1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
Kun i Palacio zanimljiva izmjena. 

Kakve su ovo izmjene i ovoliko napadaca odjednom ovo bi se moglo odbiti od glavu.
Evo Kuna. Vamos!
Ne može Messi sam, pokušava al' ne ide jbg, skoro uvijek trojica na vratu.
Ne može Messi sam, pokušava al' ne ide jbg, skoro uvijek trojica na vratu.
Ko ce jos i produzetke trpiti
Gledas sastave i vidis napdacki potencijal level 100 i onda dobijes 0 prilika za 80min

Gledas sastave i vidis napdacki potencijal level 100 i onda dobijes 0 prilika za 80min

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Daj zuti klosaru
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Steta 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kako covjek igra u ovim godinama, jedan od najboljih veceras.
-
- Kontakt:
Podsjeti me Robben s ovim jadnim potezom na njegov promašaj protiv Španije u finalu.
Jbg, da je trebalo simulirati to bi uspio izvesti, ali zabiti gol u situaciji 1 na 1 u najbitnijoj utakmici za Holandiju, to mu već ide malo teže.
Jbg, da je trebalo simulirati to bi uspio izvesti, ali zabiti gol u situaciji 1 na 1 u najbitnijoj utakmici za Holandiju, to mu već ide malo teže.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Stvarno me iznenađuješAmar Dzeko je napisao/la:Podsjeti me Robben s ovim jadnim potezom na njegov promašaj protiv Španije u finalu.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:
Pa ne shvatam ovo njegovo petljanje, kada ima čistu situaciju. Oči u oči sa golmanom u 90. minuti imaš loptu na šutu, a ti je guraš još malo u for, i sjebeš sve. Svaka čast i Mascheranu na reakciji, ali ono bi recimo RVP hladno smjestio u mrežu, dok ovaj uvijek mora izmišljati.GazijaKalesija je napisao/la:Stvarno me iznenađuješ
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 09 jul 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
Alucard je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je kiksera Demichelisa stavio u ovako važnoj utakmici![]()
![]()
![]()

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Od 1/4 finala do kraja 1/8 finala jedan od dva favorita po danu mi je prolazio.A sad 1/2 finale...u dva dana utakmice...prvi favorit prosao,a Argentina po tome ispadaOtelo je napisao/la:Neces 2x zaredom za zastavom pogoditiSiamoNoi je napisao/la:Argentinci rutinski hendlaju,sve ide prema planu...jos jednom "blijedom" partijom do finala

Al rijesit ce to sad Palacio

-
- Kontakt:
Samo se postavlja pitanje sa kolikom razlikom će Njemačka da dobije finalnu utakmicu. Katastrofalna utakmica sa dva katastrofalna tima. Ne kontam ko ovom Robbenu dade da igra fudbal. Jeste ga Mascherano blokirao ali kreten je imao jedno 4 ili 5 sekundi da puca ali ne. On čeka da uđe u mrtvi ugao i da ga čovjek blokira. Barem ću pola sata odspavati i onda odgledati kako Krul uvodi Holandiju u finale.
Od ove argentine jedino gori iran na prvenstvu
(

Ako dodje do penala Nizozemci ispadaju.
-
- Kontakt:
Ne precijenjuj braću iz Kameruna.suhi je napisao/la:Od ove argentine jedino gori iran na prvenstvu(

Ronaldo - Isco - Bale
Kad se Krul unese u facu Lessi-u 

U rangu utakmnice Japan-Grcka
Eh ta divna grupna faza

Eh ta divna grupna faza

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.