Safet Sušić - Pape

RockyMaivia
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la RockyMaivia » 09 jul 2014, 21:15

tepsija je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@adriano :urnebes: :urnebes:
@Tepsija koliko je 2x2?
34 sandžaklije i glavnom gradu Sandžaka.Jel ok?
:urnebes: :urnebes:
Sandzajevo City :urnebes: :urnebes: :urnebes:
StarMo nije skutorija...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 21:16

FKKrajina je napisao/la:Posto smo mi Krajisnici poznati kao veliki fanatici i ima jedna grupa momaka iz Cazina koja prati repku svuda i u nogomet i u rukometu i u kosarci, i kao takvi suradjuju s BHF,koje priznajem kao najbolju navijacku grupu nase repke,tako su neki momci u konaktu s vodjama navijaca. I drago mi je sto BHF stoji iza ove odluke i iza selektora. Ove pljuvace sto gube vrijeme na forumima ne zelim vidjeti na stadionu ubuduce. Treba vise mjesta za prave navijace. BHF i Safet do Francuske :mrgreen:
Ne brini, imamo covjeka od povjerenja koji ce im javljati rezultate.

Molim moderaciju da dozvoli @JosipBukal promjenu nicka u "Lukaku".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 jul 2014, 21:16

Iskreno nisam bio za ostanak susica ali sta je tu je. Ja ovu zemlju i njene repke u bilo kojem sportu volim vise od samog sebe tako da me Susicev ostanak na klupi nece natjerati na bojkot ili bilo sta drugo. Ono sto bi ja Papetu posavjetovao je da prilikom prvog sljedeceg okupljanja pred javnim auditorijumom a prije svega samim igracima da do znanja da je on faca broj 1 i da nema ala klanova i sl. Druga stvar je da iz repke odstrani Avdukica, Vrsajevica, Hadzica, Ibricica i njemu slicne. I treca najbitnija je da se malo vise posveti skautingu odnosno trazenju mladjih igraca tipa Prcica, Arslanagica,pa i onih starijih poput Salatica, Bunoze, Zeca..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 21:16

Jao likova,čuj proglašen najboljim igračem?
Ja mu skidam kapu za igračku karijeru,igračina smo takva.Ali,poglup je sterilan za trenera.
Van Gaal je jamačno bio prvi topnik univerzuma.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 jul 2014, 21:16

FKKrajina je napisao/la:Posto smo mi Krajisnici poznati kao veliki fanatici i ima jedna grupa momaka iz Cazina koja prati repku svuda i u nogomet i u rukometu i u kosarci, i kao takvi suradjuju s BHF,koje priznajem kao najbolju navijacku grupu nase repke,tako su neki momci u konaktu s vodjama navijaca. I drago mi je sto BHF stoji iza ove odluke i iza selektora. Ove pljuvace sto gube vrijeme na forumima ne zelim vidjeti na stadionu ubuduce. Treba vise mjesta za prave navijace. BHF i Safet do Francuske :mrgreen:
Pravi navijači žele najbolje reprezentaciji. A to ne podrazumijeva tele kao selektora.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 jul 2014, 21:17

calcio je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:
Nek samo Stanića ne zove, niti nikoga iz največeg kluba jer je iz poniženja igrati u ovakvoj reperzentaciji.
Dobro je belgijanac, popusti malo. Ne vrijedjamo ni mi tvoju reprezentaciju, nemoj ni ti nasu. :bih:
:mrgreen: :mrgreen: :bih: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jul 2014, 21:18

Ne mogu da vjerujem da se ovdje pise o nekakvom bojkotu. :wtf: Kakvi ste to vi navijaci, zapitajte se.

Nisam ni ja za Safeta, bas suprotno, smatram da je ovo velika greska, al' brate zbog toga da bojkotujem repku, pa ono...ne pada mi na pamet.

Nase pametovanje ovdje nece nista promjenit', mozemo samo Safetu pozeljet' svu srecu ovog svijeta, trebat' ce mu. Sretno!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2014, 21:19

mandraX je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje pise o nekakvom bojkotu. :wtf: Kakvi ste to vi navijaci, zapitajte se.

Nisam ni ja za Safeta, bas suprotno, smatram da je ovo velika greska, al' brate zbog toga da bojkotujem repku, pa ono...ne pada mi na pamet.

Nase pametovanje ovdje nece nista promjenit', mozemo samo Safetu pozeljet' svu srecu ovog svijeta, trebat' ce mu. Sretno!
Imao ju je prosli ciklus, sad ovaj tesko ;)

Ja prognoziram 5. mjesto u grupi i jos jedan mandat za Safeta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 21:20

Kakav bojkot, treba razmišljati o tome kako se riješiti Sušića što prije, a da rezultati ne trpe.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 09 jul 2014, 21:20

Svi igraci,svi strucnjaci,svi koji su nekad kritizirali BH repku i savez i ljude oko repke, pa cak i Ivica Osim kaze da je stanje u repki i savezu odlicno,ali par ubleha na ovom forumu kritikuje kritikuje i dalje kritikuje. Ne znam samo sta ce onog momenta kad se plasiramo na EP. :guz:

@tepsija posebno :guz:
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 09 jul 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 09 jul 2014, 21:20

“Od sada za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrat će oni koji nastupaju u svojim klubovima i lijepo se ponašaju, istakao je Safet Sušić”,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a sto me nasmija ovo :lol: kao da su djeca u vrticu

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 21:20

Sandžak i Krajina su uz Safeta.I ovi iz ruralnih područja što sa nenom gledaju utakmice.
'Igrali smo dobro ali zayebo nas sudija'...ma ja.
Vječno u našim srcima.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jul 2014, 21:21

Joj ovih bojkotasa. :facepalm: :crazy: Samo stavite na avatar zemlje koju odsad podrzavate, da vas mozemo raspoznati odakle je koji.

Nisam ni ja za Safeta, ali sve ima svoje granice.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 09 jul 2014, 21:21

Otelo je napisao/la:Cuj Dzeko najbolji igrac. Najbolja setalica da ali igrac nikako :lol:
Ibisevic, Hajrovic, Pjanic, Besic i Seo su ispred njega i to je jos jedna cinjenica.
Znas sta Otelo, ovako otvoreno da ti kazem nemoj ni ti srat'

Te gore sto si naveo mozda su bolji bili u ove zadnje 2-3 utakmice. A kad postignu to sto je postigao Edin e onda mozemo diskutovati ovako ne. Besic i Seo ce mozda biti, ali jos nisu

btw. moze li kakva anketa da se napravi ovdje na forumu da vidimo ko je zadovoljan sa safetom a ko ne ?
a... pehari su tu

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 jul 2014, 21:22

Otelo je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje pise o nekakvom bojkotu. :wtf: Kakvi ste to vi navijaci, zapitajte se.

Imao ju je prosli ciklus, sad ovaj tesko ;)

Ja prognoziram 5. mjesto u grupi i jos jedan mandat za Safeta.
:hmmmmm: ......................................................... :lolno: :urnebes: :rol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Idi prognoziraj vrijeme :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 21:22

FKKrajina je napisao/la:Svi igraci,svi strucnjaci,svi koji su nekad kritizirali BH repku i savez i ljude oko repke, pa cak i Ivica Osim kaze da je stanje u repki i savezu odlicno,ali par ubleha na ovom forumu kritikuje kritikuje i dalje kritikuje. Ne znam samo sta ce onog momenta kad se plasiramo na EP. :guz:
Nema nikakve sumnje da će gibirlija poput tebe znati da proslavi plasman na EP iz ovakve grupe gdje i treći ima šansu da ide na prvenstvo.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 09 jul 2014, 21:22

Samo treba moliti boga da nas što više kantaju na samom početku da ova agonija što krače traje a do tad okrečemo se košarkašima i rukometašima.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 jul 2014, 21:22

Ja zivim za utakmice reprezentacije i pravi sam ludak sto se toga tice ali sigurno necu ici na utakmice dok je selektor Safet Susic.
Nije to bojkot,ja cu reprezentaciju pratit ali na stadionu ne hvala.
Ne mogu ja gledati sta se radi,pretesko to meni pada,vaznije mi je moje zdravlje od svega.
Ako me razumijes sta ti govorim.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2014, 21:23

Interista je napisao/la:“Od sada za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrat će oni koji nastupaju u svojim klubovima i lijepo se ponašaju, istakao je Safet Sušić”,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a sto me nasmija ovo :lol: kao da su djeca u vrticu
Pa onaj ko pasi Dzeki ce igrati :lol:

@pobjedajesve Ibisevic uvijek da gol kad treba jer se Dzeko sece, Pjanic nosi vezni red, Hajrovic je bolji od Dzeko i to ce dokazati dok su Besic i Seo toliko bolji od Dzeke da im ovaj ne moze ni kopacke cistiti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 21:23

Goalgetter je napisao/la:Joj ovih bojkotasa. :facepalm: :crazy: Samo stavite na avatar zemlje koju odsad podrzavate, da vas mozemo raspoznati odakle je koji.

Nisam ni ja za Safeta, ali sve ima svoje granice.
Možda da stavimo Salzburg kao omiljeni klub i Austriju kao reprezentaciju?
Može?
Vječno u našim srcima.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.