Safet Sušić - Pape

pobjedesve
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la pobjedesve » 09 jul 2014, 20:28

JOS JEDNOM PONAVLJAM SVOJ POST

"Odgovoran sam za ispadanje i podnosim ostavku na mjesto selektora", dodao je Prandelli, koji je nedavno potpisao produženje ugovora do 2016. godine.

"Ja sam kao trener odgovoran. Za ovu katastrofu sam odgovoran ja. Mi dijelimo svu odgovornost, ali ja sam odabrao sastav i ja sam najodgovornija osoba," kaže Scolari.

"Zasluženo smo ispali. Naši rivali su bili superiorni i nema opravdanja za poraze", rekao je Del Bosque

Bili su nenormalni uslovi za igru, vruće je bilo, teren je bio katastrofalno loš, a protivnik jak. To su razlozi zbog kojih smo izgubili". Safet Susic :puke: :puke: :puke:

Pametnom dosta.
a... pehari su tu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 20:28

DukeOfWellington je napisao/la:sve kladionice nas stavile kao izrazite favorite za prolaz grupe
Kao favorite jesu, ali kao izrazite favorite nisu. Razlika je ogromna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2014, 20:28

donniedarko je napisao/la:
Interista je napisao/la:
Pogledaj kakve su se sve ekipe plasirale dalje iz tezih grupa mi sa ovakvom repkom imali smo domet za 1/4 finale minimum samo da smo imali selektora
A kakve su to ekipe ? Mi ne bi imali nikakvih sansi protiv ekipa kao sto su Kosta Rika, Nigerija, Alzir ;) Necemo se lagati :roll:
Pa dobili smo jedinu losiju ekipu od nas Iran.
Mozda na papiru ne ali na terenu bi nam Alzir 5 komada dao, Nigerija nas nadigrali. Kostarika je za nas utopija.

Al ce opet doci Cipar, doci ce utakmnice i mi cemo opet gristi nokte, navijati, puniti stadione i svasta jer bi zivot dali za ovu zemlju a Safet ce ruke u suskavac i sramotiti i nas i sebe svojim svemirskim formacijama....

Otvoreno pismo ako nas Cipar zayabe, a zayebat ce nas i bojkot nogometne reprezentacije dok ovaj kvazi selektor sjedi na klupi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 jul 2014, 20:29

Opa.Nemalo sam iznenadjen,stvarno sam bio ubijedjen da lopovi iz saveza vise vole sebe nego Safeta :o
Ali sta ocekivati od optuzenih za milionske prevare i njihovih poslusnika.
Jos jedna stvar je ovim postala jasna,utakmica protiv Nigerije je data iz vrha nogometnog saveza,zato i nije bilo nikakve frke i njihovog nezadovoljstva..

Sta jos reci,tesko sam razocaran,definitivno je,za domete koje realno moze ostvariti,izgubljena nasa najbolja generacija igraca i historiji,to je tuzno.
Takodje sam razocaran sto su glavni igraci reprezentacije ovo dozvolili,prije svih Dzeko,morali su se suprotstaviti ovom mesetaru pa i po cijenu privremenog povlacenja iz reprezentacije.
Smutljivci kojih je najvise medju novinarima su na svome,imaju pogodnu personu da i oni zarade koju banku gurajuci ove i one igrace u reprezentaciju iz vlastitih interesa.
Reprezentacija vise nije nasa,ovo je sad privatna reprezentacija raznoraznih smutljivaca i mesetara od kojih je jedan selektor.
Osime,i ti si tesko razocarao sve istinske navijace reprezentacije.
Tuzan dan za sve postene ljude i istinske navijace reprezentacije,prava katastrofa.

Ceka nas tezak,mucan i turbulentan period a situacija je toliko ozbiljna da prijeti osipanju reprezentacije kakvu poznajemo i ozbiljno dovodi u pitanje i plasman na EP.
Prijatelji s kojima vise od 15 godina idem na utakmice reprezentacije vec mi salju poruke da oni vise ne idu,ne idem ni ja sigurno,neka Begicu i njegovim mafiozama kasu pune laici,jugosloveni,pitari i domacice.
Tuzno je kad dotle dodje da najvjerniji i najfanaticniji navijaci odustanu od odlaska na utakmice.

Pljunuli su u lice svim istinskim navijacima i objavili rat,rat ce i dobiti.

Jos jednom,Edine,Emire,Miske ,Vedo,Miraleme,Sejo,Senade,Mensure...razocali ste sve navijace svojom sutnjom,razocarali i rastuzili.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 20:29

bosnas_ je napisao/la:Cestitke Susicu na novom ugovoru,kad sve oduzmes i saberes covjek je sa reprezentacijom postigao izvanredne rezultate i kao takav je zasluzio novi mandat! kad vidis bezobrazne komentare djecurlije,da ne kazem maloumnika koji su protiv njega,onda ti nekako bude i drago sto je ostao selektor....
Nabijem te na penis za ovo,eto.Eto mi tebe elokventnog,jamačno si sa ženama gledao utakmice.
Inače,gdje su ti kvačice?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 20:29

Sabinho je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Šta, nisi mog'o skontat da se odnosi na tebe? Jel' to bilo toliko teško?
Da... Maloumni su oni koji brane svoje stavove bez psovki i ovih vulgarnih ispada koji krase masu koja je sa druge strane. Zacrtali ste sebi da je Pape krivac za sve i zmirite pred cinjenicama o nekim nasim standardnim igracima. Samo kocijaski u stilu kapitena, tako treba.
To ti nekom drugom, o provincijskom ponašanju kapitena sam napisao što sam mislio, eno ti tema pa čitaj.

Sad pričamo o tvom provincijskom ponašanju po ovoj temi.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 09 jul 2014, 20:29

Sabinho je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Šta, nisi mog'o skontat da se odnosi na tebe? Jel' to bilo toliko teško?
Da... Maloumni su oni koji brane svoje stavove bez psovki i ovih vulgarnih ispada koji krase masu koja je sa druge strane. Zacrtali ste sebi da je Pape krivac za sve i zmirite pred cinjenicama o nekim nasim standardnim igracima. Samo kocijaski u stilu kapitena, tako treba.
kad nece onaj head pitar da mi odgovori, odgovori mi ti. savez odlucuje ko ce biti trener, a u savezu su sve kriminalci i prije svega ste vi navijaci sarajeva ima li parole protiv saveza, odakle sad odjednom da ste vi za savez ?

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 09 jul 2014, 20:30

pobjedesve je napisao/la:JOS JEDNOM PONAVLJAM SVOJ POST

"Odgovoran sam za ispadanje i podnosim ostavku na mjesto selektora", dodao je Prandelli, koji je nedavno potpisao produženje ugovora do 2016. godine.

"Ja sam kao trener odgovoran. Za ovu katastrofu sam odgovoran ja. Mi dijelimo svu odgovornost, ali ja sam odabrao sastav i ja sam najodgovornija osoba," kaže Scolari.

"Zasluženo smo ispali. Naši rivali su bili superiorni i nema opravdanja za poraze", rekao je Del Bosque

Bili su nenormalni uslovi za igru, vruće je bilo, teren je bio katastrofalno loš, a protivnik jak. To su razlozi zbog kojih smo izgubili". Safet Susic :puke: :puke: :puke:

Pametnom dosta.
Sve redom selektori koji vode repke koje vrijede preko 500 miliona,ako ne i vise, i imaju nevjerovatne ugovore,godisnje zaraduju nevjerovatne iznose. Jesi nasao za porediti.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2014, 20:30

plavipatriota je napisao/la:
Vecina tih klubova je jaca od raspalog Sosoa i razvalila bi ih. Ali nije to poenta.
Rekao sam da bi Prcic trebao naci neki dobar klub (u prvoj ligi) ako hoce da se nametne u reprezetnaciji. I naravno trebao bi dati neku pomirljivu izjavu. Citaj, izvinuti se.
VRH LJUDSKE GLUPOSTI! Molim vas, umjesto izvinjenja, zamolio bih administratore, moderatore da sačuvaju ovaj post u arhivu, jer ovo je gore od onoga da mi nemamo para za adidas..
Postajes naporan. Niti je Soso tako dobar klub niti je Prcic takav superstar da bi mi trebali ignorisati njegovo oprastanje (nakon 0 nastupa za A reprezentaciju ccc) i trcati da ga molimo da se vrati. Pratiemo Zolotica u Gentu, praticemo Scuka, praticemo ostale.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 09 jul 2014, 20:30

FKKrajina je napisao/la:Prije svega izgubili smo od Nigerije zbog govana od sudija. Da smo poveli 1-0,kako smo i trebali ,rasuli bi ih. Samo da napomenem da je ta ista Nigerija ispala jedva od Francuske koja je nakon prvog kruga proglasavana favoritom. Drugo, Spahic je bio fauliran,to vidi i slijep covjek,ali vi sto se pravite pametni i sad odjednom ne volite Spahica i Susica vidite drugacije. Slijepi pored zdravih ociju. Treca,sto niko ne spominje Lulica koji je umro u 30. minuti. Nije mogao maknuti. A profesionalni igrac. A ne moze niko da kaze da nije igrao na svojoj poziciji. Lulica pozicija lijevog beka uopste nije strana i igrao je to milion puta sto u Grashopersu,sto u Laziu,sto u repki. Cetvrto,u utakmicu je usao s ciljem da napadne Nigeriju,a ne da se brani, i ja mu to ne zamjeram. I u takvoj formaciji i ja bih dao prednost Lulica,jer je bolji u napadu. Kolasinac je extra dobar u odbrani. Napad,centarsut,prodori,goli ****.
Evo ga, tipičan sirotinjski mentalitet - Svi su nam krivi, dajte nam sadake. Hoćemo li se ikada izdići iznad toga?
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 jul 2014, 20:31

nisko je napisao/la:Evo gledam kvota na kladionici 1,2 da ce se pojavit 2-3 nova igraca u ovim kvalifikacijama u repci iz germanije :zviz:
koji :roll: :?

Postoje 3 igraca "Germania"-e iz BiH : 1. Zahirović (koji je opravdao poziv) , 2. Hadžić (koji je najgori igrac bio od 23 pozvana) i 3. Jakupović (igrao prije u Čeliku ? )

Sad postoji mogucnost da je Sead jos u talu sa Hajdukom (Vrsajevic i Sven) i za Šunjića mada njega prestavlka neka FILUNI SPORT AGENCY koja ima svega 4 igraca sve nesta porjeklom iz Hercegovine pa imaju dvojna drzavljanstva :?

Znaci trebalo bi da smo sve vidjeli , po meni Hadzic i Vrsajevic odpadaju , a Sunjic , Sven i Zahirovic bi mozda mogli na neke sire spiskove.

Realno ako Bajevic nije bio kandidat onda je Safet bolje rjesenje od Bazdarevica i Hadzibegica i Barbareza , jedino je Kodro meni drag , ali ga savez nevoli jer nece nimalo da mu se petlja.

Iskreno Vaha je paksu pa nece , Bajevic neznam ako sad nije onda nece nikad , ko bi od domacih trenera mogao biti ???
Ne mogu Safetu haliliti Nigeriju NIKAD , ali bolje je neko ko vec ima iskustva i sa savezom i menadjerima i ocevima i klanovima kao selektor nego neko novi pa da bude trazavica i naglih padova :roll:

Po meni ako ne budemo 1-2 mjesto u kvalifikacijama onda mu treba dati otkaz ;)

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 09 jul 2014, 20:31

Hombre je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Prije svega izgubili smo od Nigerije zbog govana od sudija. Da smo poveli 1-0,kako smo i trebali ,rasuli bi ih. Samo da napomenem da je ta ista Nigerija ispala jedva od Francuske koja je nakon prvog kruga proglasavana favoritom. Drugo, Spahic je bio fauliran,to vidi i slijep covjek,ali vi sto se pravite pametni i sad odjednom ne volite Spahica i Susica vidite drugacije. Slijepi pored zdravih ociju. Treca,sto niko ne spominje Lulica koji je umro u 30. minuti. Nije mogao maknuti. A profesionalni igrac. A ne moze niko da kaze da nije igrao na svojoj poziciji. Lulica pozicija lijevog beka uopste nije strana i igrao je to milion puta sto u Grashopersu,sto u Laziu,sto u repki. Cetvrto,u utakmicu je usao s ciljem da napadne Nigeriju,a ne da se brani, i ja mu to ne zamjeram. I u takvoj formaciji i ja bih dao prednost Lulica,jer je bolji u napadu. Kolasinac je extra dobar u odbrani. Napad,centarsut,prodori,goli ****.
Evo ga, tipičan sirotinjski mentalitet - Svi su nam krivi, dajte nam sadake. Hoćemo li se ikada izdići iznad toga?
NIKAD

mi smo stoka najveca
a... pehari su tu

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 09 jul 2014, 20:32

Jao,jao, ulazim u kucu, brze bolje na sportsport.ba umalo me srce ne opali,

pa kako ih nije stid,, 90%navijaca ne zeli Susica, to su i ankete pokazale,, a oni opet Susica, frajer nema veze o taktici, kao sto on vodi repku, moze svako,, neka se ugleda na Vahu instituciju,, neka zatrazi koji savjet za strategiju i taktiku.
Kad gledam ove ostale selektore uvijek su na nogama,, ukljuceni u igru, daju savjete fudbalerima,,a ovaj Pape ko panj, kao sve je rečeno prije utakmice,, pa na kraju pusiona.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 20:32

DukeOfWellington je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Opet nisi skont'o. Ne pričamo o mojoj eventuanoj intelektualnoj superiornosti nego o tvojoj činjeničnoj inteletkualnoj inferiornosti. I ne samo tvojoj, nažalost.
Kao sto rekoh, na forumu se qrcis svojim intelektualnim sposobnostima i mislis da si pametniji od drugih, samo zato sto se ne slazu s tobom. Ponavljam, nastavi zivjeti u kutiji u kojoj si najpametniji :lol: . Khaj phice...
Evo vam jednog od ljubitelja Sušićevih skuta. Ni iz trećeg puta ne može da skonta o čemu se priča.

Znam da sam džaba boldirao ovo, neće skontat' opet.
Iako si pametniji od nas koji ne psujemo Papetu, izgleda da ipak ne mozes skontati neke stvari. Vrijedjanjem onih koji se ne slazu s tobom, nazivajuci ih intelektualno inferiornim ljudima, muckim provokatorima, neznalicama itd. ti sebe uzdizes na neki visi nivo, koji je tvoj mozak zamislio. Medjutim, razumijem te, isfrustriran si, osjecas se malim, pa onda moras sebi dati malo oduska da vrijecas one koji nisu u skupini tvojih istomisljenika.

Dakle, ponavljam, zivis u kutiji u kojoj si pametniji od drugih, nastavi i dalje, super ti ide. Samo pokazujes nivo svoje frustracije i boli te sto se tvoja rijec ne cuje dalje od ovog foruma. Cak bih rekao da si pomalo i zavidan Papetu, jer iako je u tvojoj percepciji Pape inferiorniji u odnosu na tebe, on je opet bitniji od tebe, dok se ti osjecas malen i nevidljiv.

"Khaj phice, burp", rekla bi intelektualna gromada koju jako dobro razumijes, pa cu u tom tonu i zavrsiti svoje repliciranje tebi.

Lijep pozdrav i ugodne naredne dvije godine.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 20:33

Hombre je napisao/la:
Nikad. Gibirlija i merhametlija poput njega ima i previše da bismo se izdigli iznad toga.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 20:33

emirati je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
kad nece onaj head pitar da mi odgovori, odgovori mi ti. savez odlucuje ko ce biti trener, a u savezu su sve kriminalci i prije svega ste vi navijaci sarajeva ima li parole protiv saveza, odakle sad odjednom da ste vi za savez ?
Parole protiv NSBIH su se odnosile na zapostavljenost domace lige koja treba da bude baza mladih igraca, dok smo sa reprezentacijom zadovoljni svi manje-vise. Opet, sto se tice napredovanja i jacanja reprezentacije NSBIH je uradio mnogo toga tako da na tom polju moramo biti zadovojni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 09 jul 2014, 20:33

calcio je napisao/la: Postajes naporan. Niti je Soso tako dobar klub niti je Prcic takav superstar da bi mi trebali ignorisati njegovo oprastanje (nakon 0 nastupa za A reprezentaciju ccc) i trcati da ga molimo da se vrati. Pratiemo Zolotica u Gentu, praticemo Scuka, praticemo ostale.
Ovaj put si u pravu calcio. Tino i Hadzic su pokazali kako se to radi. Pff Prcic igrao redovno za mladu i misli da moze odmah za A reprezentaciju. Jos igra u Ligue 1 . Nigdje veze, trebao je savjet traziti od Dvojca iz germanije da mu objasne proceduru ulaska u A repku :clap: :thumbup:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 09 jul 2014, 20:33

Pauleta je napisao/la:
tigar77 je napisao/la:Safet Sušić Pape, usudiću se nazvati ga jednim od najvećih umjetnika s loptom koje je svijet imao priliku gledati, međutim ovdje dolazi do onoga da odličan vozač nije nužno i odličan automehaničar, a Pape kao trener nije ni sjena igračke veličine.
Trener čiji vokabular ne broji više od 100 riječi i koji priča na način da ih samo vrti u krug, a i to sa velikim poteškoćama, a uz to ima harizmu živog mrtvaca,kojom odiše gdje god se pojavi.Naravno pod uslovom da se pojavi, jer ko se zamara sitnicama kao što su izvlačenje grupa za Svjetsko i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pogotovo kada ima priliku gledati meč francuskih prvoligaša u kojima jedini igrač koji bi mogao igrati za ovu zemlju, već godinama brani boje Švedske.
Trener koji izjavi da nema potrebe gledati snimke utakmica, jer on sve vidi na terenu, koji također kaže da ne može on igrače zatvoriti da ne hodaju po kafanama, što nas dovodi do još jedne bitne stavke, štaviše najbitnije u ovom pozivu, a to je autoritet.Riječ koju Pape očito ni ne poznaje, a kamo li sprovodi u svom radu.
Taktičke postavke sa Ibiševićem na desnom krilu,forsiranjem sistema igre bez zadnjeg veznog, čudnim rotacijama igrača i očekivanju da jedan igrač pokriva stranu i u ofanzivnim i defanzivm zadacima su samo neki od genijalnoh poteza ovog stručnjaka.Naravno i stvaranje zdrave takmičarske atmosfere izjavama tipa da Džeko može doći i minut pred utakmicu i imati zagarantovano mjesto u prvih 11.
Naravno i kontradiktorne izjave su sastavni dio rada ovog trenera, ujutro priča jedno, popodne drugo, a uvečer već uradi suprotno od onoga što je govorio.
U psihologiji postoji termin koji se naziva transcedencija, a označava mogućnost nadvladavanja trenutnih mogućnosti, no prateći izjave i rad ovog čovjeka zadnjih par godina, čisto sumnjam da njegove urođene i stečene inteligencijske sposobnosti dozvoljavaju neki veliki napredak,a uz to ovaj čovjek jednostavno nema karakterne crte potrebne za jednog vođu.
Ali na kraju krajeva, najdraža pjesma mu je ,,Kapetan potonolug broda'', a ova država i ovaj savez su odavno potonuli i ovakav čovjek je samo slika naše realnosti, jedan Vaha će ostati samo pusta želja, a ovakvi polovnjaci će da vedre i oblače, praviće se centri koji će zjapiti prazni, pripreme će se svoditi na alkohol,žene i kafane, a iz svega toga pojedini će izvlačiti osobnu korist i nama putem medija prodavati maglu o nekom patriotizmu i tome kako smo nezahvalni i bezobrazni, jer nismo slijepi pored očiju i usudimo se imati kritičko mišljenje potkovano argumentima.
Naklon do poda za post, osim za dio da je jedan od najvećih umjenika koje je svijet vidio. Bilo je puno puno boljih. Čak je i BiH dala puno bolje igrače. Dovoljno je samo reći Ibrahimović, Šuker, Boban. Naravno da će sada krenuti salva uvreda jer ovi momci nisu nastupali za BiH, ali oni su iz BiH.

Momak, odyebi vise s tim potenciranjem "nacionalnih pitanja". Dosadan si ko deseti uzastopni proliv. :puke: Cinjenica je da Srbi i Hrvati u velikoj mjeri, cast izuzetcima, ne dozivljavaju BiH kao svoju domovinu. Krivite Bosnjake zato sto vole BiH (jer druge matice domovine nemaju) i sto vecinom Bosnjaci igraju i navijaju za istu je podlo, bezobrazno i licemjerno. BiH je iole kvalitetnijim srpskim i hrvatskim igracima ili 1. Prilika da se prodaju, 2. Rezervna opcija ukoliko ih domovine matice ne zele.

Sada odyebi u skokovima s tom izvakanom pricom aka verbalnim fekalijama.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 09 jul 2014, 20:34

sabinho ne pravi se budala vrlo dobro ti znas o cemu se pise i ne okreci mlin kako vjetar puse. ofirni ste s ovo neznalicom safetom.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 09 jul 2014, 20:35

:(
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.