Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kad je posljednji put davao pompezne izjave, Slovačka nam je objasnila neke stvari.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ipak je ovo nas maksimumbparena je napisao/la:MaksuzBaksuz
Dokle kukavicki da "probaje da nesto uradi na SP ili EP". BiH treba hrabrijeg covjeka koji ce se postaviti da drugi "probaju" a mi da se kvaliikujemo po defoltu. Opet nam veze noge i ne dize reprezentaciju na visi nivo.

Ni sam ne znam kako se suzdrzim da mu ne spomenem sve po spisku
a... pehari su tu
Ovo s Papetom je samo potvrda da savezom jos uvijek vedre i oblace ljudi koji nemaju nikakve ciljeve, niti viziju. Pape onakav kakav jeste savrseno se uklapa u takav jedan „sistem“.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne znam sta nije jasno. Da, sam je sebe eliminisao. Vec sam napisao da je Susic pogrijesio kada ga je otpisao za SP ali nije ga bio otpisao za uvijek. Da je Sanjin sutio sad bi bio kandidat za poziv. Ali posto se oprostio od reprezentacije...plavipatriota je napisao/la:Za sve vas koji se raspravljate sa calciom i mislite da je normalan forumas.. ne tratite vrijemecalcio je napisao/la: Prcic je sam sebe eliminisao i sam sebe moze vratiti. Prvo naci dobar klub a onda dati neku pomirljivu izjavu.
Iz tog ugla ste u pravu, ali ako hoce da bude selektor od mudrosti onda nemora nista da kaze - ni da idemo dalje, a ni da "probajemo". Ma sve bi to bilo OK i nek "probaje" ali do tih utakmica mora da zna 100% nasu pobjednicku formaciju a ne da i tada "probaje" u tim odlucujucim utakmicama. To mu ovdje ljudi najvise i zamjere. Probaji, ybi se ili u Zenici u centru ili u Hrasnici ali na megdan izlazi sa jasnim ciljem i formacijom. I to najboljom.Virtu4l je napisao/la:Kad je posljednji put davao pompezne izjave, Slovačka nam je objasnila neke stvari.
NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI A POCEO SA ONOM ZA PORAZ SPREMNOM FORMACIJOM.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 jul 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- 1988risha
- Kontakt:
U ovim kvalifikacijama Izrael će biti predstavljen kao Argentina,Wales će biti Njemačka,a Belgija će biti ekipa sa druge planete,a tek Kipar,to će biti novi Portugal,zbog toga mi ćemo pokušati da se plasiramo na SP...
Isti onaj ton,bez ikakvog optimizma,baš kao i protiv Nigerije...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
To ubi ponos i nama - ma daj malo muda ko svi Bosanci i Hercegovci svih ovih godina i ponos i sreca ce da prekrije BiH. Sta si se usrooo - idi hrabro muski - bar su Bosanci i Hercegovci naucili na musku igru... Lici na nas i nama dosta. Svabo (Osim) to svo vrijeme trazi a izgleda niko ga ne slusa.1988risha je napisao/la:U ovim kvalifikacijama Izrael će biti predstavljen kao Argentina,Wales će biti Njemačka,a Belgija će biti ekipa sa druge planete,a tek Kipar,to će biti novi Portugal,zbog toga mi ćemo pokušati da se plasiramo na SP...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 jul 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pratim fudbal, volim reprezentaciju - halalio sam mu. Eto, jedan manje. Mislim da mu je i calcio halalio, znači dvojica. Sabinjo mi je sumnjiv.bparena je napisao/la:NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
I ovaj Virto kad piše,ni sam sebe ne razumije...
Ne treba njemu izjava... Njega svaka ozbiljnija repka iznenadi,od U.S.A. pa do Egipta,pa preko Nigerije i Rumunije i do Slovačke naravno...
S njim je svaka utakmica baš ko ovo na slici,kad god sam pomislio,evo bit će nešto,Safet nam je servirao sranye...

Ne treba njemu izjava... Njega svaka ozbiljnija repka iznenadi,od U.S.A. pa do Egipta,pa preko Nigerije i Rumunije i do Slovačke naravno...
S njim je svaka utakmica baš ko ovo na slici,kad god sam pomislio,evo bit će nešto,Safet nam je servirao sranye...

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 10 jul 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Re: $: Safet Sušić - Pape
+1 al sto je najgore on nije svjestan stvarnog kvaliteta ovih reprezentacija tako da ce se vec sljedece godine pitat sto mu je sve ovo trebalo..1988risha je napisao/la:U ovim kvalifikacijama Izrael će biti predstavljen kao Argentina,Wales će biti Njemačka,a Belgija će biti ekipa sa druge planete,a tek Kipar,to će biti novi Portugal,zbog toga mi ćemo pokušati da se plasiramo na SP...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikad mu halaliti necu.
. Moze se iskupiti jedino sa 1/4 Finala na EP. 

- DonCorleone
- Kontakt:
Mi smo sigurno najludji ako nista drugo. Ocekujem u jednom valu ludnice da cemo krenuti bez desnog beka, taktiku bez lijevog beka su nam provalilibparena je napisao/la: To ubi ponos i nama - ma daj malo muda ko svi Bosanci i Hercegovci svih ovih godina i ponos i sreca ce da prekrije BiH. Sta si se usrooo - idi hrabro muski - bar su Bosanci i Hercegovci naucili na musku igru... Lici na nas i nama dosta.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja sam prava dobricina, cak sam i kapitenu halalioVirtu4l je napisao/la:Pratim fudbal, volim reprezentaciju - halalio sam mu. Eto, jedan manje. Mislim da mu je i calcio halalio, znači dvojica. Sabinjo mi je sumnjiv.bparena je napisao/la:NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI

Ali nisam zaboravio.
hahahahahaha al najgore sto njemu nije jasno u cemu je pogrijesio.DonCorleone je napisao/la:Mi smo sigurno najludji ako nista drugo. Ocekujem u jednom valu ludnice da cemo krenuti bez desnog beka, taktiku bez lijevog beka su nam provalilibparena je napisao/la: To ubi ponos i nama - ma daj malo muda ko svi Bosanci i Hercegovci svih ovih godina i ponos i sreca ce da prekrije BiH. Sta si se usrooo - idi hrabro muski - bar su Bosanci i Hercegovci naucili na musku igru... Lici na nas i nama dosta..

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 jul 2014, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Njemu ću halaliti kad više ne bude na spisku. Možda već naredni meč.calcio je napisao/la:Ja sam prava dobricina, cak sam i kapitenu halalio![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Pratim fudbal, volim reprezentaciju - halalio sam mu. Eto, jedan manje. Mislim da mu je i calcio halalio, znači dvojica. Sabinjo mi je sumnjiv.bparena je napisao/la:NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI
Racunajte i mene. Svi smo od krvi i mesa, tako i Pape.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
kao što bi trebao i Sušiću po istom principu, i džeki kad bude na klupi, po istom principu.Virtu4l je napisao/la:Njemu ću halaliti kad više ne bude na spisku. Možda već naredni meč.calcio je napisao/la:Ja sam prava dobricina, cak sam i kapitenu halalio![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Meni su ipak najjace press-konferencije nakon poraza. To je opcenito kulminacija mutavog razocarenja, malo mucanja, malo stenjanja, malo prozivanja, malo prijetnji i na kraju opet sve iznovabparena je napisao/la: hahahahahaha al najgore sto njemu nije jasno u cemu je pogrijesio.Draga majko koje neznanje i koja strepnja kod nas ostalih pred svaku utakmicu koga ce "strucnjak" izvest na teren i u kojoj formaciji.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Tačno bi mi ovo kmečanje nedostajalo. Neka te selektore još 10 godina, samo da ih slušam kako kmeče.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Tačno bi mi ovo kmečanje nedostajalo. Neka te selektore još 10 godina, samo da ih slušam kako kmeče.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.