OpetLloriS je napisao/la:Gdje ste zvijezde, doce vam institucija iduce polusezone, vidimo secesc4 je napisao/la:Dajte nam Jedinstvo prvo kolo u Gracanici

Moderator/ica: GracanicaAA
OpetLloriS je napisao/la:Gdje ste zvijezde, doce vam institucija iduce polusezone, vidimo secesc4 je napisao/la:Dajte nam Jedinstvo prvo kolo u Gracanici
+1Bistrik je napisao/la:meni nisu jasne pojedine lige. ako več neželiš u veći rang onda nemoj napadati prvo mjesto pusti nekome možda nego to želi.
ahahahha ni on nezz sta je napiso LOLBenjo_AFC86 je napisao/la:+1Bistrik je napisao/la:meni nisu jasne pojedine lige. ako več neželiš u veći rang onda nemoj napadati prvo mjesto pusti nekome možda nego to želi.
nigdje veze
da je normalan savez takvi klubovi bi se izbacili u kantonalnu ligu a navijači Bratstvsa su pokazali koliko su dvolični jer su se ovdje najviše veselili ispadanju Budućnosti a sad odobravaju kupovinu mjesta u 1. ligi jer misle da će im Budućnost dati 6 laganih bodovaBistrik je napisao/la:meni nisu jasne pojedine lige. ako več neželiš u veći rang onda nemoj napadati prvo mjesto pusti nekome možda nego to želi.
Nema se tu care sta mislitiGrdan je napisao/la:]
da je normalan savez takvi klubovi bi se izbacili u kantonalnu ligu a navijači Bratstvsa su pokazali koliko su dvolični jer su se ovdje najviše veselili ispadanjuBudućnosti a sad odobravaju kupovinu mjesta u 1. ligi jer će misle da će im budućnsot dati 6 laganih bodova
.
Jerane kad smo vam pustili ovde da pobjedite kucete dalje coece....Igraci se skladanju s puta da Buducnost da gol a oni smotani nmg da dadnu i kud da ides dalje ???Grdan je napisao/la:da je normalan savez takvi klubovi bi se izbacili u kantonalnu ligu a navijači Bratstvsa su pokazali koliko su dvolični jer su se ovdje najviše veselili ispadanju Budućnosti a sad odobravaju kupovinu mjesta u 1. ligi jer misle da će im Budućnost dati 6 laganih bodovaBistrik je napisao/la:meni nisu jasne pojedine lige. ako več neželiš u veći rang onda nemoj napadati prvo mjesto pusti nekome možda nego to želi..
Nece im dati, jedino prodati i mislim da ce glavne baje iz Buducnosti gledati da sto vise uzmu.Grdan je napisao/la:da je normalan savez takvi klubovi bi se izbacili u kantonalnu ligu a navijači Bratstvsa su pokazali koliko su dvolični jer su se ovdje najviše veselili ispadanju Budućnosti a sad odobravaju kupovinu mjesta u 1. ligi jer misle da će im Budućnost dati 6 laganih bodovaBistrik je napisao/la:meni nisu jasne pojedine lige. ako več neželiš u veći rang onda nemoj napadati prvo mjesto pusti nekome možda nego to želi..
Ovaj i dalje lupa li lupa,frajer ne čita uopšte. Jbt pa odgovaraš čovjeku koji je iz Hercegovine, šta li ste vi njemu pustiliGracanicaAA je napisao/la:Jerane kad smo vam pustili ovde da pobjedite kucete dalje coece....Igraci se skladanju s puta da Buducnost da gol a oni smotani nmg da dadnu i kud da ides dalje ???Grdan je napisao/la:da je normalan savez takvi klubovi bi se izbacili u kantonalnu ligu a navijači Bratstvsa su pokazali koliko su dvolični jer su se ovdje najviše veselili ispadanju Budućnosti a sad odobravaju kupovinu mjesta u 1. ligi jer misle da će im Budućnost dati 6 laganih bodovaBistrik je napisao/la:meni nisu jasne pojedine lige. ako več neželiš u veći rang onda nemoj napadati prvo mjesto pusti nekome možda nego to želi..
I sad govorite "navijači Bratstvsa su pokazali koliko su dvolični jer su se ovdje najviše veselili ispadanju Budućnosti"
jerane kad je Muhamed Mujic psovo igracima m-ater to nista i itd' igraci....
Trebalo bi biti uskoro i ukunita za Prvoj ligi...Zoom088 je napisao/la:Tako je bilo i kad je nametnuta zabrana. Prvo PL, pa je nakon toga i Federalni savez zabranio gostovanja. Vjerovatno će i to biti ukinuto uskoro u Prvoj ligi.
mislim da je rano prognozirati ekipe koji su favoriti za ulazak u pl...prijateljske utakmice ništa ne znače , jer se isprobavaju varijante i igrači.zato rezultati ne znače ništa. npr. napaljene ekipe odigraju prijateljsku (do 70 min. prvi tim a onda jos 2 izmjene ..a protivnik izvede na poluvremenu drugi tim , koji ne liči ninašta, pa dobije golove.)..dodao bi ono što ne valja u našem fudbalu...(dužan sam ti bodove - zato što si mi komšija , ili si mi pustio ..npr. gračanica - banovići)...po tome bi gošk ..koji je takodje puštao utakmice , trebao već biti prvak....ko tu zna ko će kome dati bodove ...(za mene je to nepošteno i nesportski).što se tiče kvaliteta , onaj ko istakne kandidaturu da želi ulazak u pl....imaće najteži posao , jer će većina ekipa protiv njih ,,zapeti,, (kao protiv Slobode - u prošlom prvenstvu)..ovo govorim iz iskustva ..jer moj radnički je najbolju utakmicu , (trkački , tehnički itd.. odigrao protiv slobode , i opet nesretno izgubio )...dalje , koga savez želi da pogura , do famozne pl...ko će biti miljenik , i kome će ko suditi????????..mnogo je faktora koji utiču , osim stvarnog kvaliteta na terenu....a o kvalitetu je sumorno raspravljati , sve je to otprilike jad i čemer..i samo ova dječica koja nisu upamtila prave lige , igrače i ekipe , mogu govoriti o ,,ekstra,, pojačanjima.kojih je vrlo malo..jer oni dobri odoše dalje (uroš stojanov itd.)...za mene je Bratstvo Gračaničko jedan od favorita samo zato što ima ekipu koja već 3 godine igra zajedno (uz dodavanje 2 nova igrača )..dok su ostali više manje svi sa novim ekipama , koje je teško uigrati tako brzo...i još samo to , da je ipak razlika u ligama , (ovo se odnosi na ekipe koje su tek ušle u 1 federalnu) treba imati iskustva igranja u ovoj ligi , jer su do prošle sezone igrali takoreći sa seoskim ekipama .(ne želim da uvrijedim te ekipe , ali su razlike u kvaliteti velike)...o povredama , kartoniranim igračima , rasporedu takmičenja , moglo bi se pričati dugo..ko ima jaku klupu da bezbolno nadoknadi jednog ili dvojicu kartoniranih , i povrijedjenih...sportski pozdrav.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mislim da je Bratstvo prvi i glavni favoriti za ulazak. Uglavnom su zadrzali ekipu iz prosle sezone a kako vidim i dovode nova pojacanja i lagano slazu i kompletiraju tim. Ozbiljno su usli u sezonu i ako je po tome suditi mislim da su favorit No 1. Jos ako se uzme u obzir da ce ove sezone konkurencija biti losija nego ikad, ako sad ne udju ne znam kada ce. Bez obzira na sve i njihov odnos prema nama iz prosle sezone, ako cemo gledati sportski segment, ja im zelim srecu na tom putu.Maestral je ekipa koja bi mogla biti najprijatnije iznenadjenje i vidim ih medju prvih pet. Ostalo je sve u pet deka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.