RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ovaj Okic je strasan igrac bice veliko pojacanje za nas 

Šaljiiiiiiizizu1991 je napisao/la:Ko nije primio poruku, neka se javi.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
I meni*p!p!t@* je napisao/la:Šaljiiiiiiizizu1991 je napisao/la:Ko nije primio poruku, neka se javi.

-
- Kontakt:
@fening
ma solida igrac za nase lige. Ne spada medju bolje u ligi sigurno..
ma solida igrac za nase lige. Ne spada medju bolje u ligi sigurno..
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovo me najviše zanimalo.MostaracVelezovac je napisao/la:
Opine – D. Mahala (17.00 sati) - zavrsilo 2:5.
Đe će Opine sa Mahalom u fuci...ne ide.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tako je tepsijatepsija je napisao/la:Ovo me najviše zanimalo.MostaracVelezovac je napisao/la:
Opine – D. Mahala (17.00 sati) - zavrsilo 2:5.
Đe će Opine sa Mahalom u fuci...ne ide.

Nek' neko drugi pošalje ko je već primio poruku od mene. 10 poruka sam mislim poslao. kuknjava 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pastrmka brate salji tu poruku starom paceniku da vidim o cemu se radi
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
ljudi moji zna li ko hoće li biti radova na stadionu?
AlemC85 je napisao/la:ljudi moji zna li ko hoće li biti radova na stadionu?

Pabizo gricni me za levo jajepabizo je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:ljudi moji zna li ko hoće li biti radova na stadionu?![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 10 jul 2014, 05:43, ukupno mijenjano 1 put.
I opet ja ne dobi poruku. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ne trebaju vam poruke nikakve, ja cu vam reci, pregovarate sa Bekricem toliko.
Previse ste mi se rodjenji nesto digli, al neka neka, da bude pravi "fajt" u trecem kolu
Previse ste mi se rodjenji nesto digli, al neka neka, da bude pravi "fajt" u trecem kolu

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brate ni blizu ali dobro. 3 kolo sudar dva od tri najveca kluba u drzavi. Stotrideset i neki duel(da se neki engleski timovi postide) poslastica. Jedno znam bit ce otvoreno i sjevat ce na obadvije straneaS_Roma je napisao/la:Ne trebaju vam poruke nikakve, ja cu vam reci, pregovarate sa Bekricem toliko.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Ja bi vec proglasio sarajevo prvo, velez drugi, da se i ne igraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brate ni blizu ali dobro. 3 kolo sudar dva od tri najveca kluba u drzavi. Stotrideset i neki duel(da se neki engleski timovi postide) poslastica. Jedno znam bit ce otvoreno i sjevat ce na obadvije straneaS_Roma je napisao/la:Ne trebaju vam poruke nikakve, ja cu vam reci, pregovarate sa Bekricem toliko.

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa proglasi braaatomukitmovac je napisao/la:Ja bi vec proglasio sarajevo prvo, velez drugi, da se i ne igraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brate ni blizu ali dobro. 3 kolo sudar dva od tri najveca kluba u drzavi. Stotrideset i neki duel(da se neki engleski timovi postide) poslastica. Jedno znam bit ce otvoreno i sjevat ce na obadvije straneaS_Roma je napisao/la:Ne trebaju vam poruke nikakve, ja cu vam reci, pregovarate sa Bekricem toliko.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nije mi jasno sto ova neka raja(navijaci drugih klubova) kontaju da smo se mi nesto digli
Prvo mi nigdje nismo spomenuli da osvajamo titulu,mi (vecina nas)mislimo da konacno imamo sve preduslove da napadnemo Evropu i oko toga se krece nasa prica.Valjda je realno da ekipa koja je svojim igrama i rezultatima u zadnje vrijeme pokazala svima da ima snage za ostvariti tako nesto.Jos cu dodati da je ista ta ekipa pojacana u svim linijama,i za one koji neznaju da ih podsjetim da je klub u cjelosti na zdravim nogama.
Naravno da sve sto sam rekao treba dokazati na terenu(to vazi za svakoga)pa ce mo vidjeti ko je ovog Ljeta poletio a ko je stojao na zemlji

Prvo mi nigdje nismo spomenuli da osvajamo titulu,mi (vecina nas)mislimo da konacno imamo sve preduslove da napadnemo Evropu i oko toga se krece nasa prica.Valjda je realno da ekipa koja je svojim igrama i rezultatima u zadnje vrijeme pokazala svima da ima snage za ostvariti tako nesto.Jos cu dodati da je ista ta ekipa pojacana u svim linijama,i za one koji neznaju da ih podsjetim da je klub u cjelosti na zdravim nogama.

Naravno da sve sto sam rekao treba dokazati na terenu(to vazi za svakoga)pa ce mo vidjeti ko je ovog Ljeta poletio a ko je stojao na zemlji

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mnogi otkrivaju sada svoje pravo lice. Kada si gažen od svega i svakoga bio si dobar uz licemjerno sažaljevanje, mada su te i tada gledali podmuklo i željeli ti ono najgore. Kada si se digao i krenuo nekim novim, pozitivnim pravcem javlja se idiotska ljubomora, pridavanje raznoraznih epiteta, igranje sa svim i svačim vezanim za naš klub. To samo govori o njima, ne o nama.
A nas treba da zanima samo Velež. Očekujem izvještaje sa priprema i ostale informacije vezane za našeg starca.
A nas treba da zanima samo Velež. Očekujem izvještaje sa priprema i ostale informacije vezane za našeg starca.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I vi se bakćete nebitnim stvarima. Imamo svoj pravac, svoju viziju, plan i koračamo lagano a to je li me neko gotivi ili mrzi, tačno me ne zanima sekunde.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
ma dobro, pojedini euforiju među vama vide kao dizanje, aj to ne smatram nikakvim dizanjem apsolutno. U ovoj ligi i drzavi zadrzati kvalitetnu ekipu na okupu i jos je ojacati sa dva- tri igraca je dostignuce i uspjeh. Realno, i treba da budete euforicni, naravno među navijačima da budete ono sto ste bili, da napunite stadion u Mostaru svaku tekmu, da vas na gostovanjima bude 200+, onako kako najstarija navijacka grupa i zasluzuje.
Sto se tice ekipe, mislim da ste među 4 ekipe koje imaju najjaci sastav. Sastav ne mora znaciti i plasman na kraju, ali mislim da cete se plasirati u Evropu 99%
Jedina mana koju imate su ti bodovi kod kuce potiv bunkeraških ekipa...
sretno u ligi i nemojte zamjeriti ako neko mjesa euforiju i "uzdizanje"
i mi smo euforicni na kosevu, jer je sve "na mjestu" tako da i vas razumijem
Sto se tice ekipe, mislim da ste među 4 ekipe koje imaju najjaci sastav. Sastav ne mora znaciti i plasman na kraju, ali mislim da cete se plasirati u Evropu 99%
Jedina mana koju imate su ti bodovi kod kuce potiv bunkeraških ekipa...
sretno u ligi i nemojte zamjeriti ako neko mjesa euforiju i "uzdizanje"

i mi smo euforicni na kosevu, jer je sve "na mjestu" tako da i vas razumijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.