Daj svima priliku da kazu svoj stav u 1. postu a ne ko ovdje 99% postova sabinho, virtual, calcio i head i onda svaki konstruktivni post nestane a ostanu postovi
"

"safete ne zasluzujemo te"
"bojkotasi

"oni ti ga puse safete"
aco pls. anketa
Ne znaš bosanski, nemoj da koristiš riječi za koje nisi siguran šta znače. Nabavi si bukvar, nisi u stanju da sastaviš rečenicu na bosanskom bez barem dvije gramatičke i jedne materijalne greške.MaksuzBaksuz je napisao/la: Pricate o EP a nismo odigrali ni jedne tekme kvalifikacija! Vi strucnjaci se stvarno stalo deklasirate sami.![]()
Previse vas je taj isti Susic ugotivio dobrim rezultatima zadnje vrjeme, brzo zaboravljate kako smo igrali nekad ili ste previse mladi. Mi moramo boga moliti da nam se glavni igraci nepovrjede i da budu u formi, inace nam se crno pise. Nemamo mi kadra da se vec mozemo vidjeti na narednom EP, to valja tek krvavo na terenu zaraditi!
Ne, ne biti licemjeran. Svi volite više Bosnu od mene i od mojih i ljudi u Bosni, a daleko ste od ove realnosti nekih 5 000 € mjesečno.Goalgetter je napisao/la:Pa sta treba, otici gore zivjeti, i navijati jos za Austriju/Njemacku/Svedsku?nedim93 je napisao/la:A ni ti nisi star da naučiš gramatiku. Valjda je cijene na zapadu.
Da znaš gdje ja živim ne bi pričao o tome gdje si ti živio u toku rata. A i isto je završeno prije 20 godina.
Vi ste mi odzogo najjači, ljubav prema Bosni je neizmjerna, a Evriči i Frankiči kaplju.
A to da sam mlad da skontam šta si ti reko' se vode nećemo reči koji ljudi.Bezveze vam je prica svima o dijaspori.
Dobar je on, malo ga je slučaj Zukanović povrijedio, ali vremenom će on to zaboraviti.Sabinho je napisao/la:Aj![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj @Duke je gospodar foruma.
![]()
Pa nesto mi najvise kukaju i pametuju ovi sto nemaju nikakve mogucnosti da odu, sve znaju a nevide dalje od svog nosa! Lahko je samo pljucati, ustani i uradi nesto sam. Ja nemam nikakve obaveze prema BiH a opet pokusavam bas to sto si ti gore naveo samo na onaj nacin na koji ja mislim da mogu istinski pomoci i nesto uraditi (nije potrebno da se preselim skroz u BiH, a i nebi pomoglo u mom projektu)SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
Ko ima mogucnost je vec otisao, a ti lijepo nemoj pola vremena nego citavo vrijeme provedi u Bosni, preseli se u BiH pa pokusaj nesto da promijenis...ali cisto sumnjam..
Nema druge nego da ga pokusamo vrbovati, sigurno je da gaji i neke pozitivne osjecaje prema Papetu.Virtu4l je napisao/la:Dobar je on, malo ga je slučaj Zukanović povrijedio, ali vremenom će on to zaboraviti.Sabinho je napisao/la:Aj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sabinu je povrijedio slucaj zukanovic ali ona je to vec zaboravilaVirtu4l je napisao/la:Dobar je on, malo ga je slučaj Zukanović povrijedio, ali vremenom će on to zaboraviti.Sabinho je napisao/la:Aj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za druge ne mogu govoriti, znam da sam otisao prije 5 godine jer jednostavno vise nije moglo dole, a da ne pricam kroz sta mi je sve stari prolazio da bi osigurao da imas ono najosnovnije. Svi mi volimo Bosnu, necu sad da izdvajam da ovi vamo vole vise Bosnu od vas, i obrnuto, ali svako ima opravdan razlog zasto je otisao gore, jer jednostavno u ovoj zemlji za dosta nas nema perspektive, i odose ljudi da imaju bolje sutra. Drugo je to sto su dosta njih otisli, ufurali se i poceli se folirati, pa zbog tog odredjenog broja ne moze ocima cijelu dijasporu.nedim93 je napisao/la:Ne, ne biti licemjeran. Svi volite više Bosnu od mene i od mojih i ljudi u Bosni, a daleko ste od ove realnosti nekih 5 000 € mjesečno.Goalgetter je napisao/la:Pa sta treba, otici gore zivjeti, i navijati jos za Austriju/Njemacku/Svedsku?nedim93 je napisao/la:A ni ti nisi star da naučiš gramatiku. Valjda je cijene na zapadu.
Da znaš gdje ja živim ne bi pričao o tome gdje si ti živio u toku rata. A i isto je završeno prije 20 godina.
Vi ste mi odzogo najjači, ljubav prema Bosni je neizmjerna, a Evriči i Frankiči kaplju.
A to da sam mlad da skontam šta si ti reko' se vode nećemo reči koji ljudi.Bezveze vam je prica svima o dijaspori.
i još hladno kaže da je Bosna uređena pola ko Austrija došao bi živjeti. Pa ko će je uredit kad bježe svi iz nje ?
Shvatio je on da je pogrijesio u slucaju Kolasinca, samo je problem kod njega teze prirode, ne zeli preuzeti odgovornost i ne zeli priznati gresku, a takvi su uvijek bili rak rana drustva.Dalix je napisao/la:Nemogu da vjerujem da završavamo ovako...![]()
Poslje svega on ostaje!? Baš da vidimo kako ćemo bez ljevog beka protiv Belgije ....
nedim93 je napisao/la:A ni ti nisi star da naučiš gramatiku. Valjda je cijene na zapadu.
A to da sam mlad da skontam šta si ti reko' se vode nećemo reči koji ljudi.
I am so sorry my duke! Maybe for you I should write in your mother language!? Jak Argument vam je uvjek ta gramatika!DukeOfWellington je napisao/la:Ne znaš bosanski, nemoj da koristiš riječi za koje nisi siguran šta znače. Nabavi si bukvar, nisi u stanju da sastaviš rečenicu na bosanskom bez barem dvije gramatičke i jedne materijalne greške.MaksuzBaksuz je napisao/la: Pricate o EP a nismo odigrali ni jedne tekme kvalifikacija! Vi strucnjaci se stvarno stalo deklasirate sami.![]()
Previse vas je taj isti Susic ugotivio dobrim rezultatima zadnje vrjeme, brzo zaboravljate kako smo igrali nekad ili ste previse mladi. Mi moramo boga moliti da nam se glavni igraci nepovrjede i da budu u formi, inace nam se crno pise. Nemamo mi kadra da se vec mozemo vidjeti na narednom EP, to valja tek krvavo na terenu zaraditi!
Taj slucaj je svakog povrijedio siguran sam, medjutim jos nismo culi zvanicnu verziju dogadjaja.pobjedesve je napisao/la:i sabinu je povrijedio slucaj zukanovic ali ona je to vec zaboravilaVirtu4l je napisao/la:Dobar je on, malo ga je slučaj Zukanović povrijedio, ali vremenom će on to zaboraviti.Sabinho je napisao/la:Aj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako vjetar puse.......
I sad mi treba da se pomirimo sa tim? **** ti nas i bosnu i temelje bosne, mi smo stoka klasicna nece kod nas biti napretka nikad. Kad se plasiramo na EP cilj ce nam biti da ispadnemo, kao i ovo SP. Zbog ovakvih razmisljanja mi se ide prvom prilikom iz BiH. Ali kako cu, kakva god da je, moja jeMaksuzBaksuz je napisao/la:nedim93 je napisao/la:A ni ti nisi star da naučiš gramatiku. Valjda je cijene na zapadu.
A to da sam mlad da skontam šta si ti reko' se vode nećemo reči koji ljudi.
Kad nestane argumenata onda se ide na gramatiku - bas me to zaboli, neznas kako! Mali 93 si godiste, moras ti jos pure jesti. To ces svatiti za koju godinu, ali znam ja kako je to, bio sam i ja 21!
Nije bila tema rat, to nisam zelio uplesti u diskusiju. Nije ni tema gdje ko zivi. Evo nacrtacu ti jos jednom: Tema je da kakva nam je drzava, kakvo nam je drustvo, nemozete ocekivati da nam trener bude bolji. Dobijamo sto zasluzujemo.
Vrati se bogati na bosanski, sve ti se prastaMaksuzBaksuz je napisao/la:
I am so sorry my duke! Maybe for you I should write in your mother language!? Jak Argument vam je uvjek ta gramatika!
Ne znaš ni engleski.MaksuzBaksuz je napisao/la:I am so sorry my duke! Maybe for you I should write in your mother language!? Jak Argument vam je uvjek ta gramatika!DukeOfWellington je napisao/la:Ne znaš bosanski, nemoj da koristiš riječi za koje nisi siguran šta znače. Nabavi si bukvar, nisi u stanju da sastaviš rečenicu na bosanskom bez barem dvije gramatičke i jedne materijalne greške.MaksuzBaksuz je napisao/la: Pricate o EP a nismo odigrali ni jedne tekme kvalifikacija! Vi strucnjaci se stvarno stalo deklasirate sami.![]()
Zar nije istina sto sam napiso. Pisete o nekom EP a kvalifikacije nisu pocele.
nek si i ti ubo u srz.. to je daleko najveca istina koju je napisao ijedan od safetovih poklonika.MaksuzBaksuz je napisao/la: Tema je da kakva nam je drzava, kakvo nam je drustvo, nemozete ocekivati da nam trener bude bolji. Dobijamo sto zasluzujemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.