Rusi su na svijetskom imali prelaganu grupu, dobru ekipu i ispadose.terabajt je napisao/la:Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Da li to znaci da je Capallo los strucnjak ?

Rusi su na svijetskom imali prelaganu grupu, dobru ekipu i ispadose.terabajt je napisao/la:Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Predenje ti je za deset , respect.Head je napisao/la:Rusi su na svijetskom imali prelaganu grupu, dobru ekipu i ispadose.terabajt je napisao/la:Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Zato su rusi bili ispred Portugala od kojeg Pape popije 6 komadaHead je napisao/la:Rusi su na svijetskom imali prelaganu grupu, dobru ekipu i ispadose.terabajt je napisao/la:Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Pogledaj sta se vrti po stranici.terabajt je napisao/la:Predenje ti je za deset , respect.Head je napisao/la:Rusi su na svijetskom imali prelaganu grupu, dobru ekipu i ispadose.terabajt je napisao/la:Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Koje doveo Begica, covjeka koji treba u muriju kako ti kazes?emirati je napisao/la:doveo ga covjek koji je u muriji a podrzao ga covjek koji treba u muriju. sve je tu jasno i malom dijetetu od 10 godina.
ajde ba ne peri vise ljude , tebi je avatar fraer koji je odigro 10 utakmica za tvoj klub reko vam da ce ostat jer voli srajevo i otiso hladno popiso se po vama i ti vidis u njemu uzora i naso nesto pricat...Head je napisao/la:Koje doveo Begica, covjeka koji treba u muriju kako ti kazes?emirati je napisao/la:doveo ga covjek koji je u muriji a podrzao ga covjek koji treba u muriju. sve je tu jasno i malom dijetetu od 10 godina.
doveo ga je isti taj korumpirani savez od 20 ljudi koji glasaju za to u vrh glave pet normalnih i posteni ljudi.Head je napisao/la:Koje doveo Begica, covjeka koji treba u muriju kako ti kazes?emirati je napisao/la:doveo ga covjek koji je u muriji a podrzao ga covjek koji treba u muriju. sve je tu jasno i malom dijetetu od 10 godina.
Ja cu imati uzora kakvog ja hocu tako da.invincible1921 je napisao/la:ajde ba ne peri vise ljude , tebi je avatar fraer koji je odigro 10 utakmica za tvoj klub reko vam da ce ostat jer voli srajevo i otiso hladno popiso se po vama i ti vidis u njemu uzora i naso nesto pricat...Head je napisao/la:Koje doveo Begica, covjeka koji treba u muriju kako ti kazes?emirati je napisao/la:doveo ga covjek koji je u muriji a podrzao ga covjek koji treba u muriju. sve je tu jasno i malom dijetetu od 10 godina.
Zajeb'o nas covjek sto je otisao u jaci klub.invincible1921 je napisao/la:Da zguzio nas je a mi smo oba puta uzeli titulu a vi kmecali i plakali kako je nastimano. Uopste nisam nista reko o kvaliteti huseinovica jer je po meni najbolji igrac koji je ikad igro u ligi, al ko covjek vas je zajebo hladno a jel te stid svijuti JEL IMAS OBRAZA REC NESTO LOSE O HODZICU :S ....ti ba nisi dobar fraer ostavilo jetraga ovih 5-6 godina dominacije
Pa neko od dzeke 3 mil uzeo a neko za huseniovica nista nije uzeo. Zeajebo vas je sto je cvrsto obeco da ce ostat jer je posto horde zla , bordo div kura.c palac i onda hladno otiso XDHead je napisao/la:Zajeb'o nas covjek sto je otisao u jaci klub.invincible1921 je napisao/la:Da zguzio nas je a mi smo oba puta uzeli titulu a vi kmecali i plakali kako je nastimano. Uopste nisam nista reko o kvaliteti huseinovica jer je po meni najbolji igrac koji je ikad igro u ligi, al ko covjek vas je zajebo hladno a jel te stid svijuti JEL IMAS OBRAZA REC NESTO LOSE O HODZICU :S ....ti ba nisi dobar fraer ostavilo jetraga ovih 5-6 godina dominacije![]()
![]()
![]()
Dzeko je zayebo Teplice jer je iz njih otis'o u Wolfsburg.
Al opet ti to nece pomoci da ne gledas Susica na klupi. Zao mi je, meni dobrila a vama vuna.emirati je napisao/la:pa moraju im uzori biti igraci iz tuzle jer njihova skola nije napravila igraca ima 15 godina.
I tebi,ali bez slova e.terabajt je napisao/la:Predenje ti je za deset , respect.Head je napisao/la:Rusi su na svijetskom imali prelaganu grupu, dobru ekipu i ispadose.terabajt je napisao/la:Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Korumpirani Sepp Blatter i korumpirani Michel Platini.Head je napisao/la:Koje doveo Begica, covjeka koji treba u muriju kako ti kazes?emirati je napisao/la:doveo ga covjek koji je u muriji a podrzao ga covjek koji treba u muriju. sve je tu jasno i malom dijetetu od 10 godina.