Safet Sušić - Pape

Head
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Head » 10 jul 2014, 02:25

terabajt je napisao/la:Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Rusi su na svijetskom imali prelaganu grupu, dobru ekipu i ispadose.
Da li to znaci da je Capallo los strucnjak ? :kafa:
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 jul 2014, 02:26

Head je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Predenje ti je za deset , respect.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 10 jul 2014, 02:28

susic tako dobar trener koji je imao jaku grupu ma nemoj. izaci na svjetskom prvenstvu bez lijevog beka a u pitanju ti prolasak grupne faze i s jednim bodom ides dalje i to i nije u stanju. ma nije problem ispasti casno iz grupe, nego onu taktiku uscuplic ne bi postavio.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 02:29

Head je napisao/la:
Zato su rusi bili ispred Portugala od kojeg Pape popije 6 komada :? Capello je na svjetskom usrao motiku...
Pape zamalo usra motiku svojim profi. i neodg. neozbiljnesti i nezanjenjem pred kraj klf. doduse u nikad laksoj nam grupi gdje je Grcka nosioc, Grcka :shock:
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 10 jul 2014, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jul 2014, 02:30

terabajt je napisao/la:
Head je napisao/la:
Pogledaj sta se vrti po stranici.
Solidna grupa na svijetskom i nije prosao, to je znak da je los strucnjak ? wtf
Onda je i Capello tom logikom los strucnjak..

Stvarno ne znam zbog cega omalovazavate prvo mjesto u kvalifikacijama, pa covjek je ispunio zadati cilj i to na najbolji moguci nacin,prvim mjestom.
1946

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 10 jul 2014, 02:32

doveo ga covjek koji je u muriji a podrzao ga covjek koji treba u muriju. sve je tu jasno i malom dijetetu od 10 godina.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jul 2014, 02:33

emirati je napisao/la:doveo ga covjek koji je u muriji a podrzao ga covjek koji treba u muriju. sve je tu jasno i malom dijetetu od 10 godina.
Koje doveo Begica, covjeka koji treba u muriju kako ti kazes?
1946

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 jul 2014, 02:35

Head je napisao/la:
emirati je napisao/la:doveo ga covjek koji je u muriji a podrzao ga covjek koji treba u muriju. sve je tu jasno i malom dijetetu od 10 godina.
ajde ba ne peri vise ljude , tebi je avatar fraer koji je odigro 10 utakmica za tvoj klub reko vam da ce ostat jer voli srajevo i otiso hladno popiso se po vama i ti vidis u njemu uzora i naso nesto pricat...
=\_1921_/=

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 10 jul 2014, 02:36

Head je napisao/la:
doveo ga je isti taj korumpirani savez od 20 ljudi koji glasaju za to u vrh glave pet normalnih i posteni ljudi.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 jul 2014, 02:37

Ne vrijedi se sa njim raspravljati eto ubijedio si nas pape je stručnjak .

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jul 2014, 02:37

invincible1921 je napisao/la:
Head je napisao/la:
ajde ba ne peri vise ljude , tebi je avatar fraer koji je odigro 10 utakmica za tvoj klub reko vam da ce ostat jer voli srajevo i otiso hladno popiso se po vama i ti vidis u njemu uzora i naso nesto pricat...
Ja cu imati uzora kakvog ja hocu tako da. :wave:
A u tih 10 utakmica vas je zguzio dva puta i to sa 100+ kila, ono kakav levat moras biti da te covjek od 100+ kila baca na usta. :kafa:

Za razliku od Are ploditelja on je medju 23 igraca Dinama i kad je zdrav igra redovno a ovaj ne moze medju 40 da uleti. :urnebes:
1946

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 jul 2014, 02:40

Da zguzio nas je a mi smo oba puta uzeli titulu a vi kmecali i plakali kako je nastimano. Uopste nisam nista reko o kvaliteti huseinovica jer je po meni najbolji igrac koji je ikad igro u ligi, al ko covjek vas je zajebo hladno a jel te stid svijuti JEL IMAS OBRAZA REC NESTO LOSE O HODZICU :S ....ti ba nisi dobar fraer ostavilo jetraga ovih 5-6 godina dominacije
=\_1921_/=

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jul 2014, 02:41

invincible1921 je napisao/la:Da zguzio nas je a mi smo oba puta uzeli titulu a vi kmecali i plakali kako je nastimano. Uopste nisam nista reko o kvaliteti huseinovica jer je po meni najbolji igrac koji je ikad igro u ligi, al ko covjek vas je zajebo hladno a jel te stid svijuti JEL IMAS OBRAZA REC NESTO LOSE O HODZICU :S ....ti ba nisi dobar fraer ostavilo jetraga ovih 5-6 godina dominacije
Zajeb'o nas covjek sto je otisao u jaci klub. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dzeko je zayebo Teplice jer je iz njih otis'o u Wolfsburg. :urnebes:
1946

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 10 jul 2014, 02:42

pa moraju im uzori biti igraci iz tuzle jer njihova skola nije napravila igraca ima 15 godina. ode tema s ovim u neku stvari. danas se fali koji su sve ljudi pitari u savezu, divi se salemu prolicu koji je u sudijskoj komisiji vec 10 godina i koji je umjesto njima nama stimo sudije kako oni pisu, eto mozga. ne mogu dalje s ovim raspravljati.
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 10 jul 2014, 02:45, ukupno mijenjano 2 puta.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 jul 2014, 02:43

Head je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Da zguzio nas je a mi smo oba puta uzeli titulu a vi kmecali i plakali kako je nastimano. Uopste nisam nista reko o kvaliteti huseinovica jer je po meni najbolji igrac koji je ikad igro u ligi, al ko covjek vas je zajebo hladno a jel te stid svijuti JEL IMAS OBRAZA REC NESTO LOSE O HODZICU :S ....ti ba nisi dobar fraer ostavilo jetraga ovih 5-6 godina dominacije
Zajeb'o nas covjek sto je otisao u jaci klub. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dzeko je zayebo Teplice jer je iz njih otis'o u Wolfsburg. :urnebes:
Pa neko od dzeke 3 mil uzeo a neko za huseniovica nista nije uzeo. Zeajebo vas je sto je cvrsto obeco da ce ostat jer je posto horde zla , bordo div kura.c palac i onda hladno otiso XD
=\_1921_/=

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jul 2014, 02:45

emirati je napisao/la:pa moraju im uzori biti igraci iz tuzle jer njihova skola nije napravila igraca ima 15 godina.
Al opet ti to nece pomoci da ne gledas Susica na klupi. Zao mi je, meni dobrila a vama vuna.
1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jul 2014, 02:47

terabajt je napisao/la:
Head je napisao/la:
I tebi,ali bez slova e.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 03:02

[youtube][/youtube]

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 10 jul 2014, 04:03

Head je napisao/la:
Korumpirani Sepp Blatter i korumpirani Michel Platini. :D

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 10 jul 2014, 04:20

Satima ovdje, par pitara protiv najezde Papetovih kritičara...

Vjerovatno se u tome i vidi realan omjer snaga što se tiče današnjih reakcija na ovu vijest. Trebat će neko vrijeme da se smiri nezadovoljna raja. Danas, mnogi od njih neće da vide kako je očito da je Papetu stalo do ove reprezentacije, da je on danas bio očigledno sretan jer je došlo do dogovora. Ne vjerujem da je to samo zato jer je skont'o da će moći još neko vrijeme gurati neke svoje igrače, mada sam siguran da neki ovdje kritičari misle i to, jer mu nikad neće halaliti što je nosio trenerku...

Ima se, naravno, Papetu svašta za prigovoriti. Ono protiv Nigerije je bila jedna od naših najlošijih utakmica u zadnjih nekoliko godina; spisak igrača za svjetsko nije bio najbolji; odnos sa pojednim igračima očigledno nije dobar; "slučaj Zukanović" je jedna ružna epizoda, potpuno bespotrebna... Ali ipak, da je baš toliki levat kolikim ga ovdje mnogi smatraju, ne bi toliko dugo već bio selektor i ne bismo kao prvi u grupi otišli prvi put na svjetsko. Mada vidim da se i to sad omalovažava, i da ima i nekih likova koji ga osporavaju čak i kao fudbalera, pa i kao čovjeka...

Nakon onog baraža sa Portugalom, bilo je mnogih protiv Papeta, pa on ipak ostade i malo poslije odvede nas na svjetsko, i to sa stilom. Poslije jedne slabe utakmice na svjetskom - istina, utakmice koja nas je preskupo koštala - još više raje je protiv Papeta, a on eto ostade i ovaj put.

Za razliku od mnogih, ovaj novi ugovor me je pozitivno iznenadio. Savez nije podlegao pritisku javnosti i medija, i svaka im čast na tom. Kontinuitet je riječ skoro potpuno nepoznata za nas, a nešto bez čega se ne može ništa ozbiljnije napraviti. Zato mi je veliko, pozitivno iznenađenje da imamo istog selektora već 4-5 godina, i da je danas još produžen ugovor s njim. Sa Papetom smo već napravili puno, šta god ovdje raja buncala, i možemo napraviti i još više. Sigurno, ima nekih stvari koje bi se pod hitno morale popraviti u i oko reprezentacije.

Sretno nam dalje s Papetom, a vala sretno i Papetu s nama, nemilosrdnim kritičarima, od kojih mnogi nisu ni mačke s praga šutnuli, ali su sigurni da se bolje razumiju u fudbal od njega. Ali to su već druge stvari, naši doživljaji omjera veličina, ono kao kada Braco Gumena Glava, nekidan, poredi slogu u njemačkoj reprezentaciji na ovom svjetskom sa slogom u Vrbanjuši iz sezone 98/99...

:bih:
FK Željezničar 1921

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.