Ne vjerujem da cu ici na Kosevo ... ne namjeravam se muciti mislima da li ce me neko ubiti zato sto navijam za Celik

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Situacije u kojima je npr. Salihović pokrivao cijelu stranu i nenormalno se trošio, gdje mu je veoma često nestajalo snage i ostajale su rupe od pozada.biskitt je napisao/la:JAli ja nesto ne znam da danas puno ekipa igra sa tri igraca iza, mada je to kod cire bila formacija 3-5-2 sa bocnim igracima koji su pokrivali skoro cijeli teren
To sam htio napisati, ali morao sam naglo prekinuti pisanje pa ne stigoh.Virtu4l je napisao/la:Situacije u kojima je npr. Salihović pokrivao cijelu stranu i nenormalno se trošio, gdje mu je veoma često nestajalo snage i ostajale su rupe od pozada.biskitt je napisao/la:JAli ja nesto ne znam da danas puno ekipa igra sa tri igraca iza, mada je to kod cire bila formacija 3-5-2 sa bocnim igracima koji su pokrivali skoro cijeli teren
Butmiran je napisao/la:To je totalno glupa prica, o "ukletom" Kosevu.
U Zenici smo zijanili od Grcke, Madjarske, Spanije, Bugarske.
Samo da se zna, meni je totalno svejedno gdje ce se igrati.
Kad bi ovaj Papac(k) prihvatio da igra a ne kako odbija, i da je nekako Hasana vratit, super bi bilo.Genghis je napisao/la:-------------------Begovic---------------------
--Salihamidzic--Spahic--Nadarevic--Papac-
--------------Rahimić/Medunjanin-----------
----Pjanic----------------------Salihovic------
-------------------Misimovic-------------------
---------Dzeko------------------Ibisevic-------
Jedno poluvrijeme Rahimić, drugo Medunjanin , koja bi to repka bila... ali nema
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Gana je jaka selekcija, iako svim srcem navijam za BiH ipak mislim da teško ih možemo pobjediti. U tekstu SporSport.ba pisalo je da i Gana ima svog Zlatana Ibrahimovića, a to je igrač Intera Mario Ballotelli. Te je stojalo da on ne želi da igra za Ganu. Prije svega Mario je rođen u Italiji, a roditelji su mu Ganskog porijekla te su ga dali na usvajanje porodici Balloteli kada je imao samo 3 godine. Kada je postao zvijezda roditelji su ga pronašli, a on ih je optužio da žele obnoviti kontakt sa njim samo zato što je postao slavan. Mario je zasad igrao samo za Italiju U-21, ali vrlo ubrzo će imati debi za Italiju. Ovaj me slučaj malo podsjetio na Kofija Kingstona WWE RAW borca koji je rođen u Gani, ali se preselio na Jamajku i danas se fura na jamajčanski imidž, a preselioo se u Ameriku.
Oj kretena u NSBiH majko draga. Znaju li oni da je radni dan i da ljudi idu na posao, mogli su staviti bar u 20 h, a Gana kao drzava onako se nalazi jedan sat iza nas. Najgori moguci termin za utakmicu je to vrijeme.Cartman je napisao/la:Evo izgleda u 17.30 utakmica : http://www4.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=39&n=3.3.2010
Ma jos sutra treba vidjeti hoce li Mudonji da ''sljegne''kakav sa 44 metra u 88 minuti i jos pogledati Dzeku jeli utvrdio gradivoomerbavarac je napisao/la:Mogli bi mi poceti sa 3 napadaca.Kako igraju ne znam ko bi mogao ostati na klupi?
Uhvatili su formu na vrijeme. Ganci ce da stradaju.
Sigurno je zbog TV prenosa odabran taj termin, jer nisu ovo sa BHT-a mogli to ugurati u svoju shemu nigdje drugoamerosm je napisao/la:Oj kretena u NSBiH majko draga. Znaju li oni da je radni dan i da ljudi idu na posao, mogli su staviti bar u 20 h, a Gana kao drzava onako se nalazi jedan sat iza nas. Najgori moguci termin za utakmicu je to vrijeme.Cartman je napisao/la:Evo izgleda u 17.30 utakmica : http://www4.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=39&n=3.3.2010
ma **** poso ljudii igra repka sve se odgadja u srijeduuuubiskitt je napisao/la:Sigurno je zbog TV prenosa odabran taj termin, jer nisu ovo sa BHT-a mogli to ugurati u svoju shemu nigdje drugoamerosm je napisao/la:Oj kretena u NSBiH majko draga. Znaju li oni da je radni dan i da ljudi idu na posao, mogli su staviti bar u 20 h, a Gana kao drzava onako se nalazi jedan sat iza nas. Najgori moguci termin za utakmicu je to vrijeme.Cartman je napisao/la:Evo izgleda u 17.30 utakmica : http://www4.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=39&n=3.3.2010
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.