Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Mogu li nekako ovi sto ce bojkotovati utakmice reprezentacije zbog Papeta da bojkotuju i Papetovu temu? 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zolotic i Grahovac igraju sad u jacim klubovima nego Tino Susic i Anel Hadzic a igraju na istoj poziciji,
bas me interesuje hocel Safet njih dvojicu zvati ako budu igrali u svojim klubovima,il ce traziti opet neke izgovore.
a tu je jos i Prcic.
bas me interesuje hocel Safet njih dvojicu zvati ako budu igrali u svojim klubovima,il ce traziti opet neke izgovore.
a tu je jos i Prcic.
O moj boze.. U normalnim uvjetima Alzir i Nigeriju bi tukli kulturno Kostariku vise manje nekako poslije meca sa Grckom gdje su Grci sami sebe izbacili ne znam..FKKrajina je napisao/la:@Interistadonniedarko je napisao/la:A kakve su to ekipe ? Mi ne bi imali nikakvih sansi protiv ekipa kao sto su Kosta Rika, Nigerija, AlzirInterista je napisao/la:
Pogledaj kakve su se sve ekipe plasirale dalje iz tezih grupa mi sa ovakvom repkom imali smo domet za 1/4 finale minimum samo da smo imali selektoraNecemo se lagati
Pogledaj ti jarane ko je ispao kad i mi pa mi reci onda sta o tome mislis ?
Krajina jarane ako te reprezentacije idu kuci kad i mi a ispale su u grupama od reprezentacija koje su po jacini u rangu s nama ili mozda slabije to mozda i znaci da smo i mi mogli dalje
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 09 jul 2014, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Samo me nešto zanima.
Zašto je provincijski i maloumno prozivati čovjeka koji ne zna reći-ja sam kriv.Ili barem,snosim dio krivice.A ne samo kao tele-nije do mene.
Čovjeka kojemu su krive sudije,velika vlažnost zraka,ali on nikako.Čovjeka koji nema autoritet,koji nema pojma o taktici,čovjeka koji nema emocija.
Safete,pohlepna papčino volio bih da si bio u Mostaru,vidio grad koji je bio spreman eksplodirati zbog reprezentacije,a za uzvrat je vidio vatromet i slavlje 'nigerijaca'.
Safete,i dan danas je Mostar okićen zastavama,kao da smo juče igrali,ali ubrzo idu na pola koplja.
Zašto je provincijski i maloumno prozivati čovjeka koji ne zna reći-ja sam kriv.Ili barem,snosim dio krivice.A ne samo kao tele-nije do mene.
Čovjeka kojemu su krive sudije,velika vlažnost zraka,ali on nikako.Čovjeka koji nema autoritet,koji nema pojma o taktici,čovjeka koji nema emocija.
Safete,pohlepna papčino volio bih da si bio u Mostaru,vidio grad koji je bio spreman eksplodirati zbog reprezentacije,a za uzvrat je vidio vatromet i slavlje 'nigerijaca'.
Safete,i dan danas je Mostar okićen zastavama,kao da smo juče igrali,ali ubrzo idu na pola koplja.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 09 jul 2014, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- donniedarko
- Kontakt:
Previse profesionalnosti bi nam svakako skodilo. Neka je ovako ostalo. Pa pogledajte sta se Hrvatima desilo, a sve nesto kao maksimalni profesionalizam. 

- JackTheStripper
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Susic je pogrijesio, to smo vec rekli. Nije ga trebao otpisati tek tako. Ali ko zna sta se desavalo, mozda su mu raznorazni ljudi preporucavali Prcica i gurali ga, i njemu vise prekipilo. Spekulacije, znam. Ali nije nemoguce da se bas to desilo.Goalgetter je napisao/la:Prvo je on Prcica eliminisao, 5 mjeseci prije SP, pa je onda ovaj u ljutnji sam sebe.calcio je napisao/la: Prcic je sam sebe eliminisao i sam sebe moze vratiti. Prvo naci dobar klub a onda dati neku pomirljivu izjavu.
A zato mu nije "prekipilo" kada su mu preoporucavali Hadzica.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Najjaci. Ili neka naprave sebi pdf mrzitelji Papeta. Bit ce nam lakse ovdje. I ako neko moze da napravi spisak ovih mrzitelja,pa kad osiguramo EP da znamo ko su,da ne dodje do toga da promijene misljenje.Sabinho je napisao/la:Mogu li nekako ovi sto ce bojkotovati utakmice reprezentacije zbog Papeta da bojkotuju i Papetovu temu?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo, kao što smo vidjeli opet nije skont'o.adriano_leite je napisao/la: Iako si pametniji od nas koji ne psujemo Papetu, izgleda da ipak ne mozes skontati neke stvari. Vrijedjanjem onih koji se ne slazu s tobom, nazivajuci ih intelektualno inferiornim ljudima, muckim provokatorima, neznalicama itd. ti sebe uzdizes na neki visi nivo, koji je tvoj mozak zamislio. Medjutim, razumijem te, isfrustriran si, osjecas se malim, pa onda moras sebi dati malo oduska da vrijecas one koji nisu u skupini tvojih istomisljenika.
Dakle, ponavljam, zivis u kutiji u kojoj si pametniji od drugih, nastavi i dalje, super ti ide. Samo pokazujes nivo svoje frustracije i boli te sto se tvoja rijec ne cuje dalje od ovog foruma. Cak bih rekao da si pomalo i zavidan Papetu, jer iako je u tvojoj percepciji Pape inferiorniji u odnosu na tebe, on je opet bitniji od tebe, dok se ti osjecas malen i nevidljiv.
"Khaj phice, burp", rekla bi intelektualna gromada koju jako dobro razumijes, pa cu u tom tonu i zavrsiti svoje repliciranje tebi.
Lijep pozdrav i ugodne naredne dvije godine.
Ja nisam ni na kakvom višem nivou generalno, ja sam samo na višem nivou u odnosu na tebe i tebi slične, kao što su to i svi normalni ljudi ovog svijeta. Dakle, ne uzdižem se ja nego si ti relativno gledajući u odnosu na mene (i veliku većinu čovječanstva) ispod. Znam da nisi skont'o.
Nemam namjeru da mjerim vlastitu važnost relativno u odnosu na javne osobe, to rade samo isfrustrirani ljudi.
I opet frustracije zvane Amar Osim, baš u svakom postu

- DonCorleone
- Kontakt:
Kakav narod, kakva drzava, kakav mentalitet, kakvo obrazovanje, kakva korupcija i kriminal, takav i sport na celu sa Safetom (odlika neskolovane osobe). Nadali smo se da ce doci do odredjenih promjena, jer se vidjelo jasno da je doslo do zasicenja, ne samo od strane selektora, koji je to jasno porucio nakon poraza Nigerije, nego i dijela navijaca i sto je vjerovatno najvaznije, doslo je do zasicenja na relaciji pojedinih igraca i selektora.
Pod takvim okolnostima produziti saradnju je veoma losa odluka iz vise razloga. Potvrdili smo da smo zadovoljni ispadanjem u prvom krugu i da predaci gubitnicki mentalitet u nama (cast izuzecima). Kada se ovoliko naroda raduje ovoj odluci, onda nismo drugacije ni zasluzili, definitivno nismo.
Odlucili su se za put prosjecnog selektora i trenerskih metoda iz 89', odlucili smo se za put u kojem necemo nikada izvuci vise nego 40-50 % cijelokupnih mogucnosti. Ne smijem ni zamisliti dje bi u buducnosti bili da imamo strucan kadar (psihologe, savjetnike, kondicioni tim itd.). Mozda bude uspjeha i u buduce, ali necemo imati nikada najveci domet koji ova zlatna generacija pruza. To je taj gorak utisak nakon ove odluke.
Sve skupa se da sumirati jednom recenicom. Narod koji vecinom slavi Safeta, nije zaslutio imati savremen nacin rada i nije zasluzio najveci domet koji ovi momci pruzaju.
Pod takvim okolnostima produziti saradnju je veoma losa odluka iz vise razloga. Potvrdili smo da smo zadovoljni ispadanjem u prvom krugu i da predaci gubitnicki mentalitet u nama (cast izuzecima). Kada se ovoliko naroda raduje ovoj odluci, onda nismo drugacije ni zasluzili, definitivno nismo.
Odlucili su se za put prosjecnog selektora i trenerskih metoda iz 89', odlucili smo se za put u kojem necemo nikada izvuci vise nego 40-50 % cijelokupnih mogucnosti. Ne smijem ni zamisliti dje bi u buducnosti bili da imamo strucan kadar (psihologe, savjetnike, kondicioni tim itd.). Mozda bude uspjeha i u buduce, ali necemo imati nikada najveci domet koji ova zlatna generacija pruza. To je taj gorak utisak nakon ove odluke.
Sve skupa se da sumirati jednom recenicom. Narod koji vecinom slavi Safeta, nije zaslutio imati savremen nacin rada i nije zasluzio najveci domet koji ovi momci pruzaju.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 09 jul 2014, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ako sam dobro shvatio, upoređuješ ispadanje Italije i Španije u grupnoj fazi sa ispadanjem Bosne i Hercegovine? Tj. ekipe koje su igrale finale posljednjeg Evropskog prvenstva, a jedna od njih je apsolutni vladar svjetskog fudbala već godinama? Ekipe koje su od 2006. godine osvojile sva evropska i svjetska prvenstva?pobjedesve je napisao/la:JOS JEDNOM PONAVLJAM SVOJ POST
"Odgovoran sam za ispadanje i podnosim ostavku na mjesto selektora", dodao je Prandelli, koji je nedavno potpisao produženje ugovora do 2016. godine.
"Ja sam kao trener odgovoran. Za ovu katastrofu sam odgovoran ja. Mi dijelimo svu odgovornost, ali ja sam odabrao sastav i ja sam najodgovornija osoba," kaže Scolari.
"Zasluženo smo ispali. Naši rivali su bili superiorni i nema opravdanja za poraze", rekao je Del Bosque
Bili su nenormalni uslovi za igru, vruće je bilo, teren je bio katastrofalno loš, a protivnik jak. To su razlozi zbog kojih smo izgubili". Safet Susic![]()
![]()
Pametnom dosta.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tepsija
- Kontakt:
Neće se bojkotovati reprezentacija jer ona je daleko iznad jednog pohlepnog jazavca,ali atmosferu ćeš vidjeti sam.Sabinho je napisao/la:Mogu li nekako ovi sto ce bojkotovati utakmice reprezentacije zbog Papeta da bojkotuju i Papetovu temu?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- donniedarko
- Kontakt:
Nema potrebe za njima realno. Niti su germanija, niti Safet nema vremena da se bavi tim igracima. A da ih i pogleda opet ce im trebati preporuka od nekog blizu Safeta tako da mislim da je tesko ocekivati njih u reprezentaciji. Pa igramo kvalifikacije ubrzo i zelim da se selektor maksimalno posveti KipruGladiator je napisao/la:Zolotic i Grahovac igraju sad u jacim klubovima nego Tino Susic i Anel Hadzic a igraju na istoj poziciji,
a tu je jos i Prcic.

Smisao je na temi davno izgubljen.Nego vidim da si ti jedan od navodnih "pepoljubaca".Sabinho je napisao/la:Mogu li nekako ovi sto ce bojkotovati utakmice reprezentacije zbog Papeta da bojkotuju i Papetovu temu?

Zanima me tvoje misljenje,kako vidis rad selektora,imas li nekih zamjerki na isti?
Isto tako me interesuju recimo tvoja il vitrualova ocekivanja od narednih kvalifikacija,sta se ocekuje od selektora?
Puno ljudi ovdje pise a slabo ih cita.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
ja fakat ne kontam ove sto brane susica. hajde dobro, nije on bas najgori trener na svijetu... ali jbt pa lik protiv nigerije koja ima 3 puta brze napadace od nasih odbrambenih odigra bez lijevog beka (sto je i pridonjelo tome da spahic mora pokrivati 50 metara i na kraju krajeva odigra onakvu utakmicu) ... i na kraju kaze, da nije bilo sudije sve bi to bolje bilo
ma nebi nista bolje bilo igro si bez beka protiv ekipe koja je 90% napada imala preko krila, $#)#( jedan, sta ce biti bolje.
hajde da je on rekao, jeste mozda smo mogli ubaciti i beka pa onda nebi onaj lik imao 40 metara slobodnog prostora, mozda ... ali ne, kriv je sudija i tacka. a to sto misimovic nije mogao igrati vise od 45 minuta, ali je odigrao tu utakmicu do kraja, ma to je nevazno.
ma nebi nista bolje bilo igro si bez beka protiv ekipe koja je 90% napada imala preko krila, $#)#( jedan, sta ce biti bolje.
hajde da je on rekao, jeste mozda smo mogli ubaciti i beka pa onda nebi onaj lik imao 40 metara slobodnog prostora, mozda ... ali ne, kriv je sudija i tacka. a to sto misimovic nije mogao igrati vise od 45 minuta, ali je odigrao tu utakmicu do kraja, ma to je nevazno.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
SAFET SUSIC

- JackTheStripper
- Kontakt:
Requiem za reprezentaciju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- tepsija
- Kontakt:
Barem žuta štampa neće biti zakinuta.
Ibričić sa 48 godina pozvan u reprezentaciju,Sven Tino traži angažman,Spahić šamarao po svlačionici,Džeko sat vremena prije utakmice na bazenu...Safet se ibreti i baca unazad nakon šestog gola Belgije.
Nikako da se oslobodimo seljaka.
Ibričić sa 48 godina pozvan u reprezentaciju,Sven Tino traži angažman,Spahić šamarao po svlačionici,Džeko sat vremena prije utakmice na bazenu...Safet se ibreti i baca unazad nakon šestog gola Belgije.
Nikako da se oslobodimo seljaka.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 09 jul 2014, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Pa ja sam nekad isto imao neke zamjerke prema Safetovom radu medjutim rezultatima me primorao da pocnem drugacije razmisljati. Pape, kao i svaki selektor ima odrednjene greske u radu medjutim siguran sam da ce ih ispraviti. Od selektra ocekujem kao i uvijek lijep i efikasan napadacki fudbal, uz neka nova imena kao jedna od prve dvije repke prolazimo skupinu.arhimed89 je napisao/la:Smisao je na temi davno izgubljen.Nego vidim da si ti jedan od navodnih "pepoljubaca".Sabinho je napisao/la:Mogu li nekako ovi sto ce bojkotovati utakmice reprezentacije zbog Papeta da bojkotuju i Papetovu temu?![]()
Zanima me tvoje misljenje,kako vidis rad selektora,imas li nekih zamjerki na isti?
Isto tako me interesuju recimo tvoja il vitrualova ocekivanja od narednih kvalifikacija,sta se ocekuje od selektora?
Puno ljudi ovdje pise a slabo ih cita.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
To je to.Sabinho je napisao/la:Od selektra ocekujem kao i uvijek lijep i efikasan napadacki fudbal, uz neka nova imena kao jedna od prve dvije repke prolazimo skupinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.