FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Шајин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Шајин » 26 feb 2010, 21:24

EastStand je napisao/la:
- ? ' упознат, $ РС " $ ? $ ? $ " $ за " $ $ у " $ & 2,5 ? евра. $ & & $ на & " ?. " " ? ", $ се & за $ ?. " " - $ ? " " ", а $ се јужна " сјеверна " са ?, па - " $ " " 12 " 14 $ $. Ту $ " " ? ', & " потпуно нова расвјета. Све то " % $ % ? у Европу – $ је ".
Па ово " & " не '! ? " $ ? $ " " за " $ $ у европу.
па ? ", & " & & - " то $ " у европу :lol:

& $... све је - :D

" " је " $ се $ ? ' паре у овај $ $ се & ", & " " ? ? $ се $ ' основне " & $ $ ' " " за европу

?, " пост у & " & $ је то твој ? :lol: ај $ $ & паре " " ? " & :D ? на страну $ " " " $ $ $ ;)
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 feb 2010, 21:28

Nemam skener....jedino ako nadjem taj casopis mogu uslikati to digitalnim fotoaparatom i prikaciti ga ovdje ako se bude vidjelo ista.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 feb 2010, 21:32

poređenje dvije vodeće ekipe PL BiH kroz sezonu:

slika

detaljnije na: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32078.htm

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 26 feb 2010, 21:57

Malo je reci da smo konstantno dobro igrali

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 feb 2010, 22:00

Siguran sam da vi ovo znate i bez mene i da je ovaj post vjerovatno suvisan,ali eto posto se iz dana u dan uvjeravam da ova tema ima sve vise uticaja i sve vise ljudi je cita, zelim da apelujem na nekoliko naizgled sitnih stvari,ali ipak jako bitnih.
1- Sutra ne galamiti na nase igrace i ne stvarati bespotrebnu nervozu ako u prvih pola sata ne bude 2-0 za nas,cak i ako do 70 minute bude 0-0 jedna ce uci,makar u nadoknadi.
2-Skoro svi nasi igraci ce sutra imati tremu.Neki iz razloga sto su novajlije (Vukobratovic,Stevanovic,Stanic,golman...),neki sto maltene debituju (Grahovac),neki zato sto im je ovo prva utakmica nakon povratka (Vule,Puzigaca,Vukelja). Iz tog razloga,maximalna podrska od prve do zadnje minute,cak i u slucaju pocetnickih gresaka,a eventualno nezadovoljstvo ispoljiti zvizducima po zavrsetku utakmice.
3-U slucaju poraza (ovo vazi samo za sutrasnju utakmicu) ostati na stadionu i traziti odlazak Uprave,znamo zasto.
4-Od prvog minuta vrsiti stalni pritisak na goste i sudije,tako da vec na zagrijavanju shvate da su mali klub iz malog grada koji je dosao u goste velikom klubu u veliki grad!
5-Pri tome ne stediti ni nase bivse igrace,Ljubojevica,Gagulu,Grujica,Sekulica,nikoga.....

6-Svake sekunde imati na umu da svi nasi igraci brane boje naseg kluba i da zbog toga zasluzuju nase postovanje i podrsku,kakvi god bili. Ako necemo postovati nase igrace,onda ne znam stvarno kakva je poenta svega!

Znam da je vecina vas vec u godinama kad vise ne ide u kop,ali na ovaj nacin mozemo sutra pomoci i navijacima i klubu da sve prodje onako kako zelimo,tj da pobjedimo,moramo svi biti kao jedan i na terenu i na obe tribine. Posto niko od vas nece ici sam na utakmicu,dovoljno je da apeluje samo na svoje drustvo i one oko sebe da se ovako ponasaju i to je vec respektabilan broj,a ne da se neko ponasa na nacin da kasnije moze pametovati u stilu "Jesam vam rekao da nece od ovih igraca,od uprave,od Borca bit nista!"

Za kritiku ce biti vremena,daj sutra da zgazimo ove...

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 27 feb 2010, 00:35

joj kontam da je sutra utakmica namjestena, evo veceras sam vidio fudbalere Borca setaju po Laktasima, vjerovatno dosli na neku veceru da se dogovori tekma :(

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 feb 2010, 00:35

wizard90 je napisao/la:joj kontam da je sutra utakmica namjestena, evo veceras sam vidio fudbalere Borca setaju po Laktasima, vjerovatno dosli na neku veceru da se dogovori tekma :(
Amin :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 feb 2010, 00:49

Sumnjam da ce biti ista namjesteno,a nebi me cudilo da Laktasi odnesu 3 boda jer jednostavno su doveli par provjerenih igraca i poceli su ozbiljo radit dok je Borac malo se zeznuo pustanjem Bilbije i Vranjesa,no nas je narod takav,cim nesto,namjesteno!
HSK Zrinjski Mostar

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 feb 2010, 00:50

To mene podsjeca na klasicnu pricu kad ''ovom drugom''', tj. trecem, sa strane treba opravdanje.
Borac sta god da napravi u toj utakmici, on je to namjestio, il je prodao Laktasima, il je kupio za Europu, tako da mu, eto, nista ni ne odgovara.
Naslusao sam se toga kroz godine...
...Život za Široki...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 feb 2010, 00:53

Babilon je napisao/la:Sumnjam da ce biti ista namjesteno,a nebi me cudilo da Laktasi odnesu 3 boda jer jednostavno su doveli par provjerenih igraca i poceli su ozbiljo radit dok je Borac malo se zeznuo pustanjem Bilbije i Vranjesa,no nas je narod takav,cim nesto,namjesteno!
Ma o ovome se prica odavno kolko sam ja skontao kroz pracenje ove teme,a eto koji ce klinac igraci Borca u Laktasima eto slucajno otisli na janjetinu :mrgreen:

Naravno necu da kazem da je namjesteno i to,ali vjerovatno ima nesto cim se odavno provlaci ova prica jos ako je istina da su igraci Borca vidjeni u Laktasima samo njihova pojavljivanje tamo pred sutrasnju utakmicu ovu pricu o namjestanju jos vise komplikuje ,naravno vidjecemo sve sutra,da se primjetiti na terenu kako je kad neko nekoga pusti,gledat ce ljudi pa nek presude
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 27 feb 2010, 00:54

evo bas gledam,nijedna kladionica jos nije postavila ponudu za BiH ligu...Sutra ce tek :roll:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 feb 2010, 00:55

Na stranu sve to namjestanja i sl,al gdje ce onaj idiot Grujic otici u Laktase umjesto u Borac koji se bori za prvaka?
:o :o :o :shock:
HSK Zrinjski Mostar

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 feb 2010, 00:56

Ima na ovim online kladionicama evo na bwinu konkretno na Borac je 1.10 a na Laktase 10.50

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 27 feb 2010, 01:06

miky_hz je napisao/la:Ima na ovim online kladionicama evo na bwinu konkretno na Borac je 1.10 a na Laktase 10.50
hvala ...Ja sam trazio nisam mogao naci ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 27 feb 2010, 08:50

EH, ljudi, konačno počinje, vrijeme je solidno, ajmo po ta tri boda, pa da se vratimo tamo gdje nam je mjesto...
aj BORAC....
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 27 feb 2010, 10:35

VB 1987 je napisao/la:EH, ljudi, konačno počinje, vrijeme je solidno, ajmo po ta tri boda, pa da se vratimo tamo gdje nam je mjesto...
aj BORAC....
ја ' се & $ - " ", ? ево све " " " сунце, & $ је за " $ $ $ :)
"" ПУТ ""

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 27 feb 2010, 10:44

' $, / се -. & ! ! !
"" ПУТ ""

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 27 feb 2010, 12:08

wizard90 je napisao/la:joj kontam da je sutra utakmica namjestena, evo veceras sam vidio fudbalere Borca setaju po Laktasima, vjerovatno dosli na neku veceru da se dogovori tekma :(
ma nebi vam danas ni Novo pomogao....2:0 lagano i opusteno ;)
DUPLA MAJSTORE

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 27 feb 2010, 12:29

Koje fudbalere si vidio?Ne nasjedajte ljudi na ovakve priče to su vam LOVAČKE PRIČE.Ajmo svi na stadion ima da opet bude pun AJ SAD BORAC AJ SAD :twisted:

limVoracBo
Kontakt:

Post Postao/la limVoracBo » 27 feb 2010, 16:40

Schlager je napisao/la:Siguran sam da vi ovo znate i bez mene i da je ovaj post vjerovatno suvisan,ali eto posto se iz dana u dan uvjeravam da ova tema ima sve vise uticaja i sve vise ljudi je cita, zelim da apelujem na nekoliko naizgled sitnih stvari,ali ipak jako bitnih.
1- Sutra ne galamiti na nase igrace i ne stvarati bespotrebnu nervozu ako u prvih pola sata ne bude 2-0 za nas,cak i ako do 70 minute bude 0-0 jedna ce uci,makar u nadoknadi.
2-Skoro svi nasi igraci ce sutra imati tremu.Neki iz razloga sto su novajlije (Vukobratovic,Stevanovic,Stanic,golman...),neki sto maltene debituju (Grahovac),neki zato sto im je ovo prva utakmica nakon povratka (Vule,Puzigaca,Vukelja). Iz tog razloga,maximalna podrska od prve do zadnje minute,cak i u slucaju pocetnickih gresaka,a eventualno nezadovoljstvo ispoljiti zvizducima po zavrsetku utakmice.
3-U slucaju poraza (ovo vazi samo za sutrasnju utakmicu) ostati na stadionu i traziti odlazak Uprave,znamo zasto.
4-Od prvog minuta vrsiti stalni pritisak na goste i sudije,tako da vec na zagrijavanju shvate da su mali klub iz malog grada koji je dosao u goste velikom klubu u veliki grad!
5-Pri tome ne stediti ni nase bivse igrace,Ljubojevica,Gagulu,Grujica,Sekulica,nikoga.....

6-Svake sekunde imati na umu da svi nasi igraci brane boje naseg kluba i da zbog toga zasluzuju nase postovanje i podrsku,kakvi god bili. Ako necemo postovati nase igrace,onda ne znam stvarno kakva je poenta svega!

Znam da je vecina vas vec u godinama kad vise ne ide u kop,ali na ovaj nacin mozemo sutra pomoci i navijacima i klubu da sve prodje onako kako zelimo,tj da pobjedimo,moramo svi biti kao jedan i na terenu i na obe tribine. Posto niko od vas nece ici sam na utakmicu,dovoljno je da apeluje samo na svoje drustvo i one oko sebe da se ovako ponasaju i to je vec respektabilan broj,a ne da se neko ponasa na nacin da kasnije moze pametovati u stilu "Jesam vam rekao da nece od ovih igraca,od uprave,od Borca bit nista!"

Za kritiku ce biti vremena,daj sutra da zgazimo ove...
evo gledam rezultat na livescore (nazalost) na ISTOKU Amerike i da zabi ga Borac stvarno u zadnjoj! svaka cast! vec duze citam ovaj forum i svaka cast na dobrim postovima i informacijama jer dosta sam vise upucen u klub i desavanja iako sam u p.materni.
pozdrav svima
"Čudno je, kako je malo potrebno da budemo sretni i jos čudnije, kako nam često baš to malo nedostaje" Ivo Andric

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.