Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Evo ja cu poslat i na Ftv i na te ostale,pa i na TV1.Ima nas dosta na forumu i ako svako posalje mozda bi i nesto moglo bit od toga..
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Poslao sam ja mail BHT-u,FTV-u i Faceu,neka sto vise ljudi posalje,barem da se nadamo..Lotus je napisao/la:Ne treba BHT zatrpavat nego treba FTV,jer ovi makar prenose svjetsko u fudbalu,a Federalna ionako nema nikakav program,tako da cu ja poslat mejl njima i svi bi trebali izvrsit pritisak da prenose..juanitomaravillaa je napisao/la:Nece niko,sramota!Unofficialpage je napisao/la:Hoće li iko prenosit ovo prventvo? Koje je ovo Europsko i Svjetsko?,treba zatrpat mail BHT-a makar da pustaju tekme u snimku.
Eto poslali smo nas dvojica-trojica,a sutra ce biti kuknjava sto nema prenosa..tesko poslat mejl,a moze se dvadeset postova na dan napisat.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stvarno sramota što nema prenosa! 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!

Sretno momci!!!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sretno veceras, Belgija je mislim najteza prepreka u ovoj grupi ali ne sumnjam u nasu pobjedu uz Juku i kompaniju 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hoce li Glogovac nekada mijenjati Juku na C? Juka jeste dominator, ali ne treba ga sada pustati da citavu utakmicu jede ovu djecu.sajo10 je napisao/la:
Sretno momci!!!![]()
![]()

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
ima li prijenosa tekme ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
nema, kao i za sve tekme mladjih kategorija..
Tekstualni prenos ce biti na ovom linku
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... meID=42289" onclick="window.open(this.href);return false;
Sramota za nase javne emitere sto ne prenose ovo... Nebi im bio prevelik trosak ali njima je bolje pustat **** hrvatske/turske/indiske serije.. i onda se ljute sto pametni ljudi ne placaju RTV taksu
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... meID=42289" onclick="window.open(this.href);return false;
Sramota za nase javne emitere sto ne prenose ovo... Nebi im bio prevelik trosak ali njima je bolje pustat **** hrvatske/turske/indiske serije.. i onda se ljute sto pametni ljudi ne placaju RTV taksu
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Evo ih:
4. Adi Zahiragić
5. Marko Vuković
6. Srđan Damjanović
7. Adin Vrabac
8. Ermin Dedić
9. Jusuf Nurkić
10. Asim Ahmedić
11. Amar Alibegović
12. Haris Delalić
13. Nedim Buza
14. Stefan Glogovac
15. Bojan Lulić
Juka ocekivano kapiten
Ajmo

4. Adi Zahiragić
5. Marko Vuković
6. Srđan Damjanović
7. Adin Vrabac
8. Ermin Dedić
9. Jusuf Nurkić
10. Asim Ahmedić
11. Amar Alibegović
12. Haris Delalić
13. Nedim Buza
14. Stefan Glogovac
15. Bojan Lulić
Juka ocekivano kapiten
Ajmo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ultrassa1921
- Kontakt:
Sretno momci

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Ma sramota svega mi, od javni do privtani emitera sve jad i tuga! Nisam ih previse gledao a boga mi sve manje i manje od sada!Bassha je napisao/la:Tekstualni prenos ce biti na ovom linku
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nikad je nisam ni platio, a necu aBd do smrti ! Gamad jedna sa javni servisa ! Gade mi se ! Ne mogu da vjerujem!
Max Allegri
Re: $: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci
ne bi ni ja al kad ti stigne racun sa kamatama za sve i jedan mjesecMig_Mig je napisao/la:Nikad je nisam ni platio, a necu aBd do smrti ! Gamad jedna sa javni servisa ! Gade mi se ! Ne mogu da vjerujem!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Juka dominira za sada 4p 3skoka..
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
I 3 TO.Bassha je napisao/la:Juka dominira za sada 4p 3skoka..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Previse gresaka...Mora se skoncentrisati bolje.juanitomaravillaa je napisao/la:I 3 TO.Bassha je napisao/la:Juka dominira za sada 4p 3skoka..
15 razlike za nas u prvoj četvrtini 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.