FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Instaliraj IE8...ako neMERE onda predji na mozillu ko sav "normalan" svijetIker C je napisao/la:Izvinite ali moram pitati da li neko zna zašto kod mene ne može da se otvori novi portal? Piše samo da explorer ne može da ga otvori, da li možda trebam da instaliram neki dodatni program?

Kako ce dolaziti robijasi.Vozom ili autobusima
mozes i na google chrome trenutno je bolji od mozilleSeyo_TM je napisao/la:Instaliraj IE8...ako neMERE onda predji na mozillu ko sav "normalan" svijetIker C je napisao/la:Izvinite ali moram pitati da li neko zna zašto kod mene ne može da se otvori novi portal? Piše samo da explorer ne može da ga otvori, da li možda trebam da instaliram neki dodatni program?

Mogu samo reći da je Ivica Osim možda najveći čovjek i humanist od svih sportskih djelatnika i radnika na području bivše države. Takav se rijetko rađa. Toliko dobrote, iskrenosti i ljubavi prema jednom gradu i klubu, prema čovjeku. Neka se i država na ovaj način bar malo zahvalila za sav njegov trud, rad i za sva sportska i druga postignuća.Seyo_TM je napisao/la:Ivica Osim dobitnik državne nagrade
http://www.fkzeljeznicar.com/plavo-bije ... rade-5.php
Njegovo ime treba biti upisano zlatnim slovima u sve anale, knjige, enciklopedije i da drugi uče od velikog meštra.
Samo dobrog zdravalja Ti želim i poživi nam jos dugo godina, dragi Švabo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
oni ne dolaze, oni strajkujugoldboy je napisao/la:Kako ce dolaziti robijasi.Vozom ili autobusima
Hvala Bogu da je kiša prestala padati, ionako će biti vaterpolo danas.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- TheManiacs
- Kontakt:
Pjeskegoldboy je napisao/la:Kako ce dolaziti robijasi.Vozom ili autobusima

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- TheManiacs
- Kontakt:
Sinoc u 01:00 nije da je padala nego je lilatanzla je napisao/la:Hvala Bogu da je kiša prestala padati, ionako će biti vaterpolo danas.

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
TheManiacs je napisao/la:Pjeskegoldboy je napisao/la:Kako ce dolaziti robijasi.Vozom ili autobusima![]()
![]()
mislim da dolaze autobusima uz pratnju zenicki specijalaca,tako se bar pricalo prosli dana u zenici
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
-
- Kontakt:
ma nek dođu šabani ko ih ****... čuo sam da im je klub platio gostovanje... smiješno.
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pljusak bio nenormalan probudilo me koliko jako je padalo hahaTheManiacs je napisao/la:Sinoc u 01:00 nije da je padala nego je lilatanzla je napisao/la:Hvala Bogu da je kiša prestala padati, ionako će biti vaterpolo danas.

Za zivot cijeli!
hahahaha...ima li sta jos , jos kakvih glupostiUltrasNaBaterije je napisao/la:ma nek dođu šabani ko ih ****... čuo sam da im je klub platio gostovanje... smiješno.

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
UltrasNaBaterije je napisao/la:ma nek dođu šabani ko ih ****... čuo sam da im je klub platio gostovanje... smiješno.
kakav bolan klub da plati gostovanje,izdvoji pare pa idi nema nista od kluba

Srce ispred i samo naprijed ne gledaj na prepreke,srce ispred i samo naprijed uvjek hrabro bori se !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma na kraju krajeva je**t ih sto su uopste oni predmet rasprave na nasem podforumu ko ih je*e ako hoce da dodju nek dodju da ih deklasiramo i na terenu i na tribinama ha ya 

Za zivot cijeli!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hoce hoce ceka na mostu na ciglanama eto javno ovako da ti kazemEmir_ZENICA je napisao/la:Dali ce biti kakve dobrodoslice,posto smo navikli na to ???

Za zivot cijeli!
fulio si pdf...koridase pitaj...Emir_ZENICA je napisao/la:Dali ce biti kakve dobrodoslice,posto smo navikli na to ???
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hahahahahah al smaraju "robijasi" hahaSeyo_TM je napisao/la:fulio si pdf...koridase pitaj...Emir_ZENICA je napisao/la:Dali ce biti kakve dobrodoslice,posto smo navikli na to ???
Za zivot cijeli!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: hoce hoce ceka na mostu na ciglanama eto javno ovako da ti kazem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuvaj se

Sretno Zelji !
Odoh i ja laganini

A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 30 gostiju.