisao/la:Ja prije godinu dana prizivao Griezmanna a vi tek sad :kafa:

jel to onaj sto je ubijao na fifi :D
ja ne sto ne mogu da vjerujem da cemo nakon lamberta, origija, lallane, markovica plus svi ovi ofanzivni igraci koji su vec od prije tu.
mada jos se nadam da ce zaobici origija...
sto se daviesa tice ja bi ga doveo prije nego morena ili bertranda posebno.
You are someone else I am still right here

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 10 jul 2014, 12:17

Izgleda da bi moglo biti trostruko predstavljanje Origi,Markec,Lovren jos samo Shaqiri i Rodriguez i ja zadovoljan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 12:20

fera je napisao/la:

jel to onaj sto je ubijao na fifi :D
ja ne sto ne mogu da vjerujem da cemo nakon lamberta, origija, lallane, markovica plus svi ovi ofanzivni igraci koji su vec od prije tu.
mada jos se nadam da ce zaobici origija...
sto se daviesa tice ja bi ga doveo prije nego morena ili bertranda posebno.
Bas taj.

Tad sam isto cini mi se prodao Suareza. Znam da sam imao atomsku ekipu :D

Origi ce ostati na posudbi. Lallana na klupu a Markovic u prvih 11 ako Suarez ode.
Lambert je back-up za Sturidge :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 10 jul 2014, 12:28

Ima li kakav tuzlak da mu nije mrsko otic do medicinskog fakulteta da mi provjeri rezultate prijemnog ? :mrgreen: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 jul 2014, 12:39

Griezman je odlican, ali mi se cini da je bio blizu prelaska u PSG. Sad ne znam koliko ima istine u svemu tome ali svakako treba pokusati. 25mil € je bagatela za njega. Strasan potencijal, a vec dosta dobar igrac, spreman za prve postave.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2014, 12:59

A sta cemo sa zadnjim veznim i bekovima i da li se Markec slikao u dresu Liverpoola i zasto jos nije? :mrgreen:
Vjerovatno se ceka Griz pa da se zajedno fotografisu, o je'nom trosku :D

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 10 jul 2014, 13:03

gaston je napisao/la:Ima li kakav tuzlak da mu nije mrsko otic do medicinskog fakulteta da mi provjeri rezultate prijemnog ? :mrgreen: :mrgreen:
i mene ubi cekanje :twisted: a mrsko mi otic da vidim

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jul 2014, 13:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:A sta cemo sa zadnjim veznim i bekovima i da li se Markec slikao u dresu Liverpoola i zasto jos nije? :mrgreen:
Vjerovatno se ceka Griz pa da se zajedno fotografisu, o je'nom trosku :D
slikao se jos kao mali

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2014, 13:18

Mozda ce mu i to priznati :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 13:23

Jos 6. dana do pocetka :clap:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jul 2014, 13:25

da je dovesti markeca vise za ove ostale me manje vise boli briga. osim kad bi za otelovog ljubimca bila istina :D
lazar je poznat kao tezak igrac za treniranje al eto vec se prica da se malo opametio i poceo trenirati kako treba, al mene to ne brine jer rodgers je i teze slucajeve znao smiriti i urazumiti.

btw odakle ss.ba izvlaci ove vijesti tipa benzema u liverpoolu i manchester je po njima do sad doveo jedno 50 igraca od toga njih 40 su holanđani

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 10 jul 2014, 13:50

fera je napisao/la:da je dovesti markeca vise za ove ostale me manje vise boli briga. osim kad bi za otelovog ljubimca bila istina :D
lazar je poznat kao tezak igrac za treniranje al eto vec se prica da se malo opametio i poceo trenirati kako treba, al mene to ne brine jer rodgers je i teze slucajeve znao smiriti i urazumiti.

btw odakle ss.ba izvlaci ove vijesti tipa benzema u liverpoolu i manchester je po njima do sad doveo jedno 50 igraca od toga njih 40 su holanđani
haha, ja sad citam i ne mogu da vjerujem. Hajde sto pisu da smo zainteresovani za njega, vec dodaju da smo voljni platiti 50 MILIONA FUNTI.
Pa i ako je od ss.ba, puno je brate gluposti u onako kratkom clanku.
Za Markovica se ne bojim da ce razocarati, bice on bomba.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jul 2014, 13:57

fera je napisao/la: lazar je poznat kao tezak igrac za treniranje al eto vec se prica da se malo opametio i poceo trenirati kako treba, al mene to ne brine jer rodgers je i teze slucajeve znao smiriti i urazumiti.
Da ga nisi pomijesao sa Mitrovićem?! :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 jul 2014, 14:06

I ja kontam, Mitrović je bio nestašan u Partizanu :mrgreen: .

Markec je jedini koji liči na pojačanje sad za sad, a pojačanje je potrebno ovom timu čak i da Suarez ostane, jer je konkurencija jača nego prošle sezone.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jul 2014, 15:18

marconato je napisao/la:
fera je napisao/la: lazar je poznat kao tezak igrac za treniranje al eto vec se prica da se malo opametio i poceo trenirati kako treba, al mene to ne brine jer rodgers je i teze slucajeve znao smiriti i urazumiti.
ma nisam mislio da je pravio probleme nego da zna biti lijen na treninzima.lazar je za mitrovica mala maca. bar sam ja tako cuo. mada ni mitrovic nije za odbaciti bolji od origija :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jul 2014, 15:44

fera je napisao/la:
marconato je napisao/la:
ma nisam mislio da je pravio probleme nego da zna biti lijen na treninzima.lazar je za mitrovica mala maca. bar sam ja tako cuo. mada ni mitrovic nije za odbaciti bolji od origija :D
Fura se na DJ Coopera na treningu :lol:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 jul 2014, 16:10

Jedna za naseg Hendersona:
@NaderLFC: any soon contract renewal news?
James Pearce:
Nothing yet but I'm sure that will happen over the next few weeks.

Obviously, Henderson will pen a new long-term contract and so will Flanagan.

Rodgers also said that he wanted to get Gerrard tied down for another 12 months. The skipper only has 1 year left on his current deal.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.