tepsija je napisao/la:34 sandžaklije i glavnom gradu Sandžaka.Jel ok?Sabinho je napisao/la:@adriano![]()
![]()
@Tepsija koliko je 2x2?

Sandzajevo City

tepsija je napisao/la:34 sandžaklije i glavnom gradu Sandžaka.Jel ok?Sabinho je napisao/la:@adriano![]()
![]()
@Tepsija koliko je 2x2?
Ne brini, imamo covjeka od povjerenja koji ce im javljati rezultate.FKKrajina je napisao/la:Posto smo mi Krajisnici poznati kao veliki fanatici i ima jedna grupa momaka iz Cazina koja prati repku svuda i u nogomet i u rukometu i u kosarci, i kao takvi suradjuju s BHF,koje priznajem kao najbolju navijacku grupu nase repke,tako su neki momci u konaktu s vodjama navijaca. I drago mi je sto BHF stoji iza ove odluke i iza selektora. Ove pljuvace sto gube vrijeme na forumima ne zelim vidjeti na stadionu ubuduce. Treba vise mjesta za prave navijace. BHF i Safet do Francuske
Pravi navijači žele najbolje reprezentaciji. A to ne podrazumijeva tele kao selektora.FKKrajina je napisao/la:Posto smo mi Krajisnici poznati kao veliki fanatici i ima jedna grupa momaka iz Cazina koja prati repku svuda i u nogomet i u rukometu i u kosarci, i kao takvi suradjuju s BHF,koje priznajem kao najbolju navijacku grupu nase repke,tako su neki momci u konaktu s vodjama navijaca. I drago mi je sto BHF stoji iza ove odluke i iza selektora. Ove pljuvace sto gube vrijeme na forumima ne zelim vidjeti na stadionu ubuduce. Treba vise mjesta za prave navijace. BHF i Safet do Francuske
calcio je napisao/la:Dobro je belgijanac, popusti malo. Ne vrijedjamo ni mi tvoju reprezentaciju, nemoj ni ti nasu.JosipBukal je napisao/la:
Nek samo Stanića ne zove, niti nikoga iz največeg kluba jer je iz poniženja igrati u ovakvoj reperzentaciji.
Imao ju je prosli ciklus, sad ovaj teskomandraX je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje pise o nekakvom bojkotu.Kakvi ste to vi navijaci, zapitajte se.
Nisam ni ja za Safeta, bas suprotno, smatram da je ovo velika greska, al' brate zbog toga da bojkotujem repku, pa ono...ne pada mi na pamet.
Nase pametovanje ovdje nece nista promjenit', mozemo samo Safetu pozeljet' svu srecu ovog svijeta, trebat' ce mu. Sretno!
Znas sta Otelo, ovako otvoreno da ti kazem nemoj ni ti srat'Otelo je napisao/la:Cuj Dzeko najbolji igrac. Najbolja setalica da ali igrac nikako![]()
Ibisevic, Hajrovic, Pjanic, Besic i Seo su ispred njega i to je jos jedna cinjenica.
Otelo je napisao/la:Imao ju je prosli ciklus, sad ovaj teskomandraX je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje pise o nekakvom bojkotu.Kakvi ste to vi navijaci, zapitajte se.
Nisam ni ja za Safeta, bas suprotno, smatram da je ovo velika greska, al' brate zbog toga da bojkotujem repku, pa ono...ne pada mi na pamet.
Nase pametovanje ovdje nece nista promjenit', mozemo samo Safetu pozeljet' svu srecu ovog svijeta, trebat' ce mu. Sretno!![]()
Ja prognoziram 5. mjesto u grupi i jos jedan mandat za Safeta.
Nema nikakve sumnje da će gibirlija poput tebe znati da proslavi plasman na EP iz ovakve grupe gdje i treći ima šansu da ide na prvenstvo.FKKrajina je napisao/la:Svi igraci,svi strucnjaci,svi koji su nekad kritizirali BH repku i savez i ljude oko repke, pa cak i Ivica Osim kaze da je stanje u repki i savezu odlicno,ali par ubleha na ovom forumu kritikuje kritikuje i dalje kritikuje. Ne znam samo sta ce onog momenta kad se plasiramo na EP.
Ja zivim za utakmice reprezentacije i pravi sam ludak sto se toga tice ali sigurno necu ici na utakmice dok je selektor Safet Susic.mandraX je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje pise o nekakvom bojkotu.Kakvi ste to vi navijaci, zapitajte se.
Nase pametovanje ovdje nece nista promjenit', mozemo samo Safetu pozeljet' svu srecu ovog svijeta, trebat' ce mu. Sretno!
Pa onaj ko pasi Dzeki ce igratiInterista je napisao/la:“Od sada za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrat će oni koji nastupaju u svojim klubovima i lijepo se ponašaju, istakao je Safet Sušić”,
![]()
![]()
![]()
![]()
a sto me nasmija ovo
kao da su djeca u vrticu
Možda da stavimo Salzburg kao omiljeni klub i Austriju kao reprezentaciju?Goalgetter je napisao/la:Joj ovih bojkotasa.![]()
Samo stavite na avatar zemlje koju odsad podrzavate, da vas mozemo raspoznati odakle je koji.
Nisam ni ja za Safeta, ali sve ima svoje granice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.