FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo da mi veceras prodjemo, pustite suplje price.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
SutraElegant je napisao/la:Samo da mi veceras prodjemo, pustite suplje price.

Kakva korist nama koji nismo korisnici BH Telecom internet usluga, ne pije vode ni da platimo.boccaccio je napisao/la:Cuo sam da ce biti na moja tv

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 09 jul 2014, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ma ja... Poludi od iščekivanja.terabajt je napisao/la:SutraElegant je napisao/la:Samo da mi veceras prodjemo, pustite suplje price.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A opet je nekako bolja opcija ako bude na moja tv, nego na CG2, kojeg niko nema, pa mozda bude dobrih dusa da nam obezbijede neki link,pa kako godAdviser je napisao/la:Kakva korist nama koji nismo korisnici BH Telecom internet usluga, ne pije vode ni da platimo.boccaccio je napisao/la:Cuo sam da ce biti na moja tvJedino ako bi neko stream napravio ali, kakvo je vrijeme došlo. i za to moraš moliti. Mada, i da neko napravi, nema šanse da ćemo moći gledati jer će štopati.
Koliko nas ima trebalo bi nam bar deset linkova i to različitih.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Adviser je napisao/la:Kakva korist nama koji nismo korisnici BH Telecom internet usluga, ne pije vode ni da platimo.boccaccio je napisao/la:Cuo sam da ce biti na moja tvJedino ako bi neko stream napravio ali, kakvo je vrijeme došlo. i za to moraš moliti. Mada, i da neko napravi, nema šanse da ćemo moći gledati jer će štopati.
Koliko nas ima trebalo bi nam bar deset linkova i to različitih.
Uzmi paket mojatv i rijesio si problem ,cim sam cuo da ce BHT biti sponzor nase lige sam uzeo njihovu uslugu.
- IlProfessore
- Kontakt:
Čudan je igrač ovaj Vuk, gotivi Želju, gotivi našu raju, često dođe ovdje, rekao bi čovjek da je ljudina. A onda mu zaviriš na fejsbuk i vidiš njegovog duhovnog vođu Gavrila Principa, četničke slike i pjesme, pa odjednom ZP&Arabeske sa onom "Kad procvatu behari", pa opet nacionalističke objave.. sve u svemu čudan insan 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- bistrikboy
- Kontakt:
Valjda nas nece obrukati.Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- corleone87
- Kontakt:
Bas i ja sam to primjetio kad sam mu otisao na profil.Ali jbg sto se tice ove price o Želji cini se da iskreno govori..IlProfessore je napisao/la:Čudan je igrač ovaj Vuk, gotivi Želju, gotivi našu raju, često dođe ovdje, rekao bi čovjek da je ljudina. A onda mu zaviriš na fejsbuk i vidiš njegovog duhovnog vođu Gavrila Principa, četničke slike i pjesme, pa odjednom ZP&Arabeske sa onom "Kad procvatu behari", pa opet nacionalističke objave.. sve u svemu čudan insan
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: Odg: FK Željezničar
Ma ljudi opusteno samo prolazimo 100% nismo ko komsinice da ispadnemo od slabijih timova. Ako sno onako mogli igrati u Plzenu i onako namuciti protivnika koji je bar 5 puta jaci bio tada mozemo i sutra odigrati jako dobru utakmicu sa slabijim protivnikom od sebe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1921
-
- Kontakt:
molim te Bože da pobijedi ljoŽe 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- invincible1921
- Kontakt:
da ne bi sad trazio po prijasnjim starnicama, ako neko moze da mi kaze imal prenosa i ako ima gdje na kom kanalu ? nemojte mi samo rec moja tv
da odma izadjem iz vjere ...

=\_1921_/=
kazu da ce biti na moja tv ali nije sigurno.invincible1921 je napisao/la:da ne bi sad trazio po prijasnjim starnicama, ako neko moze da mi kaze imal prenosa i ako ima gdje na kom kanalu ? nemojte mi samo rec moja tvda odma izadjem iz vjere ...
- invincible1921
- Kontakt:
e jeb.o ga moja tv vise XDemirati je napisao/la:kazu da ce biti na moja tv ali nije sigurno.invincible1921 je napisao/la:da ne bi sad trazio po prijasnjim starnicama, ako neko moze da mi kaze imal prenosa i ako ima gdje na kom kanalu ? nemojte mi samo rec moja tvda odma izadjem iz vjere ...
=\_1921_/=
Joj ako ne bude stream ja cu se roknut.
ma ako bude na moja tv bice sigurno stream, mozda i vise njih ali treba sacekati do sutra sve.
- themaniaks
- Kontakt:
Fakat je sramota da nijedna televizija ne radi prenos najtrofejnijeg kluba u drzavi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Imacemo priliku vidjeti koliko su bile uspješne pripreme.Nadam se timskoj igri,strpljivo i pametno.Po prognozi dole je sutra jugo i dobra kiša.Nadam se da ćemo se bolje snaći i proći dalje
- corleone87
- Kontakt:
Znaci stizegio10 je napisao/la:I baš je dobro, vidjeti te opeeeeeeet
SB90

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.