autogol je napisao/la:Ok,eto vam strucnjak nek i dalje vodi repku,ja u kvalifikacijama ocekujem kikseve vec u ovoj godini i da ga "otjera" ovaj covjekAli isto tako ocekujem i kraj nadanja za EP
![]()

[youtube][/youtube]

autogol je napisao/la:Ok,eto vam strucnjak nek i dalje vodi repku,ja u kvalifikacijama ocekujem kikseve vec u ovoj godini i da ga "otjera" ovaj covjekAli isto tako ocekujem i kraj nadanja za EP
![]()
calcio je napisao/la:Imam osjecaj da se Papetu svidio Stanic i mislim da ga mozda mozemo ocekivati uskoro. Bas danas je Susic rekao da ce zvati neke igrace iz PLBiH.
TMovac je napisao/la:Enid Tahirovic![]()
![]()
![]()
![]()
stampy je napisao/la:
stampy je napisao/la:
Apsoultno.JackTheStripper je napisao/la:Sreca pa postoji kosarkaska i rukometna reprezentacija. Nogometna reprezentacija na stand-by, do daljnjeg.
Zivio.JackTheStripper je napisao/la:Sreca pa postoji kosarkaska i rukometna reprezentacija. Nogometna reprezentacija na stand-by, do daljnjeg.
Ako se razumijete u kosarku i rukomet kao u nogomet jadni mi. Vas dva ste skupa culi samo za Teletovica i Nurkica. I to je Jack cuo za Teletovica a tepsija za Nurkica. Od rukometasa poznajete Tahirovica i Bilala Sumana.tepsija je napisao/la:Apsoultno.JackTheStripper je napisao/la:Sreca pa postoji kosarkaska i rukometna reprezentacija. Nogometna reprezentacija na stand-by, do daljnjeg.
tepsija je napisao/la:Apsoultno.JackTheStripper je napisao/la:Sreca pa postoji kosarkaska i rukometna reprezentacija. Nogometna reprezentacija na stand-by, do daljnjeg.
Da bi ugođaj bio potpun,najbolje i da reprezentaciju vrate na 'tvoje' Koševo.Sabinho je napisao/la:Zivio.JackTheStripper je napisao/la:Sreca pa postoji kosarkaska i rukometna reprezentacija. Nogometna reprezentacija na stand-by, do daljnjeg.
+1JackTheStripper je napisao/la:Sreca pa postoji kosarkaska i rukometna reprezentacija. Nogometna reprezentacija na stand-by, do daljnjeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.