FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hehehe, vidim ludnica na trajektu, inače ovaj trajekt vam sad košta 7,5€ u jednom pravcu.
Vrijeme će nas poslužiti, evo pada kiša, ali neće se zadržavati. Sparina je ogromna.
Vrijeme će nas poslužiti, evo pada kiša, ali neće se zadržavati. Sparina je ogromna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
emirati je napisao/la:
ti imas obraza da pises o bilo cemu, ti koji dovodis Kalesija vec godinu dana, koji najavljujes na pripreme igraca iz italije, da ce se svi sjeba.t kad dode i tako slicne gluposti, najavljujes neke crnce i jos pored svih tih lazi na tvojoj temi, ti si dosao ovdje da sapiras ta lazljiva usta.

ja to nigdje nisam najavio, osim kallasa

i najzad, ja nisam nista lose napisao ... najormalnije komentarisem sto i imam pravo jer je ovo javni forum a ne privatni forum FKŽ

sretno večeras, trebat će vam
-
- Kontakt:
Joj sjecam se kad su poceli bili najavljivat onog Velikonju na posudbumukitmovac je napisao/la:Dosli mi pitari pametovati, a po njihovom je Grahovac 6 puta za njih potpisao, pa Sirijac, Mesanovic, Bekic zavrsen, i cuj ovog Bekric u Velez ne provaljuj se

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Uzimamo ovo rutinski.
gledam slike sa stadiona iz petrovca na fk.zeljeznicar.ba i stadion lici kao onaj u medjugorju za pripreme. sta je ono onako malo bog im dao lijepu pamet?
Moze mi neko objasniti kako da ovaj stadion u Petrovcu dobije licencu a Grbavica ne moze. 

1946
neroazzuro je napisao/la:Joj sjecam se kad su poceli bili najavljivat onog Velikonju na posudbumukitmovac je napisao/la:Dosli mi pitari pametovati, a po njihovom je Grahovac 6 puta za njih potpisao, pa Sirijac, Mesanovic, Bekic zavrsen, i cuj ovog Bekric u Velez ne provaljuj se
Kad me vec napomenu sa njihovim najavama...
Luca Toni

Valter Birsa

Al pustimo njih, pred nama je važna utakmica danas...
Hajde Željo pobijediiiiiiiiiiiiii

Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
On uglavnom ispunjava uslove, a mi na drzavnom moramo igrati,Velikonjaemirati je napisao/la:gledam slike sa stadiona iz petrovca na fk.zeljeznicar.ba i stadion lici kao onaj u medjugorju za pripreme. sta je ono onako malo bog im dao lijepu pamet?

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Jedino ozbiljno mjesto za igranje fudbala u CG je u Podgorici, realno. Ostali "stadioni" nisu vrijedni spomena. Mahom su sa jednom tribinom.emirati je napisao/la:gledam slike sa stadiona iz petrovca na fk.zeljeznicar.ba i stadion lici kao onaj u medjugorju za pripreme. sta je ono onako malo bog im dao lijepu pamet?
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
a druze jbg valjda se gledaju popratni objekti, valjda imaju dobar prilaz stadionu, parking i sredjen zapad... mi sve dok nam je zapad onakav (drvena tribina), necemo igrati u dolini...Head je napisao/la:Moze mi neko objasniti kako da ovaj stadion u Petrovcu dobije licencu a Grbavica ne moze.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Odem na Grbavicu na sjever nemam gdje da izvinete pisati, pametnom dostafedeltafrotta je napisao/la:a druze jbg valjda se gledaju popratni objekti, valjda imaju dobar prilaz stadionu, parking i sredjen zapad... mi sve dok nam je zapad onakav (drvena tribina), necemo igrati u dolini...Head je napisao/la:Moze mi neko objasniti kako da ovaj stadion u Petrovcu dobije licencu a Grbavica ne moze.
Liverpool !
Liverpool !
ovi su najjaci sto na utakmicu od sat i po ide da bi piso. zakon. 

gio10 je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:Joj sjecam se kad su poceli bili najavljivat onog Velikonju na posudbumukitmovac je napisao/la:Dosli mi pitari pametovati, a po njihovom je Grahovac 6 puta za njih potpisao, pa Sirijac, Mesanovic, Bekic zavrsen, i cuj ovog Bekric u Velez ne provaljuj se
Kad me vec napomenu sa njihovim najavama...
Luca Toni

Valter Birsa

Al pustimo njih, pred nama je važna utakmica danas...
Hajde Željo pobijediiiiiiiiiiiiii

Nama je jedini promasaj sto,nismo uspjeli dovesti Nedu Turkovica.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 jul 2014, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj stadion u Petrovcu je renoviran s' ciljem da ispuni te minimalne uslove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sta ti podrzavas sto nema hale, ne treba namemirati je napisao/la:ovi su najjaci sto na utakmicu od sat i po ide da bi piso. zakon.

Liverpool !
Liverpool !
hale nema na sjeveru ? na kojem si ti stadionu to bio boga pitaj!mukitmovac je napisao/la:Sta ti podrzavas sto nema hale, ne treba namemirati je napisao/la:ovi su najjaci sto na utakmicu od sat i po ide da bi piso. zakon.Jesi smijesan
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ebo malene, sikter sa teme, danas igra Ljoze!
Manji teren odgovara i nama i njima, Grbavica me podsjeca na ovaj teren pa nasi ce se sigurno snaci, a oni ce se lakse braniti. Nznm kakav je njihov teren u Cetinju, odn koliki je...
Manji teren odgovara i nama i njima, Grbavica me podsjeca na ovaj teren pa nasi ce se sigurno snaci, a oni ce se lakse braniti. Nznm kakav je njihov teren u Cetinju, odn koliki je...
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Sta ti podrzavas sto nema hale, ne treba nam
Jesi smijesan[/quote]
hale nema na sjeveru ? na kojem si ti stadionu to bio boga pitaj![/quote]
Hehe pa dobro ima, al zakljucan,

hale nema na sjeveru ? na kojem si ti stadionu to bio boga pitaj![/quote]
Hehe pa dobro ima, al zakljucan,

Liverpool !
Liverpool !
Sto se hale tice, momak ima pravo ici u nju i kad se igra utakmica. Bolje je i to, i naravno civilizovanije nego onaj pitar sto urinira na Gradskom stadionu Kosevo. Vidjlei ste svi sliku, zar ne... Ipak kod nas na utakmice dolaze civilizovani ljudi.mukitmovac je napisao/la:Sta ti podrzavas sto nema hale, ne treba namemirati je napisao/la:ovi su najjaci sto na utakmicu od sat i po ide da bi piso. zakon.Jesi smijesan
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 49 gostiju.