1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
Navijam za finale Njemacka-Holandija, i utakmicu za trece mjesto, Brazil-Argentina. Stoga naprijed Oranje.
Sto bi edo majka reko " od tad mrzim Holandiju, ajax, cvijeće , holandanje od tad mrzim..... ne mogu ih smisliti jarane".
Ne mogu da vjerujem da je kiksera Demichelisa stavio u ovako važnoj utakmici

Pa teže će Holandiji pasti poraz u finalu, nego u polufinalu. Igrači nemaju veze sa onim što se desilo u 90-tim. Nije mi Holandija kao država niti sekunde draga (političke stranke), ali ovo je sport, gledam isključivo atraktivnost timova.
Argentina nije ni A od stare, dopadljive Argentine, nešto slično kao što ovaj Brazil nije ni B od tarog Brazila. S druge strane Argentinci su taktički na velikom nivou.
Biće zanimljivo, pomalo mi je nebitno ko će u finale, bitno je da tamo izgube, barem za mene, bila to Holandija ili Argentina.
Argentina nije ni A od stare, dopadljive Argentine, nešto slično kao što ovaj Brazil nije ni B od tarog Brazila. S druge strane Argentinci su taktički na velikom nivou.
Biće zanimljivo, pomalo mi je nebitno ko će u finale, bitno je da tamo izgube, barem za mene, bila to Holandija ili Argentina.
Nizozemska zbog Amsterdama, najljepsi europski grad 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
to je toterabajt je napisao/la:Sto bi edo majka reko " od tad mrzim Holandiju, ajax, cvijeće , holandanje od tad mrzim..... ne mogu ih smisliti jarane".
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Na stranu prošlost Holandije prema nama ne mogu ih radi Robena.
Zato idemo Gaučosi

Zato idemo Gaučosi

daj neko dobar strem, po mogućnosti BHT-a 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JackTheStripper
- Kontakt:
Vamos Argentina!
Yebi ove floriste, beskicmenjake bez imalo stida, časti i obraza.
Navijati za Holandiju dva dana prije obilježavanja genocida u Srebrenici. Svojstveno samo naivnim i glupim "Bošnjacima".

Navijati za Holandiju dva dana prije obilježavanja genocida u Srebrenici. Svojstveno samo naivnim i glupim "Bošnjacima".

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:daj neko dobar strem, po mogućnosti BHT-a
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koji takticki smor
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ajde @jack ne s.eri..dosta je vise i vas vjecitih moralista (pogotovo dihasporasi) a kad vas covjek 'ogoli' ne ostane ni sjenka karaktera. I kakve veze sport ima sa ratom ? Holandjani i to Robben i Persie rutinski rjesavaju 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Taktički obje ekipe igraju bez imalo srljanja.
- JackTheStripper
- Kontakt:
brazzo je napisao/la:Ajde @jack ne s.eri..dosta je vise i vas vjecitih moralista (pogotovo dihasporasi) a kad vas covjek 'ogoli' ne ostane ni sjenka karaktera. I kakve veze sport ima sa ratom ? Holandjani i to Robben i Persie rutinski rjesavaju
Dosta je bome i vas, vjechitih relativizatora, šatro ljubitelja sporta. Zbog vaše relativizacije i progledavanja kroz prste i zaboravljamo, pa nas isto sranje snade svakih pedeset godina. Nije ni čudo što nam je narod u ovakvom duhovnom stanju kada je omladina otišla u neku stvar...
Holandani su predali moj narod na milost i nemilost dželatu. Argentinci nisu i zato navijam za njih večeras.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- Goalgetter
- Kontakt:
Za ove sto pronalaze navijacice, novi zadatak, na 24:24, prelijepa Holandjanka. 

auuu one brineteeeeeeeeeeee
i inače pomoćnik

i inače pomoćnik

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Treći put centrira Robben 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Najgore poluvreme na prvenstvu
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
JackTheStripper je napisao/la:Vamos Argentina!![]()
![]()

100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.