FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
to jel bekrić pravi manijak ili nije (ja lično mislim da jeste) je u ovom trenutku totalno nebitno. bitno je da nama u ovom trenutku jedan igrač tog profila i kalibra treba k'o nasušni hljeb. to je i juniorima u interesu - da neko može povući, da se od njih ne očekuje da odmah nose glavni teret, da neko može napraviti potez i zabiti gol kad ne ide...
Kako li ti nisi dobio ban za ublehaske i manipulatorsko-lazovske postove, jos mi nije jasno jer je to na ovom forumu zabranjeno...
Nije te stid takvi nesto pricati protiv Bekrica, pafrajer je veci Zeljovac nego mi svi zajedno ovdje, a pogotovo se to na tebe odnosi ahmetbegoviceva ubleho... znaci dva puta odbija nekoliko puta vrijednije ugovore da otane da igra ovdje za crkavicu... Drugi put je odbio milionski ugovor one zime kad se vratio od Maccabi tel Aviva
..i ti ovdje pises o njegovoj ljubavi i odanosti Zelji... pa je l te stid jos jednom..
Operi ruke ahm poltronu kad pises njegovo ime i prezime jer nam je donio titulu, prijeko potrebni novac, radost i sto je najvaznije nadu u bolje sutra, kad je ostajao i bio uzor ovim mladim, poput Zole, da ostanu i ne zure vani...
Nije te stid takvi nesto pricati protiv Bekrica, pafrajer je veci Zeljovac nego mi svi zajedno ovdje, a pogotovo se to na tebe odnosi ahmetbegoviceva ubleho... znaci dva puta odbija nekoliko puta vrijednije ugovore da otane da igra ovdje za crkavicu... Drugi put je odbio milionski ugovor one zime kad se vratio od Maccabi tel Aviva
..i ti ovdje pises o njegovoj ljubavi i odanosti Zelji... pa je l te stid jos jednom..
Operi ruke ahm poltronu kad pises njegovo ime i prezime jer nam je donio titulu, prijeko potrebni novac, radost i sto je najvaznije nadu u bolje sutra, kad je ostajao i bio uzor ovim mladim, poput Zole, da ostanu i ne zure vani...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Probudim se jutros na sehur, i zamolim dragog Boga da danas pomogne nasim igracima. Legnem, a uhvatila me nekakva trema. Jedva sam zaspao. Jutros opet ista stvar. Kao da cu ja igrati, toliko mi "nesto" udara u koljenima. Uvjeren sam da danas mozemo proci dalje, bez neke velike nervoze, ali mene i dalje drzi... Pita supruga (inace rodica naseg Seje Bucana) zasto sutim, i sama odgovara nakon 5 sekundi "Znam, danas igra ZELJO". I sutimo u autu... Ja lupam prstima po volanu, nemam pojma gdje gledam, kao da si me maljem spucao u glavu. Samo da danas dobro odigraju... Zivim u blizini NASEG stadiona, i svako malo bacim pogled kroz prozor. Onda, a sada je 9 sati, 5 minuta, pocnem ovim svojim ludjacima slati poruke, i buditi ih. " Danas cemo zivot dati, Zeljo mora zaigrati", a oni mi odgovaraju na poruke... Ni sada, ni ranije, a sigurno mi nikada nece biti jasno odakle nam tolika ljubav, energija, snaga, i odanost prema NASEM ZELJI. Nadam se da cemo danas svi zajedno proslaviti prolazak u naredno kolo, i igrace nagraditi duplo vecom posjetom u iducoj utakmici. Samo me je posao koji radim sprijecio da odem tamo, iako sam bio na daljim gostovanjima. Mislima smo svakao svi sa njima. Dobro jutro Manijaci, zelim svima nama lijep dan, i ugodno vece. Zeljeznicar za zivot cijeli.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Upravu si ti za većinu ali ovo što sam napisao je istina ne laž ja sam pričao sa istim kaže ovo je katastrofa onda i igrao je godinu da nije dobio ni marke i to se meni jada lično i kaže 70000 im je rekao da dadnu kad mogu, i za što ban što si takav tip bolan nebio, **** te ahmedbegović i ostali koji su vodili klub i sveli ga na nivo pofaličkog.MrMuscle je napisao/la:Kako li ti nisi dobio ban za ublehaske i manipulatorsko-lazovske postove, jos mi nije jasno jer je to na ovom forumu zabranjeno...
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
SB 90 & SK10corleone87 je napisao/la:Znaci stizegio10 je napisao/la:I baš je dobro, vidjeti te opeeeeeeet
SB90

- Pancer
- Kontakt:
zabite im danas 2 komada onako glat 

Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Pa je l ima pravo da trazi nesto sto je apsolutno zaradio... a sve mu je isplaceno al hajd jos prije Irana.. pa ako je neko zasluzio onda je to Bekrija... igrati za 60k godisnje a odbiti vise od milion godisnje... da vidim ko ce to jos uraditi, a sve iz ljubavi prema plavom dresu i Zelji, a jos momak nije odrastao u Sarajevu vec u mjestu koje je pofino udaljeno od Grbavice...
To je pravi Zeljovac, a ako on nije, ja onda ne znam ko jeste....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Ovu ljubav i ovaj osjećaj ne mogu opisati. Hajde Željo molim te eto.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Reci da se salis.MrMuscle je napisao/la:Pa je l ima pravo da trazi nesto sto je apsolutno zaradio... a sve mu je isplaceno al hajd jos prije Irana.. pa ako je neko zasluzio onda je to Bekrija... igrati za 60k godisnje a odbiti vise od milion godisnje... da vidim ko ce to jos uraditi, a sve iz ljubavi prema plavom dresu i Zelji, a jos momak nije odrastao u Sarajevu vec u mjestu koje je pofino udaljeno od Grbavice...

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
Logično da će ti se jadati kad je igrao za manju love nego negdje drugo i onda ne dobije ni tu manju lovu. Sad ne znam koliko ste dobri ali Bekrija nikad nije javno pričao kad mu se dugovalo. Nije blatio nikad klub ko recimo sad ovaj Selim i to pred Evropu. JA ti garantujem da bi Bekrija na Selimovom mjestu igrao Evropu. Evo ga hoda traži klub, a mogao je igrati Evropu jer trebao nam je još jedan napadač. Možda bi mi zabili, a možda bi i njega neko zovnuo, vidio i ponudio mu neki fin angažman. Dobit će pare ko i svi što su dobili. Njemu je 30 i više i umjesto da gleda da bi mogao u Želji raditi nešto i nakon karijere on sad izlazi u javnost. Kako je to Vasilić gospodski uradio. Imao dogovor da ode ako nađe nešto vani i pustio ga AMar a sve vrijeme trenirao i bio na usluzi.jahija je napisao/la:Upravu si ti za većinu ali ovo što sam napisao je istina ne laž ja sam pričao sa istim kaže ovo je katastrofa onda i igrao je godinu da nije dobio ni marke i to se meni jada lično i kaže 70000 im je rekao da dadnu kad mogu, i za što ban što si takav tip bolan nebio, **** te ahmedbegović i ostali koji su vodili klub i sveli ga na nivo pofaličkog.MrMuscle je napisao/la:Kako li ti nisi dobio ban za ublehaske i manipulatorsko-lazovske postove, jos mi nije jasno jer je to na ovom forumu zabranjeno...
Sa Borcem, je počeo trenirati i Saša Kajkut, ali i on čeka sa potpisom, jer prioritet je odlazak u inostranstvo.aS_Roma je napisao/la:SB 90 & SK10corleone87 je napisao/la:Znaci stizegio10 je napisao/la:I baš je dobro, vidjeti te opeeeeeeet
SB90
"Ako ne odem preko granice, ostat ću u Borcu", kategoričan je Kajkut.
A jusufbegovic je kontaktirao bekrica,trebali bi se naci u austriji da se pokusaju dogovoriti,znaci velez

pa ajd sto vam Borac raspali uzme Kajkuta, nego vam i Velež kupi Bekrića 

Nijedan nije naš igrač nego su igrači na slobodnom tržištu, a niko nije ni rekao da je neko zvanično i zainteresovan iz našeg kluba za njih jesi čuo ti za to ??rammstein je napisao/la:pa ajd sto vam Borac raspali uzme Kajkuta, nego vam i Velež kupi Bekrića
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Pa znas brate da ONI sve znaju...jahija je napisao/la:Nijedan nije naš igrač nego su igrači na slobodnom tržištu, a niko nije ni rekao da je neko zvanično i zainteresovan iz našeg kluba za njih jesi čuo ti za to ??rammstein je napisao/la:pa ajd sto vam Borac raspali uzme Kajkuta, nego vam i Velež kupi Bekrića

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
apsolutno si u pravujahija je napisao/la:Nijedan nije naš igrač nego su igrači na slobodnom tržištu, a niko nije ni rekao da je neko zvanično i zainteresovan iz našeg kluba za njih jesi čuo ti za to ??rammstein je napisao/la:pa ajd sto vam Borac raspali uzme Kajkuta, nego vam i Velež kupi Bekrića

sinoc ovaj pise kako je bekric zavrsen..
a najjaci je onaj sto prica kajkut trazio 10 000 platu

bekric ... ne znam, sjedio je kod amara na klupi... e sad jeel u boljoj il losijoj formi pitanje je sad...
ugl. moj prijedlog ne pisite imeena igraca po forumima dok ne zavrsi se posao...
Moj prijedlog je da ides na svoju temu i da pises sta hoces a mi cemo se ovdje snaci i bez tebe.rammstein je napisao/la:apsolutno si u pravujahija je napisao/la:Nijedan nije naš igrač nego su igrači na slobodnom tržištu, a niko nije ni rekao da je neko zvanično i zainteresovan iz našeg kluba za njih jesi čuo ti za to ??rammstein je napisao/la:pa ajd sto vam Borac raspali uzme Kajkuta, nego vam i Velež kupi Bekrićasve to stoji ali nneki dan super dodje i kaze da je kajkut zavrsen, tj u petak potpisuje...
a najjaci je onaj sto prica kajkut trazio 10 000 platu(mislim da je tuzlak) il ovi sto kazu 6-7 milja ttrazio... i kao Borac mu dao, ma daj....
bekric ... ne znam, sjedio je kod amara na klupi... e sad jeel u boljoj il losijoj formi pitanje je sad...
ugl. moj prijedlog ne pisite imeena igraca po forumima dok ne zavrsi se posao...
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
apsolutno si u pravu
sve to stoji ali nneki dan super dodje i kaze da je kajkut zavrsen, tj u petak potpisuje...
(mislim da je tuzlak) il ovi sto kazu 6-7 milja ttrazio... i kao Borac mu dao, ma daj....
ugl. moj prijedlog ne pisite imeena igraca po forumima dok ne zavrsi se posao...[/quote]
Ljudi pišu šta čuju, nekad je istina, nekad nije.............a ko je ono na forumima bio najglasniji za Sirijca
Taj je kod tebe već odradio godinu ugovora s Sarajevom. 

ugl. moj prijedlog ne pisite imeena igraca po forumima dok ne zavrsi se posao...[/quote]
Ljudi pišu šta čuju, nekad je istina, nekad nije.............a ko je ono na forumima bio najglasniji za Sirijca

Ko tu koga laze
cuj milion odbio da bi igrao za zelju
i to da cujem
I na koju stranu cete stati, Bekricevu il amarovu?

cuj milion odbio da bi igrao za zelju

I na koju stranu cete stati, Bekricevu il amarovu?
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Ne znam za vas, ali ja volim ovu pitarsku upućenost u dešavanja u našem klubu, pa oni prate naš klub više nego mi, zar smo vam toliko dragi?
Sve u svoje vrijeme momci, ja imam pouzdan izvor za inf koju sam dao sinoć, a to su još neki forumaši mogli vidjeti kojima sam slao pp.. No, možda i ne dođu ova dva igrača, Bože moj, idemo dalje, ali ja sam siguran da ovaj jedan od njih 2 neće igrati u PL a da to nije FKŽ
Šta ćemo za stream, ima li prenos na Moja TV?

Sve u svoje vrijeme momci, ja imam pouzdan izvor za inf koju sam dao sinoć, a to su još neki forumaši mogli vidjeti kojima sam slao pp.. No, možda i ne dođu ova dva igrača, Bože moj, idemo dalje, ali ja sam siguran da ovaj jedan od njih 2 neće igrati u PL a da to nije FKŽ

Šta ćemo za stream, ima li prenos na Moja TV?
ArsenalSA je napisao/la: I na koju stranu cete stati, Bekricevu il amarovu?

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, pinki, Riziko i 35 gostiju.