Opa.Nemalo sam iznenadjen,stvarno sam bio ubijedjen da lopovi iz saveza vise vole sebe nego Safeta
Ali sta ocekivati od optuzenih za milionske prevare i njihovih poslusnika.
Jos jedna stvar je ovim postala jasna,utakmica protiv Nigerije je data iz vrha nogometnog saveza,zato i nije bilo nikakve frke i njihovog nezadovoljstva..
Sta jos reci,tesko sam razocaran,definitivno je,za domete koje realno moze ostvariti,izgubljena nasa najbolja generacija igraca i historiji,to je tuzno.
Takodje sam razocaran sto su glavni igraci reprezentacije ovo dozvolili,prije svih Dzeko,morali su se suprotstaviti ovom mesetaru pa i po cijenu privremenog povlacenja iz reprezentacije.
Smutljivci kojih je najvise medju novinarima su na svome,imaju pogodnu personu da i oni zarade koju banku gurajuci ove i one igrace u reprezentaciju iz vlastitih interesa.
Reprezentacija vise nije nasa,ovo je sad privatna reprezentacija raznoraznih smutljivaca i mesetara od kojih je jedan selektor.
Osime,i ti si tesko razocarao sve istinske navijace reprezentacije.
Tuzan dan za sve postene ljude i istinske navijace reprezentacije,prava katastrofa.
Ceka nas tezak,mucan i turbulentan period a situacija je toliko ozbiljna da prijeti osipanju reprezentacije kakvu poznajemo i ozbiljno dovodi u pitanje i plasman na EP.
Prijatelji s kojima vise od 15 godina idem na utakmice reprezentacije vec mi salju poruke da oni vise ne idu,ne idem ni ja sigurno,neka Begicu i njegovim mafiozama kasu pune laici,jugosloveni,pitari i domacice.
Tuzno je kad dotle dodje da najvjerniji i najfanaticniji navijaci odustanu od odlaska na utakmice.
Pljunuli su u lice svim istinskim navijacima i objavili rat,rat ce i dobiti.
Jos jednom,Edine,Emire,Miske ,Vedo,Miraleme,Sejo,Senade,Mensure...razocali ste sve navijace svojom sutnjom,razocarali i rastuzili.